Städning

Det är så mycket roligare att städa hos någon annan. Jag har nämligen städat Jenny kök just nu. Till och med torkat golvet som jag annars tycker är skit tråkigt. Fast har man lite mix megapol (viilket jag bara lyssnar på nu för tiden) så fungerar allt. Just nu är jag lite hungrig men innan skulle jag se om Emme ville köra ner mig till Stan så jag kan panta burkarna som stod i skåpet. För det var så mycket så hela skåpet blev tom. Efter detta ska jag nog städa i hallen också. Köket är roligast vet inte varför men det är mitt område.

Jenny slutar jobba vid 22, så jag tänkte tajma in att ta cyklen till stan då så kan jag ta ett snack med Stina medans hon jobbar. Det låter som en bra idé för då kan jag cykla med Jenny hem sen. Någon dag ska det bli bad för katternas del också men det kanske jag ska ta i morgon efter jobbet när Jenny inte är hemma. :)

Lika bra det. Ne nu ska jag fortsätta där jag avslutade
.

Inspiration

Ibland får man sådan inspiration att skriva här och då ska jag banne mig göra det också. För det första så pratade Rasse och jag om lägenheten igår igen. Vi ska väl lägga ett högre bud för att se om den finns kvar. Gör den det så lägger vi 5.000 högre. Sen får vi se. Vi vill så gärna ha den även om det var mycket fix med den, så kan den bli väldigt fin. Läget är super bra också eftersom den ligger mitt i stan. Vi får se..
Tycker liksom inte att den är värd det priset när man måste göra om den som kostar kanske 10 000:- så det dom vill ha egentligen ska vi inte ge, men 10 000 under kan vi tänka oss. Kollade mitt konto innan och det går uppåt, fast att Rasse tycker att jag är en slösa så sprarar jag mer än jag någonsinn gjort. Mina saker från himmelriket har kommit men jag ska skicka tillbaka det för det blev lite mer än vad jag hade råd med denna månaden. Ska bara komma på hur man gör.

Idag ska Jenny jobba mellan 16.00-22.00 så då är jag ensam och övergiven, men då får jag väl komma på något själv att göra. Detta är min sista lediga dag denna veckan så jag måste ta vara på hela dagen. Började inte så bra. Kanske kan ta vara på kvällen i allafall då :) haha. Ne nu ska jag gå ut med Jenny och sitta i solen!

Kyss ,,



Dåligt uppdatering

Jag vet, men jag har inte haft tid eller någon dator. Nu är jag hemma hos Jenny och kan skriva ett par rader här. I söndags var det dags att åka från Öland och landa hemma i Nybro. Började jobba vid 16.00 så då vandrade man ner dit. Sen var jag hemma hos mormor till måndagen då jag träffade Jenny sedan bestämde vi oss för att ha picknick i det fina vädret. Idag vaknade vi ganska sent båda två av att det var super fint väder. Vi åt frukost och sedan diskade jag under tiden som Jenny duschade. Vad som händer nu har jag ingen aning om men det blir säkert något roligt när Jenny är med och bestämmer.

Får höras senare!

P.s Grattis till Patrik och Sandra som fick en pojke igår!






Lördag

Rasmus och jag hade världens mysigaste midsommar. Han var inte så sugen på att göra något eftersom han är förkyld. Så vi grillade badade och tittade på film hemma hos anna och Stefan. Idag skulle han upp och jobba igen. Så jag gick upp med honom och sedan gick jag och la mig kollade klart på Wallander och sedan somnade jag om. Nu har jag laddat upp alla bilder på facebook. Och ska lägga in några här. Hade så gärna velat stanna här, men ingen som kan jobba åt mig i morgon :( Alla är bara sjuka eller jobba själva eller har semester eller annat. Så jag åker väl hem i morgon vid 9.00 när Rasse åker. Nu ska jag ut och lägga mi i solen, för det är så skönt med fint väder. I dag ska vi umgås jättemycket och jag tror till och med att vi åker till Böda.


Midsommar

Var den bästa i mitt liv, kommer tillbaka i morgon :)


På Öland

Rasse kom till mig igår sent. Men det gjorde ingenting för vi hade så mycket att prata om. Vi somnade sent och åkte tidigt idag till Öland. Har solat halva dagen sen skulle vi köpa pressent till William, men vi hittade inte det vi skulle.
Nu ska vi kolla på Farsan, sen ska vi sova. I morgon år vi se vad som händer!

Glá midsommar


Jessi is happy

Åååååh, jag är super glad nu!
Jag ringde min D.arling och han kommer till mig nuuu!
Han sover med mig redan i natt! Jag trodde jag skulle få vänta ända tills i morgon men så kommer han redan nu inatt.
Jag har jobbat idag och skulle jobba imorgon men jag är ledig! Så nu ska jag duscha kolla film och bara vänta!
Och det kommer bli ganska drygt detta väntande!

Men det är det värt!!

<3

jobbet väntar!

jaha imorgon klockan 10.36 åker jag. Det blir bra det. Nu ska jag man bara ner och jobba till klockan 11 ikväll det kändes ju lite mer drygt men Erika ska vara hos mig ikväll så jag är ju inte helt ensam känns gutt det. För det är det som är tråkigt så är det att vara själv hela tiden. Mormor är inte hemma när jag kommer hem sen får se vad jag hittar på för skoj då. Skulle tro att jag går och lägger mig. Är inte lika trött nu som jag var för en kvart sen :) bra det. Jenny fick ju som sagt ny mobil idag så hon sitter och pular med den och hur kul är det på en skala, haha! Hennes kamentar nu var ju: mhm, det är två kameror hahaha! hur rolig får man bli hahahaha.

hej då :D önskar jag kunde tagit en bild på henne så ni fick se henne, när hon sitter som ett fån och kilckar :D


Handlat

Har varit och handlat med Jenny. Köpte massa saker till midsommar, hon alltså. Själv var jag bara med. Sen när vi kom hem så kom posten och då var hon ju tvungen och åka och hämta den nya mobilen. Så då blev det Coop en snabb. Sitter nu på facebook, men jag bli så sur för man kan ju aldrig söka på någon då lägger allt bara ner. Och det orkar jag inte med.

Ne nu ska jag fundera ut vad det blir för mat :)
jag bestämmer allt, jag styr världen!





Sovit, i sängen!

Efter att Jenny kom och hämtade mig på sibylla igår åkte vi till kvantum för att handla räkor och dill till mackorna vi skulle göra senare på kvällen. Vi glömde mjölken så vi fick åka tillbaka. Sen gjorde vi räkmackor och tittade på den bästa sommaren så skön film! haha skrattar halvt ihjäl mig. Det verkar gå bra i fotbollen, skönt det. Sverige får ju inte vara med och tävla men Sverige är bra ändå! Så är det bara.
Haha, någon som inte kommer från Sverige behöver liksom inte yttra sig om det är bra eller dåligt, för det blir bara så fel och jag vet att det är många mer än jag som tycker samma sak, och vad sägs som att lära sig svenska innan man snackar? Tror många mer än jag är redo att betala en biljett till dig´. Nu får det vara nog annars kommer jag bara bli riktigt förbannad, på den -------. Nehe nu blir det åka och handla.

Nu är det bara en dag tills jag får träffa på min man och fira lite midsommar med honom!
<3 längtar så jag kan dö!

Jobbat, på jobbet

Har jobbat idag från halv 12 till fem. men det gick bra, var mycket folk men det var lungt fick jobba med Marcus idag det var trevligt. Han hade semester men både Stina och Ida var ju sjuka så han fick hoppa in. Efter jobbet gick jag hem till mormor och stoppade ner mig grejer i väskan som jag ska ha med mig till Jenny, sen råkade jag hamna här igen. Sitter just nu och pratar med Erika, roligt värre.

Igår var Maddan hemma hos mig, det var jätte trevligt eftersom vi inte har träffats på hundra år!
Så satt vi och snackade och pratade om allt, skrattade gjorde vi också en hel del. Plus att hon fotade min snygga gubbe som jag inte har visat för er än men nu kan jag lägga in en bild eftersom Madde tagit en på honom.







Så sööt han är, min gubbe :)




Hej hopp

Nu ska jag pallra mig ner till jobbet och jobba ett par timmar. Både Stina och Ida är sjuka, men man får lösa det på bästa sätt. Jag fick hoppa in på Idas lunch, Efter jobbet ska jag hem till Jenny och bara mysa och ha det skönt. För något annat orkar jag inte. Får väl skriva mer sen igentligen för jag hade nog inte så mycket att skriva idag heller. Det händer för lite här, så finns inget kul jag kan informera er om.

Hej då vänner, och ni andra!


Riktigt bra låååååt!



Natteravn - Rasmus Seebach

Kurs i Mönsterås

jaha, klockan ringde kvart i 7 och då hoppade jag in i duschen. Sen var det bara att fixa sig i ordning óch sedan gick bilen mot Mönsterås. Vi började vid 09.00 och vi var 13 st som fick information. Vissa nys och några som jobbat längre. Sedan blev det fika, middag och fika igen. Sen åkte vi hem runt halv 5. Så det gick bra. sen skulle vi ta oss en titt på Erikas valpar men de var inte hemma. så det var bara att åka hem igen. så tittade vi till kissarna, som Stina ville ta hem men det gick inte tydlingen.

Nehe, hej hej


Natti natti


Jahopp det var den dagen det. Träffade Jenny tunt 21.00 gick till Coop och handlade eftersom mormor ska baka bullar i morgon. Sen satt vi och snackad en stund sen vid 22.00 gick jag för att hjälpa Stina med det sista och sedan ta mig en pratstund med henne. Sen skulle jag hem sätta på datorn och säga god natt till Rassemannen, men då var inte den apan online! Åååh. Han är så grymt rolig på msn. Nästan så att vi skulle kunna ha ett msnförhållande! haha, ne jag saknar honom så mycket och ännu mer när han skriver till mig.

Klockan är ställd på 06.30 då ska det duschas och ätas och fixas. För att sedan ta bilen mot kursen i mönsterås. Alla i bilen (Stina, Erika) litar på att jag hittar dit, men va fan det är väl skyltat.

Sedan när jag kommer hem ska jag "chatta" med Rasse <3 hihi lover..

Ne nu sover jag.


Så ser man ut när man ska sova, då är man osminkad och fräääsch!


Bröllop..

Jag tittade inte, men jag hade säkert gjort det om jag inte jobbade. Det jag var intresserad av var klänningen. Den var fin och passade henne perfekt. Jag tycker inte hon ska ha så mycket detaljer och så. Sen kommer denna kommentar HFC!!! Ne jag vet. Jag bryr mig inte så mycket jag heller, för det är över nu och jag märkte inte av det, mer än att de sålde speciell choklad i butikerna som var ämnat för bröllopet. Och ja, den chokladen har jag smakat gjorde det idag så.. Tyckte blåbär var ganska gott.

Nu somnar jag snart.. *snark!


färdigjobbat

Då har man jobbat färdig för idag. Nu blir det inte jobb förens på onsdag. Idag gick det bra men det sket sig lite nu när jag skulle hem när kassasystemet pajjade. Men det löser sig nog. Nu har jag ätit mat hemma hos mormor. Ikväll ska jag träffa Jenny en snabbis för att prata lite. Behöver det idag. Men just nu sitter jag och pratar med min störda pojkvän .. Helt blåst, vad träffade jag den männsikan? hahah.

Imorgon ska jag upp tidigt så jag tänkt slänga mig in i duschen sen. Har egentligen inget vettigt att skriva idag för jag är så himla trött. får se om jag kommer på något senare

Kyss...


Dags för jobb snart...

Då ska man snart ner till jobbet och rulla in lite cash. Har precis gjort mig i ordning och nu ska jag ringa Hannah och se vad hon verkligen ville. På måndag blir det kurs med jobbet. Stina, Erika och jag lämnar Nybro vid 08.00 för att ta oss mot mönsterås för att kursa lite. Lite betalt ska vi få också, det är ju inte fy skam, men jag skulle gjort det gratis utan problem. Kurs är bra för att göra jobbet bättre.

Nehe. nu blir det sista fix sedan jobb..




Tjena!

Gick upp sent idag men det är skönt att sova. Idag ska jag jobba klockan 15.00-21.00. Så efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Hannah ringde innan och ville spela brännboll men jag antar att det är innan jag slutar. Nu ska jag fixa i ordning mig lite. Började dagen med massor av frukt och en kaffe! Det känns bra. Får jag till sminket ordentligt kan detta bli en toppen dag. Lite sjukt vad jag saknar dig!

Jag saknar dig så det ryser i hela rygg märgen, jag vill att du ska komma hem, ta min hand ligga bredvid mig, kyssa mig i nacken, säga de där orden. Så som bara du kan säga och få mig att le i hela kroppen. Du är en guldgruva, min egen skatt. Utan dig skulle jag vara så vilse. Du leder mig dit jag vill! - Rasmus Danielsson ...


Nehe..

Nu har jag informerat er om mina dagar utan dator. Så nu ska jag ringa min vän Stina för vädret blev toppen nu till kvällen så en promme skulle inte sitta fint när man ätit så mycket mat. Men vi kanske kommer ses igen ikväll, nu när jag kan sitta här hela dagarna!

Ciao..




Kalmar med mor och far!

Idag gick bilen till kalmar innan kalaset så det var bara att hänga på. Jag hade pressentkort på gina tricot så jag handlade med mig lite nytt. Skönt det! Vi köpte även pressent till mormor. Mattias Jenny och jag gav mormor en bricka och servetter som hon ville ha. Eller i alla fall en bricka. Även bröllopschoklad fick hon som hon kan smaska på när hon tittar på det. Hur många ska se brölloppet?






Hej och hå fyller garderoben!


Tåg och fiske..

Torsdag morgon klockan 11.00 ringer Jenny mig och ber mig gå upp. Det var ju ganska drygt men vad gör man. Vi träffades sedan utanför mormor och begav oss ner mot stan för att ta en glass och åka tuff-tuff-tåg. Inte så kul, men vad gör man. Sen bar det av mot mormor för att handla med henne och sedan begav vi oss mot Jenny och Mattias som kommit hem! Sen åkte vi till Orrefors för att fiska. Jenny var den ända som fick en fisk var nog inte större än
|________________________________________________|
så men hon släppte givetvis i den igen. Tyckte synd om den sa hon. sen blev det lite korvgrillnign och ut med båten. Men Mattias var lite lam, och grinig för att båten var svår att styra. Men lite foton blev det i alla fall.


Storfiskarn!


Grillning!


Storgrillan! Ha..Ha


Havet


Naturbild! Hah...ha


Mammi kom förbi en sväng och skulle fota!


En sista bild på min fina vän! <3


Studentfirande

I onsdags Ville Stina att vi skulle åka till Emmaboda och fira en kompis till henne. Så det gjorde vi, cabbe in blev det. Innan vi åkte dit skulle Stina köpa något att hänga på killen så hon köpte ett par tyngder på sportringen eftersom han tränar så mycket! Haha! snacka om att han måste haft ont i nacken efter detta. Det hade ju till och med jag med alla blommor och saker som hängde på min lilla hals/nacke. Men väl där så tittade vi (avisa på vädret) sedan blev det tåget hem. Det verkade vara glada (i alla fall lite grann) så det var ju bra. När jag kom hem blev det titt på lägenhet. Vi gillade den båda två, tyvärr så var den lite för dyr och han ville inte gå ner i pris. Så det var synd. Den var dock inte värd 50 000 i pris som han ville ha eftersom det var så mycket att fixa på den. Efter detta blev det städtag hemma eftersom Rasse åkte till Öland efter det, ensamt och tomt var det utan honom. Men vi ses snart igen älskling!

På kvällen träffade jag Stina och Liza och umgicks med dem, trevligt, trevlig.
Sen blev det film och sängen skönt det.


(Väldigt dålig bild på ett studentfirande i en dålig "stad")


Uppdatering en vecka framåt i alla fall!

Jahopp, nu blev det ju så att Mattias Jenny och jag var och fiskade i Orrefors igår. Då lyckades jag få med mig datorn till Nybro. Skönt att skriva i bloggen igen. Nu kan Rasseman läsa vad jag gör om dagarna medans han är på Öland och jobbar roven av sig! (eller?) Ne jag ska uppdatera det som hände nu det senate dagarna så ska ni få se vad jag har hunnit med. Vi börjar med det som hände i onsdags..

Men först ska bilderna in!


Gå ihop

Jaha, nu ringde Stinis och ville att jag skulle med till Emmaboda. Jag har varit i Emmaboda en gång och det var ätt boooring. Men när ens vän ringer och ber än komma är det bara att följa med. Det är nämligen student där. Innan detta sker tänkte jag väl typ, gå ner på stan och göra det som ska göras. Sen ikväll efter att vi kollat lägenheten så ska det städas. Det måste vara fint här innan vi beger oss härirån. Nu fick jag samtal från Stina så det är bara att skynda sig på med sminket och sedan ner på stan, men innan ska jag kolla upp vad man kan ha för mat på ett kalas. Hörs la sen... Ciaooooooooowooooo


Nu var det fixat

Efter att ha sovit en timme gick jag ringde jag om en lägenhet som vi såg i tidningen igår. Det var en gubbe som svarade men han var jättemysig. Sen ringde hans dotter så vi ska titta på den idag vid 16.30. Sen sprang jag ner på stan skulle till arbetsförmedlingen och där var det sjukt lång kö så jag lämnade min kölapp och gick vidare till svenska kyrkan och hämtade papper om utskrivning. Så då var det check också. Sen gick jag tillbaka till arbetsfömedlingen och då fick jag tillbaka min lapp av en kille som heter Jens så sa han:
- Vill du ha tillbaka din lapp, för det ä din tur nu!

Haha tänk att jag han bort till paradisskolan och tillbaka innan det var min tur. Sen hade ja gjort fel så jag fick göra om massa. Men nu är jag inskriven i alla fall. Så nu har jag bara en sak kvar att fixa, men jag måste snacka med Rasse först.

Nu ska jag steka ägg.


Nu är det onsdag igen!

Igår var jag inte så glad på jobbet, men det löste sig. Stina kom ju ner fast att hon var sjuk, det tyckte jag var snällt. Ibland blir jag bara så trött på det där stället. Hur som helst så har ja mycket som ska göras idag. Rasse tror ju inte att jag klarar av allt, men man är väl en kvinna. usch vad trött jag blev nu.. Tror jag ska lägga mig ner och sova en timme innan jag sätter igång med dagens sysslor.




Klockan 08.56 ?

Och vad gör jag uppe. Jo det kan man ju undra! Jag fick i allafall med mig detta hem!


NÄÄÄÄÄEEE!

Uscha, orka med att det ska regna när jag ska gå ut, det är ju inte lite heller!
Men jag hoppas att det regnar hela dagen. Det är skönare att jobba när det renar än när det är sol,
då blir man bara sur!

Och jag är så sur för att jag inte kan följa med till lammet, för att ja måste jobba!! kanske ska byta den dagen då :)





Sminkad och klar,

Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli två så jag kan träffa Jenny, innan jag går mot stan. Blev tydligen jobb för min del idag, lite tråkigt eftersom Rasse åker till Öland i morgon, men man kan inte hjälpa att man är sjuk. Där är det kroppen som styr. Så det blir ännu en kväll på cityköket, och lite extra klirr i kassan.

Fick en cool grej av Maddan i studentpressent. En ask med två liknande guldtackor i som man använde som pressentkort, aldrig sett sådant med det var fräsigt :). Har inte träffat Rasse på hela dagen eftersom han började jobba tidigare idag. Får se om han sover när jag kommer hem, slutar ju mycket senare nu för tiden. Men i morgon ska jag nog säga till honom att vi ska hitta på något för det kan dröja innan vi ses igen!  :( lipa!

Nehe.. vi hörs !

Love..




Så där ja ,

Då var man ny duschad och klar. Fortfarande funkar inte bloggen riktigt hundra. För jag kan inte se mitt inlägg, och inte heller lägga in bilder. Nu ska jag prova att lägga in nya bilder och se om det vill fungera. Vet inte riktigt än om jag ska jobba idag, men ska jag inte det är jag väldigt sugen på att åka till Kalmar och köpa ett nytt tangent bord ör detta kan ju bara ta sig någonstanns. inte konstigt att det ser ut som jag lider av dyslexi när varken F, G eller Å fungerar riktigt. Det skulle ju inte vara fel heller att komma hem med en nya dator också. En liten sketen bara som man kan ta med sig när man flyttar hem till mormor igen. Ska nog prata lite med min man idag.

Klockan är ett och jag ska sminka mig och bege mig ner till stan, troligen med Stina för att vandra bort mot arbetsförmedlingen. Kommer säkert ta jätte lång tid där, men men. Har man tagit studenten så har man.

Nehe. Då provar vi igen.



Direkt bild

Den här fick följa med mig igår..



Åh, hatar när bloggen är nere!

Me nu är den då tillbaka och jag ska börja med att säga att jag ska gå och duscha. Har nyss ätit en frukost, inte allt för nyttig men jag åt. Ska göra mig i ordning sedan vidare ner på stan för ett besök på arbetsförmedlingen. Ska tydligen skriva in mig i alla fall sa Rasse. Så det är bara att gå dit igen. Men vet ni vad vi ses efter duschen!

Love ..


Slutat jobba

Kom nyss hem från jobbet. Gick galant idag, och jag älskar sånna dagar!
Idag fick man allt ordnat först var jag och hämtade papper eftersom Rasse har fått för sig att han ska skriva ur sig ur svenska kyrkan. Sen gick jag till arbetsförmedlingen. Fast de sa att jag skulle komma tillbaka när jag slutat jobba eftersom jag ändå inte skulle söka jobb nu. Så det är väl bara att komma tillbaka. Sen vandrade jag till banken och satte in mina pengar samt flyttade över. Så nu är man lite rikare på ena och lite fattigare på det andra. Sen gick jag hem till Jenny och sov. haha Vaknade 20 minturer innan jag skulle vara på jobbet så det var bara att gå iväg. Fast nu ljög jag för jag fick skjuts av Jenny. Inte omöjligt att jag får jobba i morgon med om nu Stina inte mår bättre. Hon var nere på jobbet idag, men hon var tvungen att springa hem fortare en fortast! Så det var inte så bra där.

Haha! kan inte sluta skratta åt denna roliga kommentar Stina fått på sin blogg!! hahaha!
Hur som helst så ska jag vänta på att Rasse kommer hem. Och vet ni vad? jag måste verkligen städa snart! Om inte i morgon så på onsdag innan min man åker i från mig för att jobba hela sommaren på Öland. uscha!

Nehe nu blir det sängen!


Klar!

Nehe nu var man färdig för att kila ner på stan med Jenny. Självklart har jag mitt fina halsband och öronhängen som jag fick av bro och Jenny. Jättefint. Sen nog in på cassandra en rund med! Men nu ska jag skriva till Jenny att det är dags!

Pöss

Fick bli mittbena och sjukt tråkig klädesel! Men HC?


Golfspel i sommarsolen

I går spelade vi golf med Hampe, Sarah och Ola. Givetvis så vann Rasse. Och Hampe var tätt efter. Jag förlorade men jag lipade inte för det :) På slutet var det lite som att Sarah och jag inte var med i spelet för ingen undrade hur långt efter vi var eller vad vi hade för poäng.

Rasses kommentar var bara:
- Men ingen av er vinner ju ändå. Det är ju Hampe och pappa jag ska slå.

Haha ingen brydde sig om våra poäng. Men jag tyckte det var bra kämpat Sarah. Vi var rätt bra ändå!


Hihi, måndag igen!

Okej det är måndag men det gör ingen skillnad.
Fast jag ska ju i och för sig jobba idag. Innan det ska jag ge mig iväg till arbertsförmedlingen. Sedan blir det svenska kyrkan, och där i mellan banken, och sen ska jag nog hem till Jeny igen eller? För Jenny ska definitivt med mig!
Vid 16.00 blir det jobb. Kan ju säga att det var ganska drygt igår att jobba till 23.00. Men det gick ju ann.
Ne nu ska ja klä på mig sen ska jag äta frukost. Fick lite bilder från studenten igår med från Jenny, skit va Stina, Emme och jag var sötast på studenten. Jag menar det är ju ett speciellt tillfälle så man kan ju anstränga sig lite!
Ne nu måste jag kila igen.

I know you love me!

Pöss


Hemma från jobbet

Idag fick man hoppa in och jobba åt Stina som var sjuk. Hihi, klarade inte av studenten blir lite mycket där kanske :) Men det var lugnt fast att jag var skit trött på jobbet. Jenny kom förbi en sväng trevligt. I morgon ska jag jobba igen, samma tid. Ska snart hoppa ner i sängen..

Fundera på att dra på en film, men vet inte vad för någon. I morgon ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, sen ska jag nog träffa Jenny en stund innan jobbet.  På onsdag ska Rasse åkte tillbaka till Öland igen, då blir allt så där ovanligt och konstigt som innan. Usch och fy!

Nehe nu blir det sängen!

Pöss!


Ååååh,

Jag som varit riktigt trött och slö hela dagen och bara väntat på att det ska bli kväll så att lilla jag kan få sova. Nu är det kväll men jag är inte trött längre. Men vad ska man göra av denna kvällen då lix?
Ne, funderar på att kanske dra på en film till. Rasse är inte hemma, och vet inte när han kommer hem.
Ska kika in på Ginas hemsida och se om det finns något fint där, sen blir det film.

Någon som vet någon bra?


Det var det...

Nu har jag kollat klart på Wallander, och skulle bara vilja gå och lägga mig!
Men jag tar nog och tittar på filmen som är på tv6.
I morgon ska jag förhoppningsvis vara piggare, får se om den dagen bjuder på lite mer än denna.
Jag är nu fri att göra precis vad jag vill, för mitt liv började igår!


Seeeeeg

Har nog aldrig varit så här seg i hela mitt liv. Orkade konstigt nog pallra mig hem till mormor för att ta en dusch och rena kläder. Skööönt! La nyss upp bilderna på facebook så alla kan se vilken underbar student jag och även mina tjejer hade! Har sovit nästan hela dagen och ska snart slå på en film att dega till. För idag har jag absolut ingen ork till någonting, mer än lite av detta förstås! Glömmer inte mina kära läsare som blir fler och fler varje dag. Jag antar att jag blir tvungen att lägga ut lite student bilder! Och det gör jag så gärna!

Kommer troligen fler bilder som jag inte har på min kamera för jag orkade inte fota hela tiden!
Ni får detta så så länge, så kanske vi hörs efter filmen, för nu blir det Wallander, Chips och godis!


Sexpartyt

Vad jag minns var denna dagen mycket efterlängtad och både Jenny och jag var uppspeltaoch förväntansfulla.
Vi träffades vid 16.00 typ sen gjorde vi oss i ordning och sen var det dags för att förbereda tills alla skulle komma. Vi började blanda drikarna och lägga upp ost, kex, melon, mango, vindruvor, jordgubbar och alla möjliga saker. Jenny blandade drinken och jag skar frukten. Sen kom de två första sen rinde Stina och berätta massa saker och att hon troligen inte skulle vara med. Men Emme kom i alla fall och Caroline med. Sen åt vi kex och pratade om allt. Klockan 20.00 ringde det på klockan och de var dags att börja. Hon som pressenterade var jätte duktig, och hon började med att plocka fram. Sen var det igång. Vi fick känna, smaka, och ta på allt som man kunde och det var mycket kul! Sen var det dags att beställa och alla beställde för fullt! Det var jättekul och jag tror alla var nöjda. Jag och Jenny var det i alla fall och det slutade med att Jenny och jag satt i hennes soffa och käkade popcorn och pratade och skrattade åt kvällen, innan jag tog cyklen hemåt. Vi tackar de som kom för en trevlig kväll.

Bilder från kvällen


Heeeeeeeeeej

Usch och fy, känner mig inte som världens fräschaste idag. Vaknade av att Rasse var så jäkla jobbig och tvingade upp mig till kvantum! Åh, blev så arg. Sen kom vi hem käkade frulle och kollade efter det på film, men då somnade jag om igen. Får nog ta och fixa till mig lite senare för detta trivs jag inte i! Men jag hade för övrigt världens bästa student igår! Så skönt att det är över! På dagen blev det mat hemma hos mamma och pappa. Mormor och de var där. Pressent öppning blev det TACK! alla för de fina pressenterna! Super nöjd med allt, ni är underbara alla. Sen blev det prat och skratt och på kvällen vidare till vallen. Ska man sammanfatta så var allt underbart!

Kommer med lite fina bilder sen. Men nu tänkte jag skriva om sexpartyt. Blev ju aldrig gjort innan!

Hej hej


Kommer snart tillbaka

Ska snart dra till skolan, men Stina.
Och nöär jag är tillbaka ska jag berätta om igår.
Beställde lite mer än det var tänkt men, tyckte det var så roligt.
Jag har snart känat igen de pengarna :)

Så vi ses om en stund så berättar jag då!


Tjena ...

Så här dagen innan studenten.
Uscha, kan inte riktigt säga hur det känns!
Nervös eller inte? Ångrar jag något?
skulle jag kämpat mer? vad blir det av mig sen?
plugga, eller leva? hur kommer det kännas?
kommer det tårar?

...


Imorgon samlas vi för skumpafrulle, sedan vidare till skolan för att fotas. Klänningen ska sitta rätt, mössan vara rak.
Vi går vidare mot aulan, sjunger av lycka! betygen kommer. Ska man vara nöjd eller tänka "åh, jag kunde bättre"?
Sen är det dags, springa ut mot stora världen. Alla dörrar är öppna! Vad ska jag göra med mitt liv, jag har alla val.

Nu kör vi!



Vi kommer vara så lyckliga imorgon klassen.
Vi kanske inte har varit bästa vänner alla.
Men va fan vi tar STUDENTEN!


Sexparty

Min rygg värker, efter att vi skulle släpa upp den förbannade tv:n igår. Haha kul var det, men ont gör det! Skulle bett grannen Jenny. Haha! Bära upp tunga grejer på vinden ska man ha karlar till. Nu blir det i alla fall vidare till mormor, för att sedan köra hem till Jenny och börja göra i ordning! Sexpartyt kommer bli veckans höjdpunkt efter studenten då! Det sköna med studenten är att slippa allt. Orkar liksom inte med det längre. Drygt som attan. Men det ska bli skönt i alla fall. Undra vad mina första ord här på bloggen blir lördag när jag vaknar, när jag plötsligt kan skriva vad jag vill!

Haha:
Ne nu blir det upp, upp och iväg!


Skönt är skönt



Så grym låt!

varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Snygging

Min snygging

En Snygging till




Usch, drygt att komma i gång

Städa suger! Synd att jag lovade Rasse att damsuga! haha! Men jag kan visa gårdagens inköp så länge.
Var ju som sagt på stan med Jenny igår och lyckades få med mig en ny BH, och smink. Gutt, nu kan jag sminka mig igen!!

Så det var det jag lyckades få med mig. Fick skattepengarna igår med. Jag ska visseligen spara dem men det känns skönt att få igen lite som man förtjänat. Sitter och funderar rymt mycket å vad jag ska ha på mig idag. Har tänkt på det hela veckan, men nu är ju dagen här så vad blir det svart eller lax?
Äsch det tåls att tänka på. Nu ska jag nog sätta igång! Men bara så ni ska veta så är detta mitt te som jag dricker. Glömde lägga in bilden innan :)


God morron!

Vaknade när Rasse gick upp och hade serious talk.

Nu vet jag inte riktigt vad som hände men alla bokstäver blir feta. Men skit samma, vi pratade sen åkte han till jobbet och allt var bra! Vi kommer inte ses förens sent ikväll men det var okej. Sitter nu med en kopp te, som vanligt på morgonen. Idag är det mango persika världens godaste te.
Väntar på att klockan ska gå lite fortare så Jenny kan sluta och vi kan sätta igång. Idag innan kvällen är det lite städning som står på schemat. Men för er ska jag nu berätta mitt schema...

♫ Plocka i ordning rummet

♫ Fixa tvätten

♫ Packa kvällens

♫ Kila ner och köpa strumpbyxor

♫ Måla tårna där i mellan

♫ Kila hem till mormor, fixa Stinas klänning

♫ Jordisar

♫ Hem till Jenny fixa i ordning allt

♫ 18.00 kvällen kan börja!

 

Detta lär bli min dag!

 


Packa skor

Ska packa med mig lite skor som Jenny ska få prova. Fatta att jag har problem själv. Som ni säkert vet älskar jag både kläder och skor, och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig i morgon. Skorna är nog kanske värst. På kroppen kan man ha en klänning bara.

Men förstå mitt fotproblem..

Skulle kunna tänka mig alla!




Musik, chill

Sitter här och lyssnar på musik samtidigt som jag plockar i ordning lite. Idag kände jag för Broder Daniel, vet inte varför. Sitte och lyssnar alla låtar som var mina favvisar. Man blir så glad av musik tycker jag. Rasse var hemma innan och käkade lunch sedan tillbaka till jobbet. Håller på och ska städa lite. Eller i alla fall plocka i ordning. Vid 14.00 slutar Jenny jobbet då ska vi ses så blir det till att plocka i ordning lite och fixa och dona inför i morgon när vårt efterlängtade 6-party infaller. Så det är väl det som står på schemat idag.

hej



Hej igen

Då var det dags att uppdatera bloggen om vad som hände i helgen. Lördagen började med jobb från klockan 11.30 till 15.00 sen var det bara att kila hem till mormor. Skulle duscha och byta kläder. Sen blev det sminkning sedan hem till Rasse för att hämta sitt där. Sedan bar det av mot Stina i väntan på att hon skulle bli färdig hon med. Sedan kom Emme, och det var dags för volleybollfest. Dog var det ganska tråkigt. Det var inget folk och alla började dra sig när vi kom, antagligen hade det hållt på ett tag. Vi satt där en stund och drog sedan vidare mot stan. Där träffade vi ett par känningar från paradiset! Så vi pratade med dem, sen gick jag hem med Rasse.

Söndagen var inte lika rolig. Började jobbet vid 16.00 och från det till kvällen var det olk hela tiden, och jag var så stressad och irriterad så usch.. tur hade jag att Stina kom och hjälpte mig! Hon är en ängel hon. Väl hemma var det dags för en kvällspromenad med Rasse. Till Hanemåla gick vi, där var bilen sen körde vi hem och kollade film och somnade.

Parken i lördags Stina och Emme


Äter frukost

Jag sitter och äter macka nu. Tänkte jag skulle berätta lite om helgen efter att jag gjort mig i ordning för jobbet. Ska jobba min första riktiga lunch idag. Spännande, hoppas det går bra bra. Nu ska jag sminka mig och borsta håret innan jag sätter mig här igen. Har inte skrivit på hela helgen men det har varit fint väder, annat på schemat samt, jobb. Så där är anledningen. Hörs om en stund!




Film .

Oj, det blev ett långt inlägg det förra.
Nu har jag plockat i ordning efter att ha varit nere på jobbet hela dagen.
Det var sjukt mycket folk så jag hjälpte Stina. Sen när det var dags att gå hem var Rasse inte hemma.
När jag kom in såg det ut som fan och duschat hade han gjort utan att hänga upp handduken och det får bara JAG göra!! Men ja gjorde åt honom och kunde inte låta bli att le. Nu är det snart dags för film för jag är väldigt trött. Imorgon blir det jobb troligen 12.00 - 16.00 sedan blir det fix och volleybollfest. Sen blir det slagg innan man ska jobba ingen. Men nu blir det i alla fall Luftslottet. Mormor lånade ut till mig.

See you later alligator



Kärlek

Det är så mycket prat om kärlek nu i min vardag, både bra och dåligt. Men för er som undrar så tänkte jag att jag skulle skriva om min egen Lover. Vi träffades genom gemensamma vänner. Ingen av oss gillade varandra när vi träffades och från första början tyckte jag han var ganska cool. Och lite intressant måste han ju varit eftersom jag så gärna ville träffa honom en eftermiddag. Ah sen var det typ kört sen höll vi ihop.

Rasse förvånar mig varje dag och jag måste säga att vi är extremt olika. Vi gillar inte samma saker och har alltid olika åsikter och värderingar när vi diskuterar. Kanske är det därför som vi gillar varandra. Ibland hatar vi varandra jättemycket och när vi bråkar bryter helvetet lös. Men han älskar mig väldigt mycket och det gör jag med. Jag har aldrig varit så här kär i någon.

Det roliga är att vi tröttnar liksom inte, han vet att jag hatar när han ber mig hämta något när jag är på mitt tröttaste humör. Han vet att jag hatar att jag inte får ha högt ljud på tv:n, han vet hur viktigt det är för mig att få sova. Han älskar att reta mig när jag har som kortast stubin. Han älskar att hålla på med mig på morgonen, inte jag!

Jag vet att han hatar när jag kommer hem och är sur, jag vet att han hatar när jag inte hör av mig på kvällen. Han vet att jag är kittligast på fötterna och då utan strumpor. Han älskar att utnyttja alla situationer som bara går till att få mig att göra saker för honom. Han älskar när jag masserar honom utan att han ber mig, eller när han kommer hem till ett nystädat rum. Han tycker jag är den sexigaste människa han sett och jag vet att vi kommer funka ihop hela livet, fast jag vet också att det är jag som bestämer på den punkten för han klarar sig inte utan mig!

Som en sista hälsning till min D.arling Rasmus Danielsson

I Love you





Tennis

Har redan invigt plånkan. Det passar min perfekt det är en vacker liten detalj och det är tusan jag också. Nu mina damer blir det tennis. Men först OMG! Vad ska ja ha på mig? kan ju inte ha mina leggings eller? år fundera på det. Sedan blir det stek i solen, så skönt med sol. Sen kanske det blir en träff med Jenny om hon inte är allt för dålig, men det tror jag inte. Är så uppe i varv vad ska jag göra med mitt pressentkort.

Stekte hamburgare nyss. Nyttiga som vi är var det hemmagjorda. Ola gjorde det igår men då var jag inte här och inte Rasse heller så vi åt det nu. Vad som händer annars. Jo jag ska dra på mina klackar och vandra ner mot stadens torg innan det blir tennis med grabbarna! Tar nog en tur med cykeln!

Ciao




Hemma igen

Hejsan igen snyggingar! Läget nu?

Själv gick jag på praktiken köpte en blomma för att vara lite snäll sedan var det fika och allt som vanligt. På eftermiddagen skulle vi äta tårta för att jag skulle sluta sen fick jag pressenter! Min efterlängtade pryl samt pressentkort på 500:- och parfymtester. Ikväll är första studentfesten. Imorgon jobbar jag lunch. Och nu ska jag spela tennis!

Ska ner och kolla vart de är sen sticker jag. Funderar på att kila förbi jobbet först bara så man ser hur det går för Stina och visa henne min skönhet om den nu ska med. Annars inget :)

Ja älskar min gamla praktik! Vad ska jag göra nu torsdag fredag. Fast det är klart jag har ju jobb och så, så ja hinner ju inte med det. Jobba grattis är aldrig kul heller. Men nu kan jag i alla fall köpa nya parymen. Måste ju ha escada, och nu har det kommit en ny. Och jessi är en escadanörd så jag måste ha den! Det blir den fjärde :) Luktar man gott så gör man ;)


Ganska Off

Uscha ingen motivation om vilka kläder jag ska ha idag, och stressad är jag med!Sitter och örsöker å i hop i alla fall ett blogginlägg innan jag ska kila vidare.

...

Så där, hade ingen motivation till att sminka mig heller så nu gör vi detta snabbt och enkelt. Natten var bra förutom mardrömmen om en äcklig människa. usch då! Sen drömmde man om champangefrukosten, kommer bli så grymt kul klassen! Visst!

Nehe, undra om man skulle få dagen överstökad så ses vi sen!

Hejsan hejsan


God natt

Dags att krypa ner brevid D.
Om jag glömt medela så var lägenheten såld.
Så det blev ingenting där, attans!
Passade oss som skosnöret i postlådan!
Perfekt alltså. Men nu blir det ändå sängen,

Så god natt önskar eran alldeles egna skönhet!

























Sjukt gammal bild, men det bjuder jag på så här på kvällskvisten!



Baka baka

När man kommer innanför dörren ville han ha chokladbollar. Det var bara att sätta igång. Ska man leva upp till världens snällaste och bästa flickvän får man ligga i. Fast inte jag för jag har det i mig!
Jag satte igång och gjorde en satts. Själv äter jag inte det tycker inte det är gott. Men Rasse bara älskar det skulle nog kunna leva på det. Efter baket blev det sängen för honom och datorn för mig. Han kollar film, jag kollar Face..

I helgen ska man jobba givetvis. Och imorgon blir det nog en kvällsrunda med Jenny om hon inte ska jobba.
Ska hon jobba ska jag nog bara umgås med D.arling! Länge sen vi hitta på något kul, kanske man skulle göra någon dag. Nu längtar jag bara till pressenten jag får i morgon, lägger givetvis in bild dirr så ni får se min nya vackra skönhet! Plus mina nya brillor!


Till och med klockan 23.30 skittrött, sliten, och uttråkad så är man skitsnygg!


Torsdagen var ..

Okej, började med att kila hem till mormor, bytte kläder. Så idag har jag bytt kläder 4 gånger. Men det var det värt. Sen drog jag till praktiken och det var ganska gutt idag, men varmt och jag ville bara vara ute. Käkade lunch med Stina sen tillbaka. Mormor kom förbi praktiken idag med och ville ha hjälp med att hitta kläder till imorgon. Hon köpte mycket som jag lyckades skicka med henne.
3 par byxor och en tunika som hon var jättefin i.
Sen blev det hem till D. arling och där ville han spela kubb, givetvis utan tröja. Då sa jag till honom att tänk vilka kroppar vi skulle haft om var tränat lika mycket som i början ända tills nu! Men då svarade han att du är sjukt snygg nu med! haha, vilken karl man äger! Så snäll, men visst är man snygg s är man.
Sen skulle han ner och spela volleyboll och då träffade jag Madde istället. Så åt vi pizza, ;) sen satt vi i solen och pratade och myset! Gillar alla som skriver sms till Madde, så sjukt rolig humor!

Sen träffade jag Stina och Emme för en sista promenad. Sen blev det till att gå hem. Är så trött idag men imorgon får jag världens finaste pressent från praktiken! Kul att jag vet vad det är ;)


Praktik

Förstår inte det här man sista veckorna. Man gör ingenting i skolan, och praktiken jo ja.. jag är SUGEN på det idag!
Och jag ska vara bäst idag! Ja ska städa hela butiken och fråga allt jag ska göra sen ska jag vika hela butiken kanske till och med stanna kvar längre idag! haha! Jag är bara för bra, visst jag har redan fått mitt betyg, MVG men änd kan vara kul att visa sig vara duktig.

Idag vill man bara ligga i solen igentligen. Men ska ja upp så ska man, jag har i alla fall shorts på mig idag.
Hade det igår med och inga kläder här hemma hos mannen. I helgen när det ska vara fint väder ska man jobba givetvis. Jobbar både lördag och söndag! Men det ska nog gå det tror jag.

Nehe nu blir det Frulle men D. Arling!

Guh, vad snygga ben jag har! :=


Ny dag nya tag!

Jaha dags att samman fatta gårdagen lite eftersom jag inte hann med det igår. Vi åkte in till Kalmar runt kvart i tolv så det blev en hel dag. Jenny köpte lite grejer men jag hittade ingenting som jag hade råd med. Mer ett par solglasögon som Jenny betalade eftersom hon hade sönder mina gamla. Sen käkade vi på zorbas! Mums, sen gick vi vidare och kollade på att man kunde tänka sig. Det sjuka var att alla verkligen var i Kalmar i går såg säkert 10 stycken från Nybro. Helt sjukt, men de kanske fick reda på att Jenny och jag skulle dit ;).

Efter allt detta spring med en större verk av skoskav bar det av mot travbanan!
Där spelades det bingo men inte vann man för det, pest!
Fast Jossan i bilen vann så vi fick vara med och tuta.
Efter detta blev det hem till Jenny och planera för sexpartyt.
Nu har vi nog allt på det klara, så nu kan onsdagen komma!

Och nu är det ny dag! För efter detta åkte jag hem till min D. och sov!


Musslor, käkat! (X)


Bingo, spelat (x)


Till skolan

Hejsan hejsan. Nu var man klar för skolan. Hittade lite kläder trots allt.
Idag ska man testa sina bilbingo kunskaper. Troligen vinner jag nu igen!

Har ni föresten hört att jag är nya kissie!
Trodde man ju inte men visst, tur att jag inte är lika snygg som hon.
Så jag lägger upp mina egna snyggischbilder!









Hur man gör?
- Det är enkelt, man kan bara vara sig själv! Och så måste man ha en snygg mamma&pappa!



Sminkning

Sminka sig är det roligaste jag vet!
Kanske för att det är sådan skillnad på mig, sminkad och osminkad.
Men hur som heslt så var det sjukt jobbigt idag för jag får inte plats och allt mitt smink har gått sönder!
Så snälla vänner om ni inte vet vad ni ska ge mig i studentpressent så köp pressentkort på kicks!
Hur ska man kunna få någon farsån på det här?



Ingenting är helt eller fungerar!!


Härligt med SOOOL!

Vilken härlig dag!
Jag ska alldeles snart öra mig i ordning för skolan. Fan har inga kläder att ha här hemma, det får lösa sig.
Sen ska jag till skolan med Emme och prata betyg. Sen är det dags för Kalmar, åker tåget med Jenny sedan ska hon shoppa loss. Hon fick ju fet lön haha! Sen åker vi nog och spelar bilbingo! Det är alltid roligt och jag vann ju sist så.
Funderade på att stryka förut men det hinner jag inte. Skönare att sova i nystrykna lakan en rynkiga. Får se, imorgon kanske.

Mejlade på lägenheten idag. Om det är så att vi tycker om den så tar vi den nog, trots priset. Det känns som att det är värt det ändå. Jag vill bara starta mitt eget med min man nu. Orkar inte hålla på så här.
Förhoppningsvis blir den jättebra och absolut ingen annan är intresserad, det skulle vara det bästa!

Nehe. Nu ska jag klä på mig fast det får nog bli naket idag! Har ju inga kläder! :)


Studentpressent

Sitter och funderar på vad jag skulle vilja ha i studentpressent. Har ju kommit på en del saker men det är så mycket man vill ha. Man måste ju prioritera det viktigtaste.

- Pressent kort på IKEA (skulle inte vara fel, kan behövas)
- Pressentkort på Kicks, Gina tricot, bikbok, MQ ja, vad vet jag. (det är alltid bra att ha)
- Smycken (Alltid kul)
- Pengar

Åh, jag vet inte vad jag vill ha för jag behöver ingenting. Inte just nu haha!
Ne, jag ska fundera lite till...

Kommer kanske upp med fler grejer.


Väntar på mannen

Sitter och kollar på bilder från balen.
Mamma tog massa kort som jag sedan ska göra ett album av om det blir fina kort.
Mycket foton blev det, dock blev det inga bra på mig av dem jag har sett, men Rasse var fin.
Väntar på att han ska komma hem nu efter att ha lämnat av Jenny på jobbet.
Sen tog jag en sväng förbi mitt jobb och pratade med Stina och Helen.
Sen var det dags att cykla hem, men Rasse var ändå inte hemma. Så kunde ha gjort något annat.
funderar på att kolla på en film eller något tills han kommer.










Yeeeessss!

Jaha nu var man iväg från Skolan, hamnade hemma hos Jenny för att berätta hur glad jag blev idag.
Givet var det bara jag som var där, så jag fick mycket beröm sen fick jag göra en kursutvärdering.
Sen kom beskedet. Skulle bara fått VG i betyg i APUn, men Terez ändrade det till ett MVG! Hon tyckte att jag var värd det! haha! Så skönt!
Då fick man ännu ett MVG, synd att jag inte han med religionen annars hade jag haft ett till.
Får se vad det blir i samhällen nu när han hade fått det. Tror inte på mer en ett G, men sa att jag hade chans på mer.
Nu ska snart Jenny jobba hon börjar vid 16.00.

Vad ska jag göra tills dess. Synd att Stina ska jobba annars hade det blivit en sväng till kissungarna!

Nehe nu vet ni vad som hände i skolan, hej HEJEJ


Dags för lite skola

Nehe nu har jag slängt i mig en macka. Så nu ska jag cykla vidare, kommer nog inte vara där så länge tror bara det är jag där idag. Fast då kan man kolla vad man ska gå p i morgon. Idag jobbar Stina så troligen ska jag ner dit en stund i kväll. Jag är lite sugen på att hitta på något idag, kanske fiska. Fast när jag går ut nu kommer jag bara vilja bädda ner mig. Ska ladda en maskin tvätt också och hänga upp den andra men det hinner jag nog.

Får se vad resten av dagen bjuder på!
Hörs senare.







Brukar inte se ut såhär, men nu gör jag det!
Orka ha glasögon haha! :)


Tisdag.. det närmar sig

Vad är det då som närmar sig, jo både det efterlängtade sexpartyt och studenten!
Igår var jag lost, nästan lika lost som idag. Jag gjorde allt på listan utom en grej jobbade.
Jag gick ner till jobbet men där sa de att det minnsan inte var jag som jobbade utan Erika. Så jag cyklade hem till Jenny och lagade fisk. Sen åkte Rasse och jag en runda till Kalmar, skulle lämna tillbaka hans kostym. Sen handlade han även en student pressent till mig. Passade som uret på armen! haha, det var alltså en klocka han köpte.
Får den inte än dock, och det är synd för den är super fin!

Idag var det bara att pallra sig upp för till skolan skulle man ju.
Jag skulle cykla och det är så trkigt att cykla själv och Stina och jag har ju samma lektion nu på morgonen, så ja skickade sms. Men nehe vi skulle inte ha den lektionen idag så det var bara att krypa tillbaka.
Nu ska jag snart ner till skolan för vi ska ha MAKT i typ 10 min. Börjar vid 14.00 så jag hinner ladda maskinen med en tvätt, samt sminka mig, och äta en macka.

Efter skolan ska jag hem och vänta på att Rasse slutar jobba. Vi får se vad vi hittar på.

Kram

RSS 2.0