Julbak!

Idag kom Elin och hennes pappa och hämtade mig vid 11 tiden. Så åkte vi hem till mig, så gick vi igenom huset lite för det var allt för länge sen Elin var på besök. Sen efter att ha tittat lite i skolkartalogen så mötte vi Madde. Sen satte vi igång med baket med en gång. Vi började först med Lussekatterna och det var lite kul för jag satte igång den där bakmaskinen innan Madde ens hade tagit ur vispen så den fastnade lite och Madde började skrika :D HAHAHA.

Sen efter det när den degen skulle jäsa så skulle vi göra peppakakorna, och de gick himlas bra fast vi fick köra degen i mocron en stund för den var så hård! Sen så skötte sig allt väldigt bra. Efter baket spelade vi barbro Jag förlorade dock, men det var kul ändå. Efter det var det dags för fika bullarna var super, och pappakakorna med. Men vissa var det lite mer glasyr på en andra :P Mina till exempel, som inte hade något alls .

Lite bilder att bjuda på kanske ..



Kakorna


Bullarna


Fika

Nu blir jag sur!

Jag gick upp för ett tag sen så att jag är i ordning när Elin kommer och hämtar mig!
Så då tänkte jag logga in på bilddagboken, men det gick ju inte!! Och varför funkar inte det ??!!? När det ska funka och funkar för alla andra, eller :P

Knorris = Rasse, ligger och sover, man kanske skulle hoppa på honom. Fast ne han kan ligga där. Idag ska vi baka lussebullar och kanske lite peppakakor, får se hur det går :)

Ha en bra dag.

/ Nöffis

Lördag

Idag så skulle Madde och jag vill kalmar men det blev inte så. Hon hade iaf haft trevligt igår så det var ju bra. Rasse och jag skulle ut och käka igår men det blev inte så heller för hans pappa hade lagat mat åt oss. Så vi ska äta ute idag. Vi ska snart åka men jag väntar på att Rasse ska bli klar, och eftersom datorn är upptagen så tänkte jag att jag bloggar från mobilen. Imon ska elin komma till mig så ska vi baka lite julbak med Madde. Ikväll åker nog Rasse och jag hem till mig och myser vi är själva där. Men nu är Rasse klar så nu ska vi åka Hej hej :)

Julpynt och sånt

Idag var jag ganska trött på morgonen så det är skönt med helg. Idag julpyntade vi och jag tappade en glaskula i golvet så den gick sönder i 1000 bitar oj oj. Sen så var gubben på stationen assur när madde ville ha en biljett.

M: jag vill ha en biljett som man kan åka till Kalmar på hela kvällen.
SN: okej
M: Men hur länge gäller den då?
SN: 30 dagar.
M: ja men asså hur länge
SN: 30 dagar!
M: Men till 12 då eller?
SN: jag till tolv.
M: okej men det blir bra.
SN: vad ska du ha då?
M: en från nybro till kalmar
SN: Ja, men vad ska du ha!!!!
M: Ehm ...
SN: Ja, ungdom eller vuxen!!!!!
M: ungdom , fan va sur!!!

hahahahaha :D ses

torsdag och praktik med Madde

Idag hämtade vi Madde på morgonen och så körde Rasse oss till stan. Så gick vi till Magazin lou och så sa hon att vi kunde ställa ut sakerna och sen byta en kruka på bellis som var trasig. Sen skulle vi börja städa källaren , och det tog ett tag mem Catharina blev iaf väldigt nöjd. Så vi fick 100 kr var för att vi hade varit så duktiga och det passade utmärkt eftersom jag och Rasse ska gå ut och äta imorgon, så ska vi bada tunna också.

Nu tvättar vi, men så fort det är klart så ska vi ta en promenad och efter det ska vi hem och duscha. imon ska Madde och jag julskylta i butiken. Mysigt med jul. Sen på lördag ska vi antingen till kalmar eller växjö beror på Ann-helene. så då ska jag kolla på julklappar och något att ha på mig på nyår, men det lutar lite åt denna klänningen.




men vi får se, jag har sytt den själv :)



Igår var en trevlig och rolig kväll

Det började med att jag åkte hem och åt lite mat. Sen så kom Madde och jag hjälpte henne med en redovisning, sen kom Rasse så skulle vi spela lite spel. Vi spelade först lögndetektorn och sen Eva och Adam spelet. Det var en hård kamp mellan Madde och mig, men Madde vann till slut båda spelen. Sen hängde vi med Madde en bit. Efter det gick vi tillbaka hem och åt kvällsmat för att sedan kolla lite på tv, och krypa till korgs. Det var en lyckad kväll iaf.

Hej

Onsdag 26/11 2008

Idag blev det ingen praktik för min del. Jag har haft så himla ont i magen hela natten och haft svårt att sova så jag ringde och sa att jag stannade hemma idag. Men det var helt okej sa hon och att jag skulle krya på mig. Snart ska jag ta bussen hem så ska jag hjälpa Madde med någon redovisning som hon skulle göra på måndag. Får se hur det går med det, lite senare ska Rasse komma och kanske spela lite spel med oss tjejer.

Imon ska jag iallafall gå på praktiken för jag har mått bra idag, och då ska Madde och jag städa källaren. Då blir det något att göra. På fredag blir det nog kina med Rasse, men vi kommer säkert ångra oss och ta zorbas. Funderar på att klä upp mig lite :) Men nu ska jag kila till bussen, hej hej .

6 månader

Imon är det 6 månader sen vi blev vi. Tiden har gått så fort, och jag känner att vi blir mer och mer som en. Jag kan inte säga att jag känner dig utan och innan för varje dag så märker man något nytt med dig. Det är underbart att få känna dig för jag tycker så mycket om dig! Jag tror och hoppas på att det ska vara vi livet ut för jag mår så bra ihop med dig. Du kan alltid få mig att skratta även när jag är riktigt ledsen. Jag är super kär! Nu skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan dig för du gör min dag! När jag vaknar och jag känner din trygga arm ligga runt mig så känner jag att jag blir varm i hela kroppen. Dig ska jag vara med, jag känner att du är helt rätt. Jag kan alltid prata med dig om allting för jag litar verkligen på dig till 1000. Du är så himla underbar, du är som en bästa vän för mig, och det är väl det som är det viktigtaste.
Jag hoppas att du känner det samma för mig, för jag vill verkligen sattsa på dig, jag vet att vi har en framtid tillsammans.

Du är min



Hemma från Rukstorp

Idag lagade vi spagetti och köttfärssås till middag. Det var gott, fast att vi inte hade några krossade tomater så fixade vi det ändå. Efter maten så skulle vi åka till Emma och Martin och William för att byta däck. Så vi var där vid 5-tiden om jag inte är helt ute och cyklar. Så satt jag där hemma och drack te och pratade lite med Emma, och myste lite med lillkillen. Han bara växer och växer , den skrutten.

Snackade lite med Elin nu och hon ska fixa så hon kan komma till mig på söndag. Det verkar som om Rasse ska dra till DH :S så vi kanske inte ska till kalmar på fredag, men jag hoppas det iaf. På lördag ska nog Madde och jag till växjö iaf. Så jag måste prata med henne får väl ringa henne ikväll, för hon skulle kolla på sannngens ögonblivk nu. Men vi får se, nu ska jag iaf jobba med min svenska.

Hej hej!


Förmiddag

Kom nyss hem från praktiken. Margareta sa att jag kunde gå hem om jag ville för det fanns inget att göra.

Denna konversationen hade vi idag:

M: Du är så lik en flicka
J: Men du är väl Anders mamma?
M: ja, det är jag
J: min mamma jobbade där förut, Marianne.
M: ja visst nu ser jag hur lika ni är.

Sen pratade vi typ om mamma och sen när vi gick runt lite så sa hon " Ja, du Marianne tänkte jag säga. Ni är så lika!"

Hihih, ja mamma och jag är nog ganska lika brukar dom säga iaf.

Mammi och jag      Snyggmamma

Godmorgon

Ska snart borsta tänderna och kila iväg på praktiken, andra dagen. Hoppas att det finns lite mer att göra idag.
Annrs så får vi se. Nu sitter jag och äter en smörgås och dricker juice framför datorn, det är inte ofta. Igår gick vi och la oss lite tidigare, eller iallafall jag. Rasse sover fortfarande, så jag skiter i att väcka honom. idag på lunchen så ska jag hem hit istället för till skolan, får väl se vad Rasse lagar för lunch till mig då.

Ha en bra dag!



Första praktikdag

usch vad trötta vi var idag när vi skulle upp, men upp kom vi. Idag måste vi lägga oss tidigare. Jag var iaf på min praktik klockan 10.00 och när jag kom dit så fick jag klä på en docka. Sen skulle jag köpa te och bullar, och efter att vi hade fikat gick jag runt i butiken i typ en timme och sen sa hon att jag kunde ta lite längre rast. Så jag cyklade ner till skolan och där träffade jag på Madde, idag tycker jag att hon var lite gladare, men usch vad jag tycker synd om henne. Så vi gick och åt, och sen ville Madde åka hem. Så hon hängde med mig till praktiken och då sa Catharina att jag kunde gå hem för det fanns inget att göra ändå. Imon skulle Margareta komma istället, får se om det finns mer då.

Madde och jag gick iaf hem till Rasse efter praktiken jag envisades om att hon skulle sova här för jag ville inte att hon skulle vara själv, men hon ville åka hem. så hon tog bussen hem vid 4. så nu sitter jag och skriver med henne på msn.

på onsdag har Rasmus och jag varit vi i ett halv år, tiden går fort och jag är kär! <3

Sammanfattar helgen

Fredag

Jag hade bestämt mig för att åka till Emmaboda och fira mina klasskompisar. Så Stina och jag tog sällskap in vid 5 tiden. När vi väl kom dit så var det ganska dött för det var inte så många där, Stina och jag var först. Men när nästan alla hade kommit så var festen i full gång Även om jag inte kände så många så tycker jag ändå att det var en lyckad kväll.

Vi tog tåget hem vid 22.28 och när vi väl kom till stan så satte vi oss på stationen för att prata lite, det var himla mysigt att samtala med Stina. Sen ville Rasse att jag skulle komma till Hanemåla, men Stina ville inte förlja med. Hon skulle upp tidigt och så. Men jag lånade Olas cykel och cyklade ner dit, där Kim och några hade lånat en lokal där. Så dit stack jag och där var det också lite folk. Det bästa på hela kvällen var när Kim sopa med en kvast och grannen kom och sa "Den där är nog vår" och bara slet den ur handen på Kim, han fattade ingenting för han trodde att det var lokalens typ, så han blev jätte nervös :) hahaha, det hade Hampe och jag väldigt roligt åt den kvällen.

Lördag
Rasse och jag sov nästan bort hela den dagen, men sen ringde mamma och sa att hon var i Kalmar och skulle handla lite nya kläder till mig, sånt tycker jag väldigt mycket om, jag älskar min mamma! Sen när hon körde hem, så hämtade hon mig och sen stack jag hem till Madde. Vi lagade tacos och spelade Barbro, mycket trevligt. Sen somnade vi..

Söndag
Jag åkte hem från madde och hem till mammi, och vi lagade massa god soppa. Vi trodde aldrig att vi skulle äta upp allt, men allt försvann. Haha. Sen körde mamma mig till stan och jag visade Rasse mina nya kläder, han tyckte dom var fina. Sen så kollade vi på andra avenyn, och somnade jätte sent eftersom vi råkade somna klockan 7-8 så vi somnade inte fönns 02.00.

Det var min helg <3

Gosing sover

Det måste vara första gången som Rasse går och lägger sig och jag sitter vid datorn. Nu blev jag nyss klar med läxan iaf, det var ganska skönt. Då var det bara svenskan som man inte han med idag, men jag har pluggat på provet och gjort massa uppgifter som vi hade med Elisabet. Ganska bra av mig!

imon ska jag och Madde och Maria äta pizza vid 1 tiden iaf. Det ska bli gottit!

Ska tydligen snacka med Susanne imon om någon lapp som Madde tappat bort,



Jag

Pinigt vid maten :P

Jag åkte hem en snabbis vid halv 12, och kom tillbaka vid halv 3. Jag var tvungen att hämta lite kläder och lite pengar till födelsedagspressent. Eftersom jag ska på födelsedagsfest imon!

Rasse och jag har tvättat idag men nu kan vi inte duscha eftersom vi tvättade alla handukar. Men det gör inget, snart ska jag spela kort med Rasse och sen ska jag göra läxa och plugga lite till på provet.

Vi var en sväng på ÖB idag också, och köpte pepparkakor mums, och vi cyklade dit! Duktiga är vi, så åt vi potatismos nyss som var jätte gott, och innan det var mat så kollade jag på barnkanalen sen när vi gick ut i köket för att äta mat så stängde vi inte av tv:n så det lät jätte mycket barnprogram från Rasses rum in i köket hahaha! Det var lite kul,

imon blir det pizza med Madde och på kvällen till emmaboda tillsammans med Stina för att fira Anki och issa, sen sa Rasse att han kunde hämta mig, har man världens bästa eller har man ?

Ledig torsdag!

Vi vaknade vid typ halv elva idag också, fast vi åt frukost med en gång för båda var hungriga. Sen har vi inte hunnit med så mycket mer, men jag ska snart åka hem och hämta kläder för jag ska på Issas och Ankis fest imorgon. Men sen ska jag tillbaka hit, och så på fredag har jag prov så jag måste plugga idag. Annars ska vi bara tvätta idag.

Sen ska vi nog hitta någonting till födelsedags barnen Anki och Issa.

Men nu ska jag kila pussan hejsan

Ledig onsdag!

Inatt kvaknade jag av en mycket kall Rasmus som kröp ner i sängen och la sig på mig. Det var inte ett skönt sätt att vakna på klockan halv 3 på morgonen. Men vi sov länge idag så det var inte så farligt. Vi vaknade inte förens halv 11 tror jag. Men sen satte vi igång att städa. Det gick ganska fort och efter städningen så gjorde jag lite läxa. Sen åt vi frukost, sen frukost!

Snart ska mamma och jag simma, det ska bli ganska skönt. Sen när jag kommer hem igen så ska  jag plugga på provet som jag har på fredag. Ikväll ska vi kolla bonde söker fru, vårat favvo program nästan :)

imon är jag ledig också det är väldigt skönt faktiskt, och på fredag ska jag äta pizza med Madde!
Idag när jag kollade mina pengar på kontot blev jag väldigt glad över att jag hade 200 kr! Det var jag helt oförbered på, men det betyder att rasse och jag kan bowla och äta kina mat på fredag för att fira att vi har varit tillsammans i 6 månader/ ett halv år! :)

men nu ska jag simma, hejsan svejsan!

Synd att du inte var med Madde ;)

Tisdag, tisdag!

Imon är jag iallafall ledig och det ska bli så himla sköööönt! För jag kom knappt upp idag för jag var så trött. Kollade nyss in bilderna som vi tog igår, och det var lite kul att se, synd bara att bilddagbokens kvalité suger! Så bilderna är helt suddiga. Men kolla på www.maadeleinee.bilddagboken.se för att se alla bilderna. Ni kan även kolla på Maddes blogg där hon la ut några av bilderna som vi tog, www.ojsaaan.blogg.se . Jag lägger bara ut två bilder för jag orkar inte kopiera alla 67 bilderna. 

Idag ska jag hem till Rasse, och imon ska jag sova länge! Vi ska nog kolla på ladder 49 när jag kommer hem. Imon blir det städa på Rasses rum, det behövs verkligen. Och på eftermiddagen ska jag simma med mamma, försökte få med mig Madde men han var inte så sugen, hon hade inga pengar och orkade inte vänta och kunde inte ta ut 80 kr, och allt vad det va ;). 

Nu ska jag jobba lite!

Hörs ikväll. 

p.s lägger in bilderna sen skolans dator är ganska seg

Fotografering!

Idag Så träffades jag och Madde så fick vi för oss att vi skulle ta kort. Så vi sminkade oss, sjukt mycket för det ska man! och sen satte vi igång, tog lite tid innan vi kom på hur vi skulle göra. Men tillslut så var vi igång och hot hot blev det! Men vi hade en fläckt. Så blev det väldigt mycket skratt! Och så kom vi på det att detta ska vi göra fler gånger så nästa gång ska vi göra ett trolltema.

Snart ska min Rasmus komma, jag tycker inte om att sova utan honom och jag tror inte att han gillar det heller, för han vill alltid komma till mig! Även på kvällarna. Så ska han få se vad fin jag har gjort mig :) Till och med lockat håret med Maddes nya tång. Men nu ska jag gos med Rassi hejsan

P.s kommer bilder sen!

Måndag, =/

Hade ju faktiskt sovmorgon idag men det känns alltid lika trisst när man vet att det är måndag och man ska upp till skolan och vara där en hel vecka. Men nästa vecka blir det iallafall praktik 3 veckor, med Maddan också 2 dagar av dessa i veckan! Vi skulle tydligen städa i källaren en dag och få en slant för detta! Och så skulle vi julpynta i affären.

Igår var jag och Rasse och hämtade Ola och hans bror i Kalskrona, och under tiden vi väntade (eftersom båten var sen fick vi vänta lite) så var vi på Maxi och busade lite, Rasse tog upp massa rullar med julklappspapper och kastade dem till mig, och jag fångade nästan alla, men tillslut blev det för många så tappade jag alla på marken.
Då sprang jag och gömde mig, och då skulle Rasse vara rolig och hämtade en tomtesäck och gick runt och skrek
- Hoho, finns det några snälla barn här!
Och jag skrattade så jag höll på att dö! Vilken blåst pojkvän jag har ibland, men han vet iaf hur man får mig att skratta! :)

När vi kom hem så kollade vi på Andra avenyn, och det var jättebra igår! Men sen somnade jag och Rasse.


Idag ska jag leka med Madde, vet inte riktigt vad vi ska göra men det lär vi ju märka. På onsdag är jag ledig och det ska bli så skönt, en jag ska använd dagen till att städa Rasses rum, och sen kanske jag ska simma med Madde, om hon inte har något emot det.

Hörs sen Puss puss

Åka,

igår var jag med Madde ett tag, det var kul "hej Ola hejsan Madeleine"

Sen åkte jag in till stan, och snart ska vi hämta Ola i Karlskrona. Idag är det andra Avenyn det är ganska kul, sen är det ladder 49, och den är så himla bra och jag lipar varje gång i slutet för den är så sorglig,

Uscha!

Jag har varit världens sämsta kompis! Jag vet det för jag har varit medveten om det hela tiden. Det är inte det att jag gillar det. För jag tycker det är så himla hemska att du och jag som varit bästa vänner ska glida ifrån varandra. Jag fattade inte fönns idag! Hur DU känner, Jag älskar dig Rasmus det gör jag men jag måste träffa mina andra kompisar för annars skiter sig allt, Förlåt mig Madde, du vet ju vad du betyder för mig! Jag förstår inte hur jag har kunnat göra så! Jag vill träffa
dig för du gör mig glad!


Gör denna!

Gör denna quizen och se om du känner mig! :)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811140803192157&a=1&

mesig dag!

Idag så vaknade vi vid 10.00sen så körde vi till skolan vid kvart över tovl. Så kommer jag dit och då ska vi inte ha någon lektion så jag var egentligen ledig hela dagen. Orka med såndana dagar då! Snickersen som vi gjorde igår blev jätte god tyckte Rasmus.

Sen gick jag hem til Rasmus och på vägen mötte jag Mattias och Jenny så frågade de om jag ville ha min present. Klart jag ville. och det är så himla kul när man får saker som man vill ha, jag menar hur kunde Mattias och Jenny veta att jag verkligen var i akut behov av nya öronhängen! jag ville verkligen ha det! och hur kunde de veta att armbandet (visst de är säkert medvetna om att jag älskar smycken) men hur viste de att jag tycker sånna armband är skit snygga.
Tack!

Fick min första unika kommentar idag. Snälla läsare ni får inte skriva sånna för min pojkvän blir så stolt över att ha någon på hans sida då, så gö inte det! :D tack tack!


Fejk Paris!

Nu kommer jag skriva ett inlägg om Paris hilton bara för att Rasse tycker att hon är snygg :O Okej då förstår jag att han föll för mig för jag är ju dubbelt så snygg som hon, och inte för att jag tycker att jag är så jäkla snygg, men hon är verkligen skit ful! (tycker jag) Och ny så ryktas det ju om att hon lagt sig under kniven och planterat in ett par titt´s. Men det vet man ju inte om det stämmer men om det inte gör det så vill man ju veta vilken BH hon använder. Men eftersom att hon ny har lyckats få så fylliga tuttar (utan att operera sig, enligt henne själv) så tycker så klart Rasse att hon är ännu snyggare! Stora bröst= snygg!

Så vi lägger väll in lite bilder och kollar , =/ Den där näsan impornerar inte på mig!






Shit vilken smak min pojkvän har! :O

Inget bullbak

Vi kom hem till Orrefors för en stund sen, men vi hoppade över bullbaket och skulle försöka oss på Snickers istället. Självklart så hoppades vi på att de skulle bli lika underbart goda som Annas var i lördags på Öland. Men jag vet inte riktigt om vi lyckades eftersom flingorna blev sega, och vi upptäckte sedan att de var host* 4 år för gamla, (var de så länge sen jag köpte dem) Oj då. Men vi hoppas att de går att äta iaf.

Nyss lärde Rasse sig sätta på bastun, så ska vi basta lite och sen ska vi nog laga en paj, och sen blir det tv tittade. På onsdagar är det ju Bonde söker fru och det tycker vi är så himla skojigt. Så det får det bli ikväll, så tror jag det var något att på tv:n också. Sen ska vi nog ta ett parti i kort.

Hejsan svejsan

Jag kan!

Nu har jag fixat min header och lite andra saker på bloggen. Visst är den fin! Så har vi räffsat löv nu också. Vi ska snart åka hem till mig och baka bullar. imon har jag sovmorgon till typ 12.40! Det är ganska skönt, så Rasse och jag ska ha myskväll ikväll, med bastu god kvällis och bonde! Så det blir mycket skönt.

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så vi får väll höras sen. Puss hej

Rasmus och jag räffsar!

 
                                        

God förmiddag

Sitter i skolan och håller på med Word, eftersom jag inte lyckades bli klar med det igår. Men nu är jag iaf snart klar! Har bara en uppgift kvar. Men den var inte så himlans lätt. Idag vaknade vi iaf av att det regnade så Rasse fick köra mig, jag hade lovat att cykla men njae jag tror inte det. Så jag lär ju få gå hem. Idag har vi prov, men det är nog inte så svårt fast att jag inte har pluggat så mycket, bara läst texten en gång. Hoppas det går bra iaf. Imon får jag inte glöma att lämna in min loggbok. Usch vad hungrig jag är nu! Men jag ska väl fortsätta med den här jäkla uppgiften då, Just det GRATTIS till Kalmar FF föresten som tog hem SM guldet! Det var mycket bra gjort. Jag är inte jätte intresserad men klart lite kul är det ju. Nu kommer Rasse skratta åt mig när han läser detta för han vet att jag är helt ointresserad. Men jag tycker faktiskt att det är kul. Bullar imon då kanske! Det ska bli smaskens ska fråga Elisabet om jag är ledig imon, för det skulle ju inte sitta fel!

Men nu ska jag fortsätta, hörs sen!

Projekt, och MEGA köttbulle?

Idag så hämtade Madeleine och jag ut biljetterna till stockholm, som vi lyckats köpa för ynka 25:- Det var ruskigt bra gjort av Madeleine att hitta dem, stolt blir man. Sen när vi kom hem så ringde jag upp det vandrarhem som vi hade beslutat oss att sova på. Och där fanns det plats och allt så nu var det fixat. Då är det bara att åka då. Haha, jo då det nämar sig allt. Sen så jobbade vi lite mer med projektarbetet så vi han verkligen med mycket idag. Så fikade vi på stan också för vi var så hungriga. Det var längesen jag fikade på stan.

Sen när jag kom hem så ringde jag Rasmus, och han ville att jag skule komma så kom han och hämtade mig så åkte vi till Nybro. Så kollade vi på Andra avenyn, det va lite roliga avsnitt denna veckan. Och efter det ville Rasmus göra chokladbollar, men jag vet inte. Det blev en MEGA istället. Som såg lite ut som min pappas köttbullar, de brukar vara i den storleken ungefär :) kanske inte riktigt. Imon kanske vi ska reffsa lite löv på Rasmus tomt, men vi får se.

Nu ska jag iaf sova, vi hörs hej hej!

Måndag igen..

Idag så försov Rasse och jag oss. För Rasse stängde av arlarmet och så sa jag att jag kunde starta det igen men det ville han inte för han skulle INTE somna om. Sen hörde jag mamma ropa, som frågade om jag var vaken. sen gick vi när och åt frukost. Fast jag drack bara ett glas oboy. Rasse la sig på soffan, sen gick han upp och kröp ner i sängen. Idag var vi som sagt lite sena fast vi han till skolan ändå. Tur det!

Jag träffade Madde när jag kom till skolan, vi ska leka idag! Så ska vi ringa till han på vandrarhemmet och kolla om vi kan bo där, och kanske till och med få en liten slant i rabbat. Nu har vi iaf lektion, fast jag är snart färdig med den här kursen WORD B. Jag är sjukt sugen på att baka bullar, och har varit det ganska länge nu. Kanske ska göra det på onsdag. Det
är en passande dag!



Får väl se om det blir något med det. Men nu ska jag göra klart den här kursen så man slipper det sen.

/Kram Jessica

pappas dag

Snart ska vi åka hem, så ska jag ge min pappa en present. Godis och en trisslott. Det kommer han gilla. Rasse väckte mig idag på morgonen när han gick och la sig, och jag blev jätte sur! För jag trodde ju att han kom hem från Kim då när klockan var 04.45 men det gjorde han tydligen inte för han hade varit hemma innan. idag på morgonen fick vi äppelpaj till frukost. Emma och Martin var här på morgonen.

Annars så har vi bara kollat på tv hela dagen. Kollade på idolreprisen idag, och det var ju Lars som åkte hem :( Usch tyckte faktiskt att han var bäst! Men men. Förra året blev man ju riktigt besviken när man märkte att Daniel Karlsson inte vann!

Kroppkakor!

Igår åkte vi till Öland, och idag började vi med kroppkakorna. Så vi har rullt bollar, men också ätit! Det va faktiskt gott. Jag har nog aldrig ätit hemlagade så jag tyckte att det va gott. Vi spelade kort och va tillsammans alla, eftersom alla var där. Hampe, Maja, Jag, Rasse, Emma, Martin och William. Så alla var där.

Men vi åkte hem idag. Rasse skulle till Kim när han kom hem. Så nu sitter jag ensam. Får se när han kommer hem, sa till honom att det inte skulle bli för sent. Men får se lär ju somna snart för jag är jättetrött.

Hade värsta mardrömmarna inatt!! Så jag väckte Rasse och grät en skvätt, för den var så läskig. Sen när jag väl somnade om så drömmde jag ännu mer mardrömmar. Men sen började William gallskrika så då vaknade jag tur det! Tack killen. Hahahah.

Men nu ska jag spela lite the sims :)


Jag vill ha min Samson! <3

Snart dags för natten

Vi åkte hem till mig vid tre tiden. Sen gjorde pappa korv och makaroner till oss. Sen så kollade vi på simpson och sen så somnade jag. Sen ville Rasse att vi skulle basta så då gjorde vi det. Sen kom mamma hem och då kollade vi lite på tv, med mamma och pappa. Sen så ringde Kim och sa att Rasse skulle komma hem. Så då var det ju bara att åka till Nybban. Sen så gjorde vi det och nu ska jag nog sova.

imon ska vi vara på paradisskolan och informera om öppet hus. Det ska bli ganska kul. Sen ska jag till banken och växla pengar och sen ska jag ge lite pengar till Madde så att hon kan sätta in de på hennes konto. Oj nu ska det tydligen ätas knäckebröd, Rasse har addat upp med fyra stycken, så nu släcker iaf jag lampan.

Nattis!

P.s Rasse ska på informationskurs imon om något arbete! :D Bra jobbat grabben <3

Skola med prov, och jag=riktig bloggare

Vi hade ju prov idag då, och ja det gick nog ganska bra tror jag. Men man fick själv välja vilket betyg man sattsade på. Och självklart gjorde jag alla frågorna trotts att man inte behöver det. Efter provet ringde jag Rasse och undrade och han kunde möta mig, men han orkade inte så han kom och hämtade mig istället. så lat man kan vara, nu sitter han och spelar och lånar Olas laptop, så nu tycker Rasse att jag ser ut som en riktig bloggare när jag sitter med en laptop. Hahaha.

Vi ska åka hem till mig idag, och käka och kanske baka bullar, så ska vi gibba lite tecken tre :D mitt favoritspel som jag inte har spelat på flera år. Det ska bli himmlans roligt. Träffade Madde idag så käkade vi, och så sa hon att vi skulle jobba lite på magazin luo, lou? dagen innan eller efter nyår, inventera :) bra med extra pengar till Stockholm.

Rasse var på bio igår, och det verkade som han tyckte den var bra. Han Kim och Hampe var ju och kollade på Den nya james bond filmen.

Vi hörs


Godmorgon alla

God morgon! Vaknade nyss av att Rasse säger "det är dags att kliva upp nu" i mitt öra, usch hatar när han säger de orden. Jaha, då var det dags för en torsdag vilket innebär klassråd, flöjt av praktisk marknadsföring B och sedan små företagande där vi har prov, igår övade jag inte så mycket kunde dock ha läst igenom det en gång till, men jag hade inte ork till det. Jag övade ju mycket i tisdags, så vi får hoppas att det går bra. Och nu hinner man inte pausa från det ena pluggandet fönns man ska börja med det andra, inköp och varuhantering. Och sedan naturvetanskap. Så blir plugg nu i veckan.

Imorgon ska vi åka till Öland och hälsa på Anna och Stefan, där vi ska baka kroppisar! :D
Sen ska Rasses syrra dit med bebis också, och Hampe och Maja ska med. Så det blir mysigt.
Sen på söndag är det farsans dag! :D Så jag ska köpa ett kort till min pappa och ge honom.

Men nu blir det frulle, hoppas ni får en bra dag!

Generad

Varför? varför blir man generad egentligen. Det känns så konstigt att man blir generad så fort något är lite pinsamt. Jag själv blir ju generad även om det inte är pinsamt, hahaha! jag vet inte varför, men jag kan bli generad för ingenting. Jag kan till och med bli generad inför Rasse, eller mamma. Fast Madde tror jag nog att jag aldrig blir generad inför. Hon är neutral. Jag kommer ihåg att jag i 6:an började bli mer generad. Sen i 9:an så slutade det, men sen i 1:an började det igen fast då var det ännu mer, men anledningen till att jag skriver detta är att jag aldrig sett min pojkvän generad. Idag blev han det, men jag tror inte att han vill att jag skriver anledningen, asså nu ska inte ni tro att det var något pinsamt för det var inte så farligt och det är väl därför han inte vill att jag ska skriva den. Men det va lite fräsigt att se honom lite tomatfärgad iansiktet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Jag tycker inte det är konstigt att bli generad eftersom att alla blir det, men det är en ganska konstig grej att komma på.
"hehe, när människorna skämms så ska de bli röda i ansiktet så det syns extra mycket så de får skämmas ännu mer" Det va en konstig tankte att komma på tycker jag.

Kärleken?

Kärleken är en väldigt konstig grej. Man träffas, känner vibbar. Glömmer aldrig den första kyssen. tillslut så kommer orden, orden som jag aldrig kommer glömma att du sa "jag älskar dig". Jag kommer ihåg det som om det var igår, även om det gått över 5 månader sen du sa det första gången. Vi visste att det skulle vara du och jag. Rasmus & Jessica ! Att vi skulle dela allt tillsammans. varje gång jag lägger mig på ditt börst och kysser dig på halsen som jag sedan borrar in mig i, så känns det så underbart att veta att jag är faktiskt din, och det är ingen annan som får uppleva detta med dig. Det är bara jag och jag är speciell. Vi har så mycket. Varje gång du skrattar så blir jag varm i hela kroppen. Varje gång du tar i mig, så gör du det med känsla. Det värmer mitt hjärta något enormt att veta att du aldrig kännt sånna känslor för någon annan än mig. Du har aldrig velat ta i någon annan på det sättet än mig. Du gör mig hel, du hjälper mig med min vardag. Jag behöver inte ens ligga bredvid dig för att känna värmen, jag vet att du finns och att du tänker på mig, även när du ligger 1,5 mil ifrån mig. 


Du vill vara med mig, och du säger saker till mig som du aldrig sagt till någon annan. Du säger att du har en framtid med mig. Dela ditt liv med mig, Och det är så jag känner med. jag kan gråta tårar för att jag är så lycklig med dig. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva detta, trodde det var försent. Men du såg något annat i mig än vad andra såg. Du såg vem jag var,  jag är så kär!                                                           


                                                

Skön dag

Dagen började klockan 08.30 när de där j*vla människorna som vill göra någon undersökning med Rasse ringde. Det är för fasen 100:rade gången de ringer nu och varje gång säger Rasse samma sak "Nja, jag vill inte delta i undersökningen, tack och hej!". Så jag fattar inte varför de ska vara så envisa och fortsätta. Sen så låg vi kvar till 09.00 och kollade på Bert Ljung. Sen åt vi frulle tillsammans och sen körde Rasse mig till skolan. När dagen var avslutad (en lektion) Så skulle jag gå hem, men jag tänkte att Rasse kanske kunde MÖTA mig, inte hämta för vi ska spara på pengarna lite. Så jag tänkte att vi kunde mötas. Men då sa Rasse att han skulle hämta mig ändå, för han skulle köpa pizza till Ola. Sen åt vi pizza och gick en promenix med vovven. Efter det somnade jag med en gång och sov i nästan två timmar, herregud! och under tiden jag sov, så tror ni inte att de ringde om undersökningen igen, och ännu en gång så sa Rasse "Nja, jag vill inte delta i undersökningen, tack och hej!". Fattar dom aldrig?

Nu har Rasse åk till kalmar för att gå på bio. Skönt, hahahah. Ne, jag saknar honom men det är lite skönt också när man kan vara lite för sig själv, kolla på tv, dvs vad man vill. just nu kollar jag på bonde söker fru. Det tycker jag är bra. Men det känns lite konstigt när det är en homosexuell med, eftersom de som är där och dejtar kan ju börja gilla varandra också. Det känns lite konstigt, men visst kul tanke. Annars så har jag bara plockat i ordning lite på rummet, eftersom att Rasse alltid envisas om att ha sängen vid datorn och jag vill ha den mot väggen, och nu när han inte är hemma så får jag som jag vill!

Tjenis! 

Tisdag=lååångdag

Idag var det tisdag, vilket innebärden längsta dagen på hela veckan. Men det gick ändå bra måste jag säga, vi hade även en redovisning inför klassen och det gick bra det med. Vid halv fyra slutade jag. Och då ringde ja rasmus och frågade om han kunde slita sig en stund och hämta mig. Och bäst som han är så gjorde han det. När vi kom hem somnade ja nästan med en gång efter den långa kämpiga skoldagen som sliter på mina krafter. Så efter en halvtimmes sömn var det dags att göra sig nånting att äta fick bli stuvade makaroner med köttbullar gott gott :D. Sen pluggade ja gärnet eftersom min pojkvän tvingade mig så han kunde få vara ifred en stund. och efter två timmars pluggande så känns det som om det sitter ganska bra. 

Nu är det iaf dags för Bert Ljung som vi laddade hem innan maten, imo´n blir det mer plugg för mig, och bio för Rasmus. God natt 

Litet tips!


Jag ska ge er "msn-nördar" lite tips. Madde och jag upptäckte en väldigt rolig grej på msn idag. Vi hade tråkigt, och så sa jag att vi kunde spela spel. Så hittade Madeleine sanning eller konka. Så det tyckte vi lät kul, och det var det. Vi spelade nästan en timme, hahaha! Så kul var det, fast det tog ett tag innan det kom igång, men när det väl va igång så flöt det på, vissa saker var riktigt roliga. Som detta lilla citatet från Madde.

Frågan= Om du fick välja en kroppsdel som skulle vara en snopp, vad skulle det vara då?

Maddes svar= Ett bröst fatta vad cool! :D

Hahahahaha , ja tänk att ha en hängande penis att stoppa i BH:n istället för tutten ;) Fräääänt! :D

Tävlingar?

Nu var det ju så då att jag tänkte att jag skulle vara med i lite tävlingar på olika bloggar, men det va rackarns vad svårt det var att hitta några sådanna, som var roliga också. Hittade inte en ända så snälla kan inte någon tipsa mig med roliga tävlingar med fina priser! Som man vill ha! Det vore kul, annars så har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem. Sitter nu och snackar lite med Madeleine på msn. Usch jag måste komma på lite intressanta saker att skriva här på bloggen, men jag kommer verkligen inte på något just nu. Kanske skulle man ha en dissa/gilla lista? Haha. Det skulle vara ganska spännande. Äsch vi får se vad jag hittar på.

En annan sak som Rasmus och jag låg och pratade om igår va att vi skulle börja röra på oss mer. Så man kanske skulle ta en kvällspromenad ikväll när han kommer, ser inte ut att bli något pluggande idag, måste verkligen kolla på det ikväll innan vi går och lägger oss. Sen måste jag plugga tisdag, onsdag med.

Aja , det blir nog bra

/ Jessi </3

Måndag, blev hemmadag

Idag gick jag till skolan och var där första lektionen, och sen så kom Rasse och hämtade mig av privata skäl. Så fick jag vara hemma hos han, och snart ska jag åka hem med bussen kvart över tre. Idag så har jag och Rasmus kommit överens om en månadsbudget, så varje gång vi köper något så ska vi skriva i det i våran plan. Det känns bra.

När jag kommer hem, ska nog Madde och jag ringa till ett vandrarhem i stockholm och kolla om vi kan bo där när vi ska åka dit. Och ikväll ska Rasse komma till mig, han ska nog gå på bio på onsdag och se den nya james bond, och under tiden han är där får jag väl sitta hemma hos honom och plugga. Plugga ja, det måste jag göra idag och imorgon med eftersom jag har prov.

Men nu ska jag krypa ner till mi pojkvän och utnyttja sista tiden med honom innan jag tar bussen hem. Hejsan svejis så länge!

Nattinatti-dags

Så det va den födelsedagen det. Allt har verkligen varit bra, synd bara att det inte blev ett riktigt kalas med släkten. Men det kanske var bara med för då kanske vi får ha det någon gång när både Jenny och Mattias kan komma. Nu har jag iaf skrivit ut ett dokument som jag ska ha med mig till skolan imon, usch denna veckan får det bli pluggvecka. För jag har prov i småföretagande på torsdag och jag vill ha bra på det provet. Men nu ska vi iaf krypa till korgs och kolla på söndagsfilmen.

Rasse och jag har iaf bestämt ett och annat,
1. vi ska bli mer nyttiga och "träna" mer.
2. Vi ska göra en månadsbudget och inte köpa massa skräp.
3. Rasse ska börja ta jobbet på mer allvar och ta alla chanser som hans pappa ger honom.

Bra plan vi lägger upp, och jag måste spara varenda slant till jul och Stockholm. Men det ska man väl klara,!

Både Rasse och jag är så sugna på att flytta hemifrån, vi paratar om det hela tiden :) Hahaha, Aja den dagen kommer väl den med! God natt alla, hörs imorgon

Råtta i Juicen.

För en stund sen gick Madde hem, för hon var här och åt middag och fikade. Av henne fick jag även en present innehållande strumpbyxor! Precis vad jag önskade mig. Sen så åt vi den goda tårtan igen. Den va lika god denna gången, och eftersom att bror inte var här så får jag väl säga att du missade nyss en god tårta! :)

Sen kollade vi på aftonbladet.se och hittade en artikel om "En råtta i juicepaketen". Det va alltså en pojke som hade sagt att juicen inte smakade gott och att den va äcklig, och så luktade pappan på juicen och tyckte att den luktade surt piss. Och så klippte han upp paketen och hittade en "råtta". Nu får jag väl ta och erkänna att jag inte såg någon likhet mellan en råtta och detta föremål som låg i juicen, men äckligt var det, eftersom att råttan troligtvis legat där ett tag och blivit en grön sörja. När de ringde till LIDL där juicen kom ifrån så hade personalen eller chefen sagt att det kunde vara en apelsin, fast att han inte sett den äckliga sörjan i paketen, men jag måste säga att jag varken såg någon likhet varken mellan grejen i förpackningen eller en råtta eller en apelsin. Så nja jag vet inte, men så himla sugen på att drick juice från LIDL blev man kanske inte när man såg bilden. Och inte nog med detta så hade pojken spytt  flera gånger, och ja det förstår man verkligen. Usch stackarn!

Klicka på bilden för att komma till artiklen

                                                                          
                                                                                                

Min dag hela dagen.

För en stund sen vaknade pappa, så då kunde vi ta oss in i sovrummet för att hämta mina paket. Sen blev det paket öppning. Massa fina grejer fick jag, och nästan allt gick i rosa tema. Kul. Det va massa ljus och pynt eftersom mamma vet att jag håller på med sånt, sen va det en tröja (blus) som jag själv hade valt ut, en klocka och öronhängen och lita annat sen en fin fin blomma, som Rasse sa att jag inte fick låta den dö. Hahah vilka krav han ställer. Ne, men jag ska försöka hålla den vid liv. Mamma sa att det va en lättskött blomma, så vi hoppas på det. Madeleine ringde för en stund sen också så kommer hon och grattar, sen kommer bror också. Trevligt trevligt. :) Detta blir en toppen dag! 

                                                              På min dag vill jag ha tårta! Fin!

                               

                                                                      Rasmus och jag öppnar paket!

                                Jag öppnar paket


17 år idag!

Efter att vi druckit lite skumpa så la vi oss för att sova, och på morgonen så kom min pojkvän med frukost på sängen och sjöng "ja må hon leva" För mig, men det va lite kul för när det skulle vara "vist ska hon leva" Så sjöng Rasse istället "viska halleva" Hahaha. Det va lite kul, eftersom att jag filmade! Tänkte lägga ut det här på bloggen men jag fick inte det, så vi tog bort den filmen.

                 
                                                                                              

På min födelsedag en så länge så har jag iaf fått, 8 par trosor. Fast 7 av dem var friis & company med alla veckodagarna på. Och ett par av dem var från H&m, så fick jag en BH Och en parfym från Escada, som jag hade önskat mig. Sen när vi kom hem så öppnade jag mina kuvert och i det ena från mormor var det 1 000 kr. Och ett från farmor med 50 Euro. Och ett kort från mina kusiner. Hoppas mamma och pappa vaknar snart så jag får mer paket för det gillar jag. Sen ska vi äta middag och Maddis kommer, sen hittade jag en tårta i kylskåpet, till mig :) (hoppas jag)

Spökkväll

Rasse och jag fick ju för oss att vi skulle gå på bio, Och då skulle vi ju gå i Nybro eftersom att jag hade lite 50% rabatt där. Och så kom vi dit, ca 22.30 och så var det låst och vi fattade inte riktigt varför. Och sen satte vi oss i bilen och väntade. Och sen kom han och öppnade klockan 23.00 när filmen skulle börjat. Eftersom att det nu va Halloween så skulle vi ju titta på en spökfilm, så det blev en film som hette Alla pojkar älskar Mary Lane. och vist lite läskig var den. Vi hade ju tänkt att åka hem idag egentligen men det blev inte så p.g.a. att oljan var slut. Så just nu sitter vi på Rasses rum och dricker champang eftersom att jag fyller 17 år idag! Hahaha.

Snart så ska vi krypa ner i sängen och mysa lite, sen imon så ska det firas födelsedag, och eftersom att vi nu sover hemma hos Rasmus så får jag frukost på sängen i morgon! Puss på det! :D

God natt

Designen

Så nu har vi suttit och pulat lite och fått ihop nästan allting utom headern, som skulle börja krångla. Men det tar vi en annan dag. Idag har vi uträttat nästan allting utom tvätten, som inte är riktigt färdig. Och rakningen som vi tydligen skulle ta ikväll. hum ..

Men jag måste säga att jag är nöjd med bloggen nu iallafall.

För en stund sen så var vi på kyrkogården och satte ljus på min gammelmormors grav, mycket fint må jag säga. Aldrig varit där på allahelgons dag, men det va verkligen häftigt att se.

Snart ska vi bege oss hemåt, för att hämta pengar till bio och pizza. Så det va väl allt för idag.
 
                                                      Min gammelmormor Kerstins sovplats
                              

                               

Fylla år!

Jag måste bara kontra med dessa ljuvliga paket som min fina pojkvän har kämpat med i över 20 min. Man skulle nästan kunna tror att jag valt papperet och slått in paketen själv. :) Så himmla duktig och stolt han är nu :) Ska verkligen bli spännande men jag får vänta i några timmar till innan jag blir 17 år :) hihi. Men snart så. Nu ska det fixas blogg, Rasse kan vill säga.
 

                        Mina <3

Allahelgons dag.

Idag vaknade jag och Rasse väldigt tidigt, eller det kändes som det iallafall. Rasse började spela lite dator eftersom jag ville sova lite till, sen vakndade jag inte fönns 11.00. Och då skrevs det en lista på det som Rasse skulle göra idag, men måste ju ha lite jobb åt honom. Litan innehöll:

- Tvätta (allt, Handukar, Underkläder, Jeans mm.)
- Städa (Hela Rummet!)
- Presenter (dvs handla inslagspapper och slå in mina paket)
- Ta ut pengar (1200 som han lånade av min mamma)
- Raka sig (Viktigt)
- Bädda rent i sängen!

Nu har han snart bara lite tvätt, och raka sig kvar. Duktigt han är min pojkvänn. När vi var och köpte presentpapper, så köpte vi ett ljus till min gammelmormors grav också som vi ska tända sen. För det ska man ju gör nu, tänka på de döda. Och på den dagen är jag född. Herregud! :) Men jag klagar inte, jag  tycker ändå att det är mysigt med Halloween och Allahelgons dag.

Nu närmar sig julen också. Det är så himmla mysigt tycker jag! Då ska det handlas julklappar, och det är super kul tycker jag! Och detta året ska man köpa julklapp till Rasse också. Hahaha, inte lika kul det är ganska svårt att köpa till honom. Men det ska väl gå, jag känner ju honom så jag får väl använda fantasin. När Rasse är klar med mina presenter så har han lovat att hjälpa mig med min design på bloggen, för jag är inte riktigt nöjd med den, Och ja jag vet att det är Madde som har gjort den och det är inte det att den är tråkig och ful, men jag är inte så sugen på rosa längre nu vill jag ha Rött Rött, rött! Så får väl se om Rasmus kan hjäpa mig lite med det.

Hej så länge.

Gårkvällen

Tänkte att jag kanske skulle berätta lite om den fantastiska kvällen som var. Vi hamnade i Kalmar klockan 19.00 cirka. Och direkt gick vi till Larmgatan där vi tänkte äta. Men vi kollade lite till efter det men till slut blev det larmgatan. Vi kollade på menyn ganska länge men tillslut bestämde vi oss för att slå till med en supé, tre rätters middag. Vi gick in och satte oss, och beställde.

Till och börja med fick vi var sin toast skagen, vilket både Madde och jag älskar! Den var verkligen super! Lite senare kom varmrätten bestående av två köttbitar (oxfelié) tror vi, och två såser och en gratäng till. Det va också ruskigt gott. Och till efterrätt blev det en pannacotta, eller hur det stavas med frysta blåbär. Middagen var super och det var verkligen sällskapet med. Verkligen en hel trevlig kväll! Tyvärr, så lyckades jag inte ta några bilder på maten men jag fick en bild
på en                                                                           mätt och go Madeleine                                                                      

                                             



                                                                                          Och på min uppätna pannacotta

                                              En uppäten pannacotta

                                        


RSS 2.0