Onsdag 30 spetember

Inte alls långt till jag fyller 18 år nu! Bara så ni kan förbereda er att köpa pressenter! Idag i skolan så gjorde vi (Stina, Emme och jag) besök på Madesjögläntan för att interjuva några äldre för att ha till ett skolarbete! Det var kul, och de var så söta när de satt i sammlingsrummet och pysslade lite och så.

Snart ska jag dra ner till stan och sola, kände verkligen för det idag. Sen ska jag tillbaka och kolla lite tv tänkte jag! Idag är jag verkligen slö så idag somnar jag riktigt tidigt! Och imorgon blir det till att dra iväg på praktiken. Då måste jag fundera vad jag ska ha på mig imorgon men det ska jag väl hinna med. Igår frågade jag Rasse om han ville med till simhallen, och idag åkte han dit med grabbarna konstigt att någon tänkte samma tanke som jag :D Tyvärr så valde han att åka med dom och jag ville inte hänga med längre..

Ne nu ska jag kila för att bli lite brunare :D

Hej!

Tisdag 29 september

Var hemma hos mamma igår och sov där, så idag fick man åka buss. Det var ju tider sen man gjorde det. Sen i skolan idag så åkte vi till Blomstermål för att få information om UF. Det var väl inte så där jättekul kanske men det funkade väl. Hemma vid 17.00. När jag kom hem hade Rasse klippt sig! Jättefin var han, såg mycket mer mogen ut haha! Så när han barnslade sig så sa jag att det inte riktigt passade till han frisyr 8>. jag har också suttit och försökt lista ut om jag ska beställa eller lägga ett bud på den där dräkten som jag har sett. Priset är nu uppe på 410:- hittade även en annan som jag skulle kunna tänka mig men den kostade 510:- och kanske att jag lyckas få catdräkten som jag vill ha! Jag skickade idag några frågor till säljaren angående dräkten tänkte fråga om den passar :)

Pluggade lite idag för första gången. Ja det var svårt, får se om jag orkar mer imorgon. På rasten som vi har i typ 5 timmar. Annars har jag inte gjort någonting alls. Tänkte fråga om någon vill följa med mig till simhallen imorgon för det är jag jättesugen på!! Kanske att Rasse vill simma med mig imorgon :) Ska fråga honom sen :P

Ne nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Hej svejs!

Måndag 28 september

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Var ju typ hundra år sen man var här en HEL DAG! och jag ska till och med SOVA ÖVER! Och det var inte igår. Hoppas Elvis vill sova med mig så slipper jag sova själv. Jag är ju inte direkt van vid att göra det, (sova själv) ne för tiden. Innan idag var jag i skolan gick hem käkade lite, sen kom Madde och sen körde vi hem hit. Tänkte jag skulle prata med mamma om festen lite. Nu har vi kommit fram till att vi kanske skulle ha en vakt. Det blir säkert bra, sen sa jag vilka jag tänkte bjuda och sen skulle vi bestämma vart vi ska ha den, men det vet vi inte. Får se vad som sägs sen. Men man kanske skulle planera lite till. Sen så kom vi även på att vi kunde ha vita dukar och svart spetts :) Mamma är finurlig.

Imorgon ska vi åka på mässa med klassen eller i allafall dom som har UF. Det är jag som är en utav dom, och då ska vi åka till Blomstermåla. Sen ska vi gå runt där, hemma runt fem och då ska jag nog plugga och sen slappa. Får se lite hur jag gör. Jag sitter fortfarande och tänker på min dräkt! Jag måste ha den perfekta!

Ne nu ska jag kila, hej då!

Planerar fest...

Det jag gillar mest av allt utom mamma, pappa, nära och kära, godis, glass, kläder, smink och sånt så är det nog att planera! Stina och jag har planerat lite idag, men jag ska ta det med mamma sen för hon ska ju alltid vara med. Fast jag ska bestämma hur det ska se ut. Det ska vara läskig outfit och jag ska ha en catwoman kostym!! jag har hittat en som är perfekt. Sen ska det vara maskerad! Det är roligast och sen ska vi ha pumpa och läskig musik. Och allt kommer vara perfekt och jag är så energisk så det är inte klokt detta kommer bli årets kalas.
Tyvärr så får bara bjuda komma! annars kommer det massa som jag inte vill, och eftersom jag fyller år så bestämmer jag! :D

Det är väldigt mycket att tänka på! men jag kommer nog tänka på allt, för det gör alltid min mamma!
Nu ska jag leta vidare efter utsmyckningar som man kan ha!! :D
jag älskar detta!

Hej då!!

Söndag 27 september

Vaknade runt halv 11 idag. Skönt! Sen började jag fundera lite på mitt kalas, måste skriva en lista sen på vilka jag ska bjuda, och sen måste jag fundera på vart jag ska ha festen. Just nu sitter jag på facebook och speler pet society! haha, kul spel! fast nu kommer man typ inte längre :P. Idag tror jag att jag ska träffa Stina en stund eftersom det inte blev av igår. Rasse och jag kollade på läskig film igår, den var läskig! haha

Vi hörs kanske sen, hej då!

Lördag 26 september

Idag är det lördag och vi har varit på kalas hela dagen. Vi samlades klockan 13.00 hemma hos Stefan eftersom Elina fyllde 7 år förra veckan. Vi åt jättegod Taco, fick tårta och spelade massor av spel. Sen lärde vi Stefan hur man använde facebook eftersom det är något vi börjat med i familjen. Mamma sitter ju där varje dag nu som en nörd. Fast det är rätt kul att se när hon skriver massa saker om vad hon gör och tycker att hon är häftig.

Mormor var också där och firade och Elina fick massor av fina pressenter själv hade jag och Mattias köpt kulor till henne som hon tydligen ville ha. Anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är för att det är ett par elnissar som har varit hemma hos Rasse och fixat med elen. Det betyder att de bland annat har varit på vårat rum och då har vi inte kunnat använda elen. Ikväll ska Rasse och jag kolla på film, och äta negerbollar. Jag personligen tycker ju inte det är så jättegott och är proppmätt! men det ska bli mysigt at krya ner i sängen och kolla på film.

Nehe, nu får det duga för ikväll! Hej då!

Vår fina säng!


Tisdag 22 september

Eftersom att mamma sa till mig igår att jag måste gå och lägga mig i tid så ska jag nu göra det. Igår mamma gick jag och la mig vid 23.30 fast då hade jag sovmorgon till 11. Men jag gick upp vid 10.00 idag och sen klädde jag på mig och gick hem till Emme för vi skulle äta frukost tillsammans. Det var mysigt, sen efter skolan lagade vi mat, det blev potatisgrattäng och kyckling, och SALLAD! mamma jag åt SALLAD idag! Imorgon har jag sovmorgon till 09.00 och då ska vi vara utanför coop för vi skulle kolla in exponering. Sen gör jag mig nog i ordning efter det, så då kan jag gå upp vid 08.50! Så hinner jag äta frukost på 5 min och sedan gå. Kanske att jag går upp kvart i.

När jag kom hem från Emme så satt RASSE, NILLE och Hampe och kollade på fotboll. Trevligt när Nille är på besök. Men nu vill jag hälst att han ska gå vilket det verkar som han gör nu så jag kan få gosa med min pojkvän.

Nehe nu måste jag sova innan mamma blir sur! Pys

Hej då.

Måndag 21 september

Idag hade jag sovmorgon till klockan 09.50. Stina och jag bestämde igår att vi skulle mötas. Hon var tidig idag så vi var tidiga i skolan, men på vägen dit höll jag på att svimma och var tvungen att sätta mig ner flera gånger, och sen blev jag vit i ansiktet och började svettas. Efter samhällskunskapen gick vi till syster och sen fick jag gå hem och vila. Så då sov jag en stund och sen köra Rasse och jag och hämtade pizza. Nu mår jag bra, men om det hände igen skulle jag söka upp en läkare tyckte syster eftersom det inte riktigt stämde överens med migrän som jag trodde att det var först.

Nehe, nu blir det spela the sims!!

hej då.

Söndag 20 september

Vaknade för en timme sen, har bara suttit och nördat här den timmen, och kollat lite på när Rasse spelar PS3. Idag har jag inga direkta planer alls. Men det är inte helt omöjligt att Rasse vill äta pizza med mig. Sen kanske Emme skulle höra av sig när hon hade ridigt. Annars blir det väl det samma för mig som Rasse, att spela till PS3. har inte gjort det på ett tag nu så abstinensen kommer. Det är verligen super kul och man blir helt inne i spelet.

Igår gick vi och la oss rätt sent. Jag kollade på den nya Wallander, och efter det tror jag Rasse spelade lite spel. Antagligen därför vi sov så länge. Nu blev jag sugen på Bio, men Rasse vill nog bara vara hemma. Men nu ska jag klä på mig i allafall och äta frulle.

Hej då!

Snart sängen...


Kvällen bjöd på en tripp hem till mammi. Jag var tvungen att hämta hem min älsklingströja! jag har saknat, tvättar den imorgon och har de hela veckan? var underbart att få krama om mamma också!! Synd att jag inte ens fick se min darling, Elvis. Undra vart han höll hus, lockade på honom men såg honom inte. Efter det var det tänkt grillning med Emme, och Elin men jag tyckte det var förbaskat kallt så jag hoppade över det. Fick med mig två burkar mammas honung hem, en till Stina och en till mig själv som hon dessutom så ambisköst hade prytt så fint med ett bi. Min mamma är verkligen påhittig!

Nu ska jag nörda lite vid datorn sen blir det soooova!

hej hej

Du är min ögonsten!

Lördag 19 september

Kvällen igår var verkligen super trevlig och rolig. Emme och jag sjöng singstar för fulla muggar skrattade, fotade om vart annat. Efter mycket om och men hamnade vi tillslut i st: sigfrid där festen var i full gång. Där var det folk från alla möjliga ställen. Tillslut hittade vi hem och det var skönt att sova innan det var dags att kila iväg till Rugstorp för att fira Emma.

Vid 13.00 skulle vi vara där så det var bara att klä på sig och stick iväg. Där fick vi goda frallor och underbar tårta. plus att vi fick klappa en kisse som var underbart sööööt! bara en liten kissunge alldeles vit var den fast med en svart fläck på huvudet. Super söt och jag ville bara ta med den hem. Nu har vi kommit hem från kalaset och vi fr väl se vad kvällen bjuder på.

Hej då.

Fredag 18 september

Då var det fredag igen. Skönt! Det är lite motigt att gå till praktiken idag, men samtidigt går det lätt eftersom det är slutet på en vecka. Hade lite problem med klädval idag. Så därför är jag lite sen, men hinner gör jag alltid. Rasmus sover och jag hoppas för hans skull att han är vaken när jag kommer hem. Funderar på om jag ska åka hem i helgen, träffa mamma och pappa! Ne nu måste jag nog kila,

Hej då!

chill, spel!

Äntligen hemma från praktiken, det var ganska drygt idag för det var bara massa nya varor som man skulle märka. Sen kom det en ny som ska vara där på praktik tror jag. Hon kom från arbetsförmedlingen och verkade helt okej. När jag kom hem hittade jag Rasmus sovandes i sängen! HAN LÅG OCH SOV VID 16.00!!! Hörregud sa jag till honom dags att gå upp snart eller. Nu sitter han och Hampus och spelar PS3 så jag ska nog spela lite the sims3.

Madde blev moster till en liten kille idag! En kille till då, verkligen kul! Så vi säger Grattis till Emelie och Jonas som fick en son. Jag vill hålla! haha, och jag et ju hur Madde kommer vara när hon ser ungen! GE MIG! haha. Stina kom in på praktiken idag och berättade att hon hittat en plats i djuraffären :D kul, kommer passa henne utmärkt.

Nu blir det chilla dillen!

Hej då!


Torsdag 17 september

Idag är det torsdag, vilket innebär praktik på Magazine lou fram till klockan 16.00. Idag tror jag betämmt att det är Maggan som är där, hon är trevlig så det känns ju bra. Sitter och äter frukost just nu, vaknade av att Rasses syster ringde vid 09.00 men då skulle jag ju ändå gå upp så det spelar ju ingen roll. Jag städade ju rummet igår, men jag hann inte med att dammsuga så det får jag nog göra idag, eller att jag kanske kan be Rasmus hjälpa till lite! men då blir det väl inte riktigt gjort. Bäst att göra det själv, annars är han faktiskt bättre på just dammsugning, men han har väl annat för sig.

Nu ska jag borsta tänderna, sminka mig och sedan kila iväg för att vara ett par timmar på maggan! :D
Ha en super bra dag!

Hej då!

Madde&jag

Madde kom förbi för att kolla Idol09

Tyckte det var dags för lite bilder, var länge sen.


Onsdag 16 september

Då var det onsdag igen och jag tycker dagarna bara flyger förbi. Hinner ju inte ens tänka innan det är ny dag. Idag hann jag i alla fall med att träffa Stina coh Madde. Först blev det pizza med Stina, och efter det blev det köpa dator med Madde. Mycket händelserikt. Fick prata lite med mamma idag med, två gånger till och med! Ble väldigt glad och jag kände att jag var tvungen att prata om alla skit i skolan. Även hon blev väldigt upprörd.

Idag var det skolkort som gällde. Självklart var man snyggast på kortet! blev även ett kompis-kort med Stina. Imorgon ska jag på praktik och sitter och funderar lite på vad man ska ha på sig, men det får nog bli ett problem i morgon istället. Idag har jag städat lite också, antar att Rasse kommer att bli riktigt nöjd. Innan det är läggdags idag så ska jag självklart spela lite ice age 3, (ps3) och sen blir det sova.

Puss&kram hej då!

Tisdag 15 september

var det dags att sätta igång med att blogga igen. Det var länge sen jag ens tog mig tid att kolla in på bloggen så idag fick jag för mig att ändra om samt börja skriva igen. Det har hänt otroligt mycket sen jag slutade skriva och allt kan jag ju inte skriva ner på en gång. Det viktigast just nu är kanske att Rasse och jag är ägare till ett playstation 3,vilket betyder mycket spelande för min och Rasses del. Mest min kanske! Innan sommaren köpte vi även en ny säng. Så, så mycket sovande hemma blir det inte.

Stina flyttade hemifrån när skolan började, så det blir ju att man hänger där ibland i hennes mysiga lilla etta. Den är super fin och jag har hjälpt henne att inreda lite grann. Snart blir det hem till henne för att äta lite gott och kanske slå på en film. Imorgon ska jag nog följa med Madde för att köpa en ny dator, och så skulle hon kanske klippa sig också.

Men jag tänkte att vi hörs imorgon, hej då!

RSS 2.0