Hej, suck*

Igår var verkligen en kul kväll! Vi hade bestämt oss för att sitta hemma men Mattias ringde och ville att vi skulle komma dit. Så han fixade allt, skjuts och allting! Sen var vi på plats och det var ganska kul. Men det ballade ur ganska snabbt och vi skulle med Nille, och Hampe till Simpel. Men det var inte fest hos Simpel var inte hemma och hade fest så då skulle vi vidare till Erik tror jag. Men det var typ 3 personer där fick vi reda på så vi knallade hem till Mattias och Jenny. Där spelade vi lite spel och lyssnade på musik och vi halv 4 tiden gick vi hem.

Idag ska vi åka till Kalmar och mysa hela dagen och shoppa lite tror jag. Sen ska vi såklart äta på Zorbas också!
Ikväll ska vi hem till Nille och sitta där och feta oss. Hipphurra vad vi är bra!

Älskar dig mamma, tack för pengarna! <3


Hemma från mormor

Då var man hemma från mormor. Middag fick man också som innehöll biff och stekt potatis. Och så tog jag två knäcke till. Det var gott, och efter det blev det kaffe och tårta! Mums! Sen spelade jag och mormor kort och pratade om alla klädbutiker i Kalmar. Hon tyckte bland annat att ginatricot var bättre nu när det flyttat till den andra lokalen, och det tycker jag med.

Rasse kom hem nyss, så nu ska han äta och sen ska vi väl kolla lite på tv. Det hade tydligen gått bra för honom idag på jobbet! Kul för honom, men han kom hem med fel jacka. Tydligen någon som snusar på Rasses jobb som har en likadan som han.


Uttråkad?

Jag vet inte riktigt om det är uttråkad jag är. Det är bara det att jag känner att jag verkligen skulle vilja göra något. Nu åkte Rasse nyss iväg för att jobba ett par timmar. Vad är det då för jobb? Ehm.. jo, jag fattade det som han säljer premiepensioner eller vad det heter på telefon. Så en slags telefonförsäljare är han. Men det verkar vara ganska bra iallafall. Tydligen någon från hans gamla klass som jobbade där också.

Jag ska snart gå hem till min mormor och äta mat. Om hon vill göra det till mig. Sen ska jag väl hem hit igen för att kolla på let´s dance. Imon kanske vi ska åka till äventyrbadet. Får se, men jag är ju som sagt sugen på att hitta på något så kanske blir det. Idag fick jag pengar på mitt konto, men jag känner att jag inte har råd med någonting! Men Stina pratade med sin pappa idag och hn ska kanske fixa jobb! Det blir härligt tycker jag för jag skulle vilja ha lite mer pengar!

Detta skulle jag gärna vilja ha nu till våren! Nu vet du det också mamma! <3




Hejsan alla

Idag är det Fredag och den är den sköna dagen! Det känns väl kanske inte riktigt som fredag och jag tror att jag skulle orka med kanske 3 dagar till i skolan. Men nu är det som det är och det är fredag, fredag och fredag. Tydligen slappdagen. Men jag vet inte hur många av er som ska sitta hemma och slappa på en fredag? Kanske mer en utedag. Alla i min ålder går ut och roar sig och jag ska.. Ja, vad ska jag ?

Rasse ska jobba vid 16.00 så han åker hemifrån vid 15.00 typ. Då sa jag väl plugga och sen gå hem till min mormor. Fråga om hon kan laga pannkakor, och sen slappa med mormor. Om hon nu är hemma. Sen ska Rasse komma hem, för han slutar vid 21.00 och då ska vi antingen till Jennys och Linneas fest. Eller stanna kvar hemma och kolla på let´s dance. Vet inte riktigt har inte bestämmt. Känns ju inte som fredag idag så jag är nog inte så pepp på att festa. Det ända roliga är att träffa människor. Vi får se hur det blir. 

 

Fixar lite

Håller på att fixa lite med bloggen, men det jag vill vill inte riktigt min blogg. Fick till en ny header iallafall. Men jag vet inte varför jag har bilder på smink och sånt för det skriver jag inte om. Men man kanske skulle börja skriva lite mer om mode för det är väl det man vill läsa om, och sex men det har jag ingen lust att skriva om. Det är väldigt bra när man ska fixa sin blogg att använda www.designadinblogg.se för annars hade jag nog inte klarat det.
Nu ska jag börja skriva på mitt projektarbete istället!


Vanlig torsdag

Vaknade av att min klocka ringde vid 09.00 idag på morgonen. Hade väl inte så himla stor lust att gå iväg till skolan då, men man är ju tvungen. Rasse ville att jag skulle ligga kvar och mysa i sängen men måste man upp så måste man. Så jag klädde på mig, sminkade mig, och den gick jag iväg till skolan. Är ganska trött idag. Idag slutar jag vid 14.00 det är ganska skönt, och då ska jag hem till Rasse med en gång för han ska vara i Kalmar klockan 16.00 för att prova ett jobb. Eller gå någon utbildning eller hur det var. Hoppas han får det jobbet, skulle nog vara bra för honom. Men det är skönt att ha honom hemma!

Under tiden ska jag plugga. Göra klart de sidorna som är kvar på projektarbetet. Samt börja med rapporten, för det måste jag om jag ska hinna bli klar. Sen ska jag nog hem till Stina och umgås lite med henne. Igår började jag lite på en ny header som jag tänkte att jag kanske kunde bli klar med också. Men det är så svårt att veta hur den ska se ut.
Nu ska jag kila iväg.

Hej och hå!

Ville inte gå upp idag på morgonen, men fick den smarta idén att ta bussen så det var bara att pallra sig upp. Nu är jag hungrig för jag fick ingen frukost i magen idag på morgonen. Messade Madde idag på morgonen för att se när bussen skulle komma. Men hon hade nog försovit sig, för hon låg och sov. Men jag han med bussen iaf och hade svenska. Ganska slappt. Nu sitter Stina och jag i datasalen eftersom vi har rast till 11.00 och mellan det ska vi väl hinna äta kebabjärpar! Ganska gott, tror jag. Idag ska vi ha möte med Elisabet om projektarbetet! kul. Får se vad hon tycker.

Nu ska jag kila iväg.
PussPuss


Under renovering

Just nu håller jag på att ändra min blogg. jag vill ha in lite vår! Så jag valde grönt. Tycker det blir snyggt. Men en ny header måste man bara ha, för denna är lite tråkig nu. Imorgon ska vi nog hem till Jenny och Mattias och säga grattis till Jenny som fyller 20 år!

Trevlig, ikväll blir det beck med popcorn! Hej hej

God förmiddag

Idag ska jag försöka fixa min blogg lite för jag vill ha en ny design. HELT ny! För jag är ganska trött på den här röda nu, så det ska bli en grön och skön blogg. Ska bara få Rasse att visa mig hur man gör, sen ska jag försöka fixa en ny header med men det är inte så lätt. Annars ska jag träffa Madde idag för vi ska jobba lite. Hon skulle ringa när hon var klar, men det lär ju ta lite tid så man kanske hinner med en fika innan.

Mamma och pappa kommer hem idag så ska vi väl äta lite med dem och sen åka tillbaka till Nybro.
Sen ska jag kolla in tradera.se för jag tycker det är kanske kul att köpa grejer som är dyra men som man kan få för en rimligt pris, men jag ska inte köpa något utan bara kolla om det är något jag skulle vilja ha.

Puss


Myser!

Hej igår åkte Rasse och jag hem till mig för att åka skridskor och kolla på let´s dance. Mamma och pappa åkte till stugan igår så vi är hemma själva. Det är jätte mysigt. Idag ska vi laga god mat, äta snacks och kolla på melodifestivalen. Kanske att Madde kommer hit också och jobbar lite med projektarbetet, vi måste bli lite bättre på det med tanke på att vi snart måste börja med rapporten för att bli klara. Och jag orkar inte tänka på det.

Nu ska jag klä på mig och sen ska vi nog gå till tempo och köpa mer ägg för vi ska göra egen beaneissås. Mums!

Hej hej

Hejsan onsdag!

Idag vaknade vi med ont i hela kroppen! Jag vill bara skrika att jag aldrig mer ska åka skidor. Men jag vill inte göra det för jag är ganska sugen på att lära mig bättre. Fast Rasse är inte så bra lärare för vi börjar bråka så himla mycket och så står vi i backen och bråkar för att jag inte vågar åka ner! Hahaha, sen blir vi vänner igen och så har vi lite kul. Men ont gör det dagen efter.

Så skidåkningen gick sådär, fast Rasse tyckte att jag var duktig. Jag lovade honom att vi skulle åka igen, så det måste ju vara ett gott tecken. Nu är jag hemma, ska snart äta middag med mamma och pappa och sen ska jag träffa Maddan. Imon är det klassfest, så ska be mamma köra mig till Emme imon och så ska vi dit tillsammans. Sen på fredag ska kanske Rasse och jag åka skridskor. :) Bra är vi!

Nu är jag hungrig

puss

Måndag 16/2

Idag vaknade vi sent, men som sagt det är ju lov så varför inte. Nu sitter jag mest och väntar på att vi ska ge oss iväg till backen, för att prova skidor för första gången i hela mitt liv. Mamma sa åt mig att inte bryta benen. Så jag får ju försöka koncentrera mig.

Lördagen var väl okej. Var ju hemma hos Stina på dagen först det var mysigt, hennes släkt var där och vi åt planka och tårta. Så det var en femmpoängare! Sen begav jag mig hem till Emme, så spelade vi Wii och jag slog Elins rekord. Där sprang mest tiden iväg och tillslut var det dags att åka vidare till Madde A. Emmes bror och pappa släppte av oss vid donken och därifrån gick vi till Madde, men det tog en timme att bara hitta dit. Men sen kom vi iallafall rätt. Det var väl kanske kul, eller ah det var ju lite kaos och så där, så Rasse hämtade oss och sen åkte vi till 29:an. Men vi valde att inte gå in. Sen vid 1-tiden åkte vi hem till Emme så var vi där i en timme och sen åkte vi hem. Men det var en helt okej kväll.

På söndagen åkte vi till Svartbäcksmåla och åkte pulka! Det var härligt men lite läskigt, för backen är så brant. Den ända som ramlade av var jag, fast Rasse ramlade en gång också. Så grillade vi korv. det var ju mysigt kan man ju tycka.

Nu ska jag iallafall, vila lite inför Backen! :)

Alla hjärtans dag!

Först vill jag bara säga, ha en bra dag! Och sen vill jag säga Grattis till Stina som fyller 18 år idag!

Jag vaknade ganska tidigt idag, och kunde inte somna om eftersom att jag ska göra massa roliga saker idag och då brukar jag inte kunna somna om. Så satte jag mig vid datorn istället, och så kollade jag mina egna bilder som jag alltid gör och upptäckte att Rasmus lagt in en bild till mig, och jag visste inte vad jag skulle göra så jag lipade lite för det var så gulligt.

Igår så sa Anki att man var tvungen att ha något rött på sig på festen, eftersom det är alla hjärtans dag! Men jag har inget rött hemma hos Rasse, så jag målade små hjärtan med nagellack på min vänstra hand istället, mycket fint. Höger blir lite svårare att måla så jag skiter kanske i den. igår badade vi tunna. Det var mycket skönt. Men nu ska jag berätta hur min dag ser ut.

- Stina ringer jag går dit.
- Vi pratar om vad som hnde igår, och hur kul det var!
- Stinas gäster kommer, jag är trevlig
- Vi äter och glassar i oss tårta!
- Klockan blir drygt 6, och jag vandrar hem.
- Jag fixar lite och ringer Emme.
- Rasse kör mig och jag kollar runt hur Emme bor.
- Vi spelar spel och har trevligt.
- Vi åker till Madde A i min klass som har festen.
- Vi sitter med klassen och har trevligt.
- Vi drar till 29:an
- Jag hälsar på alla jag känner och snakcar lite..
- Velar om jag ska gå in eller inte ,..
- Jag kanske går in/ kanske inte ..
- Jag fryser och ringer Rasse.
- Jag går mot simhallen och möter Rasse.
- Jag åker hem, med Rasse och pratar om kvällen!

Ni ser jag har fullt upp. undra om Madde hade kul igår hos Johanna? Får kanske ringa henne imon eller idag får se.
Imon ska vi nog åka pulka, och då måste jag ringa min mormor och fråga om hon har några snygga vinterkängor jag kan låna. Sen måste vi ha lite korv! haha,

Men nu säger jag glad alla hjärtans dag!

Skickade denna bilden i ett mejl till min mamma! <3


Torsdag 12/2

Sitter i skolan och väntar på att jag ska börja. Börjar vid 10.05, men eftersom jag varit hemma hos mamma och pappa i natt så fick man gå upp klockan 08.00 och ta bussen 08.50, och då blir det ju att sitta här en halvtimme innan man börjar. Idag när jag skulle till bussen höll jag på att halka 3 gånger!


Hörs sen ..

Söndag

Idag gick vi upp efter klockan 11.00 Så käkade vi inte frukost fönns klockan 13.00 typ. Sen satte jag mig och pluggade lite å projektarbetet, efter att ha städat lite. Börjar bli lite hungrig nu, imon ska jag åka hem. Ska bli ganska skönt. Har inte varit hemma på hela veckan. Helgen har varit helskön! Med tanke på förre helgen så är denna den bästa i mitt liv. I fredags så var vi i kalmar och kollade på let´s dance på kvällen. Och igår var vi hemma och kollade melodifestivalen, och trots att alla låtar var jätte kassa och det bara var allmänt tråkigt, så var det mysigt! Så har vi sovit tillsammans om kvällarna och vaknat tillsammans och varit glada, jag i lördags när jag åkte till Kalmar med Stina så kändes det bra när man kom hem igen.

Nästa helg ska vi gå ut. Jag längtar redan!

If you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before





Jag är den starkaste människan!

              Shit vad jag är stark! Att jag bara har det i mig, haha! Jag är så glad över mig själv. Stolt att jag orkar.

Idag var vi i Kalmar och käkade lite. Sen köpte vi ett ljudkort och åkte hem. Allt är bra! Super, vi ska kolla på let´s dance och äta lite fina godisar. På lördag är det alla hjärtansdag, då kanske vi ska gå ut tillsammans, och dansa Rasse och jag! Fattar inte att man kan träffa en sån människa som är ens andra halva. Han är jag och jag är han, han vet ju precis hur jag tänker. Läskigt,


Jag älskar dig.



Tänker inte skriva ett ord till

Även när jag gör rätt känns det fel.








Jessi, jessi jessi du får aldrig nog ..





















Jessi .

RSS 2.0