Tävlar igen #2

Samma person ofc. Och nu handlar det om ett par gaga handskar och ett egendesignat halsband.

http://www.runns.se/se/art/lady-gaga-prylar-klocka-armbandsur-accessoarer/lady-gaga-handskar-svarta.php


http://www.runns.se/se/art/runn-design-smycken-av-egen-design-och-tillverkning/runns-namnsmycken-runn-design/

Tävlar igen

Samma bloggare, men annat här kan man då vinna ett pressentkort från www.dunken.se värde 500:- Så tävla ni också!

Tävlar

Jaha då är jag med och tvälar på millahoman.blogg.se s blogg. Så det var ju roligt och bra att hon kommenterade min blogg. Kommer ju givetvis lägga in denna på favoriter och sedan tävla mer, men just precis nu tävlar jagom dessa vackra smycken från Made4u.se. Får se vad nästa blir!

  

God morgon

Tja, tja Uppe med tuppen är man idag. Varför då kan man uundra jag som alltid är jättetrött. Men det var bara så att jag var inte trött när jag vaknade. Så jag satte mig här. Jenny kommer hit idag och vi ska käka lite frukost tillsammans och sen var min plan att vi skulle gå till stan och tillbaka. Får se om jag köper något inför resan. Behöver lite tidningar och så. Sen tänkte jag att vi även skulle laga lite mat efter fikat ofc. Så jag behöver lite lök och potatis. Var och tog uut pengar igår. tjena vad rik jag är. Vilken hög, men behöver mycket pengar inför resan. Plus att euron håller bra kurrs just nu!

Märker ni att jag börjar bli lite smånervös när jag skriver :D


Saksamlare.se

Det är jag det. Söker man på det kommer det upp en bild på mig! Har så mycket saker, kläder, skor, smycken, smink, hur mycket som helst. Men vad använder. Det är nog fan i mej inget.com. Haha. Söker man på det så kommer alla mina saker upp. Tråkigt, Nehe nu ska jag gå och duscha sen ska jag se kungarna av Tylösand. Det som alla just nu sitter och tittar på och som alla har väntat på hela dagen eftersom det är världens sjukaste program och roligaste. Sen i morgon ska jag göra ett nytt försök med att ställa klockan sen blir det frukost hos mig, med Jenny som kommer hit. Sen ska vi gå en morgonpromenad. Så lagar vi antagligen middag också eftersom hon ska jobba sen. Pappa kommer även hit med en RIKTIG resväska till mig så jag kan packa RIKTIGT!

Så tar vi en cigg på det och ser glad ut, god natt!

Favoritplagget

Nu var det så att jag skulle gå igenom lite vad jag skulle ha med mig. Så hittade jag mitt absoluta favoplagg!
Alla har ju ett favvoplagg i garderoben men mitt är lite speciellt.







Jag vet jättetråkigt favoritplagg, men jag älskar denna tröjan. Den är så cool och sitter så bra och är verkligen jag! Så den ska definitivt med till Mallorca! Sen får vi se vad jag mer kan hitta.

Vem har en kjol som favvoplagg?


Handel?

Ja det kan man ju fråga sig varför jag gick handel, jag är så grym på att laga mat så varför gick jag inte hr? Idag skulle jag göra en köttgryta för vi hade fått kött utan Ola. Så jag skulle börja tidigt, haha ah eller hur började halv 6 plus att jag fick ringa Jenny så fick hon komma och hjälpa mig med köttet för jag viste inte hur man skulle skära. Kalla mig urusel men det var inte så lätt. Men fy fasiken vad bra det blev! Sjukt bra blev det och vilka smaker! Efter som Nille även är hemma så smakade han också. Han tycker om min mat säger han. Husmors jessica kan bara tacka och buga. I morgon ger vi oss på .. ehm fisk i ugn?


70-tals/indianfrilla?

Är detta lite av min grej kanske, fick mycket beröm om min snygga frisyr idag i allafall, så kan bara säga att jag kanske ska fortsätta med denna. Får se hur jag gör, tycker det kändes lite ovant och jag har svårt att vänja mig vid sånna saker jag inte brukar göra. Men vi får se kanske att den kommerupp fler gånger. Skjortan som dessutom är minpojkväns är absolut mer mig än han. Tack för den baby, älskar den verkligen och det är sjukt bra när man kan slita på den lite båda två.



Skulle dessutom redigerat bilden men jag orkade inte :)

Italien

Hejsan alla. Mamma var här nyss en sväng med massa Italien. Mat, och skor och härliga semesterbilder! Funderar på om jag skulle göra mig i ordning lite så att jag kunde ta en rundaner på stan och hämta mina klädersamt köpa lite saker till köttgrytan jag ska göra idag. Sen blir det städa och tvätta hela dagen. Under tiden som grytan får puttra. Idag har jag även pratat med min kära vän Emelie, kom hem min vän så jag får krama om dig, känner jag! Hon kommer i morgon med tåget? så vi ska ses på fredag. På lördag åker jag och jag är så exalterad, vet inte vart jag ska ta vägen. Maddan kanske kommer i morgon, hon kan ju ringa, annars görjag det. Ska skriva en lista med, på allt som ska packas!







Italien får mig att tänka på när vi var på fest i lördags, Stina är bara så rolig hahaha!


Hemma!

Kom hem från jobbet för en stund sen då jag var och handlade lite innan, bland annat yoggi med choklad i. Smakade inte så mycket choklad, men god. Helt klart. Så hade jag lite banan i. Det gick bra på jobbet iallafall! Verkligen, så det var väl sista dagen denna veckan. I morgon ska det städas, storstädas. även tvättas och bytas lakan och grejer, och så ska jag laga mat. Som jag alltid gör, sen måste jag ringa mormor någon dag.

Pratade med mamma förut. Dehade haft det jättehärligt i Italien och hon hade även köpt 3 par skor till mig. Kul! Min chef talade om för mig att det kommer bli den kallaste vintern på 1000 år! hade hon hört på tv, så jag måste verkligen köpa mig en stor fluffig skön vinterjacka. Får väl se när de pengarna kommer fram, ska även ha råd med julgardiner ;)

God natt!

Mot jobbet!

Röjt upp i köket och fått i mig mitt kaffe. Så nu ska jag visa denna sjukt roliga bild jag tog igår på jobbet. Satt nämligen och räknade kassan då och fick se denna coola bild på övervakningskameran. Haha! blev ju skiträdd när de stod två gubbar i svervieringen och vinkade åt mig, men sen fattade jag att det var herr och fru glass som stod där :) åh, vad trött jag blir på dessa gubbar :D

Men det var treligt med lite sällskap!





trevliga som fan :D

Mätt och lite slö! :)

Jahopp då var man mätt och go efter en middag. Återstår bara att röja upp i köket, men det får bli ett senare projekt. Nu ska jag vila lite innan jag görmig i ordning. Ska dricka en kopp kaffe sen när maten har fått vila lite. Förstår inte hur jag alltid lyckas söla ner så mycket när jag lagar mat? Ah det var gott i allafall och det är väl huvudsaken. Ska se om det är något på tv, nu!


Biff, åt biffen!


Debatt

under matlagningen håller jag på och försöker lyssna på debatten som var förra veckan. Blir lite förbannad över att folk tycker att "kungarna av Tylösand" är fel, de har väl för sjutton själva valt att vara med. De är ju knappast någon som har tvingat in dem dit. Och om nu föräldrarna inte vill att deras barn ska se detta så får de väl slänga ut tvn. Jag menar de är ju nästan fult vuxna människor som har en egen vilja. Ne, jag pallar inte lyssna på det tjabbet mer!

Fast jag gillar ju Jackie ferm som håller med, men ändå inte ;) Hon är så sjukt rolig.
http://svtplay.se/v/2161233/debatt/del_4_av_17__torsdag?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2161233/sb,p104688,1,f,-1 - länken leder till programmet.

Jag som tycker kungarna av tylösand är skitkul! Haha, skrattar vaje gång de gör bort sig ju!

Potatis på!

Nu ska det skalas potatis sen ska jag börja med maten så småningom. Blev ne promenad i allafall med gick inte så långt. plus att jag glömde slänga soporna. Hur eller hur måste jag bara säga att jag älskar hösten! Det är så mysigt, och man kan vara ute och titta på alla fina färger och det blåser härligt, och det får mig att tänka på Danmark.

Jag skulle verkligen vilja ha ett lappöverkast till vår säng. Så jag funderar på att samla massa tyger och sedan sy mig ett, jag menar hur svårt kan det vara? haha, måste nog ta reda på hur man gör innan jag börjar samla på mig! Nehe, maten väntar va fasen.

Perfect!

Sitter vid frukosten just nu. Det var här det var tänkt att jag skulle suttit vid 9 :)
Men men, diskade kokade ägg, och äter nu samtidigt som jag har ett morgonsamtal med Jenny.
Ska nog ta en runda runt kvarteret i allafall, kan ju inte sitta här hela dagen, men vid tolv ska jag börja med biffen, bara så ni vet :)

Vill verkligen köpa mig ett par gummistövlar. Sådana lila ni vet med snören, ursöta ju! Måste hitta ett par som jag kan köpa som ska passa mig som handen! Ah, försökte hitta en bild, men ni vet vad jag menar. Men nu har jag ätit färdigt i allafall.

Hedå!


Så ja!

Ehm, god morgon

Det med att ställa klockan och hoppa upp vid nio var inte riktigt min grej. Så jag låg kvar till 20 över tio. Bättre än 20 över tolv ioch för sig, men när jag kom in i köket och såg att det såg ut som ett bombnedslag så ville jag helst sova till 16 och det är dags för jobb. Men jag tog mig upp och är ganska stolt. Så nu ska det diskas lite. sen ska jag fundera på den där promanaden, för runt 12 tiden ska jag börja med middagen! Biff! :) + kantareller :)

Så ska jag klämma in en frukost också, med ägg ja!



Hur kul var detta att vakna till lixom? 

Ställa klockan!

I morgon måste jag bara ställa klockan är trött på att sova så otroligt länge och inte hinna med något. 09.00 hamnar klockan på i morgon. Såblir det lite jobb klockan 4. Vi ska stänga tidigare nu,vilket innebär att jag är hemma redan vid 21. Skönt, men lite tråkigt för det blir mer betalt när man stänger vid 21. Jaja, i morgon ska jag laga biffar i allafall och jag ska sätta igång i tid så jag hinner. Sen ska jag bannemig ta mig en prommenad på morgonen.  Så man kommer i form lite.

Bokade en tvätt tid på onsdag så då ska jag tvätta. Innan jag åker. Ska även städa lägenheten, så att den blir rent och snyggt. idag har min mormor namnsdag och jag glömde skicka kort,typsikt mig att glömma det!

Nehe, nu ska jag se lite sällskap och dricka te och äta smörgås!:)


måndag


Tja, måndag igen och jag orkar inte jobba. Men man måste och därför ska jag nu försöka börja med maten så jag kan äta innan. Så ska jag även göra mig i ordning och så. Frågan är om jag verkligen orkar göra biffar kanske bara ska ta lite rester idag och sen göra biffar i morgon. Ni ska veta vilken planeringsångest jag har! Ne men så får det bli. Rester idag och biffar i morgon. kanon, då kan jag lägga lite extra tid på .. något annat.

Mamma och pappa kom hem igår från Italien, hoppas verkligeen att de har haft det bra, men det verkade som det. På lördag åker jag, jag vet att jag har skrivit det mycket men det ska bli skönt. Sen så kommer jag hem veckan efter. Skönt att bara vara leeedig!

Nehe, nu ska jag se en film också!

sunday night

Usch vet inte vad jag ska skriva eller tänka. Såg nyss allt för min syster, jag kan inte förstå att livet kan vara så orättvist. Allt jag kan önska är bara att min familj och vänner får leva lyckligt. Det är så hemskt att en ung människa mister livet mot sin vilja. Men vilken underbar mamma som är i filmen, vilken kämparglöd. Ne, den är så hemsk så jag tänker inte skriva om den.

Kollade även påi love you man, den var rolig så den kan jag rekomendera. I morgon så jobbar Rasse till 4 när jag börjar. Så jag ska väl duscha och laga mat innan jag sticker till jobbet. Och på lördag åker jag till Mallorca så jag tänkte jag skulle planera in en middag med mormor innan, så att vi kan komma i sämning. Annars jobbar jag bara mån, tis denna veckan så jag hinner tvätta och städa som jag måste göra innan jag åker.

Ne, nu är det dags att somna!

Godnatt

Tja,tja!

Vi vaknade aldrig idag, så detblev ett ståhej när vi väl gjorde det! :D
Vi käkade frukost och åkte sen till Kalmar, och jag köpte en mus och Rasse köpte något annat skit. Min mus är så söt! Sen var vi och handlade på citygross så nu ska jag lagalite mat, vi ska äta kebab idag! Gott. Sen ska jag nog bara ta det lugnt förjag är ganska seg idag.
Var på inflyttningsfest hemma hos Erika igår men vi gick hemvid typ halv 11 till Stina sen satt vi där och pratade en sund innan jag åkte hem med Emme. Det var trevligt, men jag är för gammal för att gå ut haha! Var ju jättetrött vid 11:D

Nehe, nu blir det kebab!

God natt

Nu ska jag lägga mig och snarka lite för jag är jätte jätte trött, men ska först skriva vad dagen handlade om. Först kom Emme och Stina och fikade och sen kom Erika 2 sec och sen efter det skulle jag laga mat. Men det blev ingen mat för att jag var inte hungrig så jag åkte med Rasse till jobbet ( han skulle klippa sig) sen jobbade jag. Hans frilla blev skitbra! vi är båda nöjda! sen kom jag hem och käkade toast.

I morgon kommer Madde,sen på kvällen ska jag på inflyttningsfest hemma hos Erika och Pontus, men jag hänger inte med till Kalmar efter för det har jag inte pengar till!

Nu blir det utorrent!



Tja då!

lungna gatan

Tja, så var det tomt på folk igen. Så i morgon blir det en städdag för att rensa upp efter grabbarna. Idag lagade jag tacogratäng åt pojkarna som var mycket uppskattat. Men nu är det lungt för nu har de åkt hem. Ska alldeles snart gå och sova för jag är bara såå trött. Men jag skulle vilja se debatten som handlade om såpor skulle jag tro, kan vara intressant, men det bevisar ju bara på att debatten inte har något intressant att visa i tv. Inte helt omöjligt att Emme kommer i morgon innan det är dags att ge sig iväg till jobbet! Måste sätta igång att skriva ett Cv men så att jag kan söka nytt jobb!!

Grattis till Stinafina som idag fick jobb, och ska börja på måndag!

Nehe, cha,hörs i morgon


Pappa, e snel hest

Livet leker,

Tjena, vaknade lagom tidigt eller runt 11. Sen gick jag och duschade och efter det blev det att ringa Jenny. Orkade inte åka till Kalmar idag för jag har sovit ganska dåligt inatt. ska försöka gå ner till stan sen för jag behöver handla lite. Sen ska jag även hälsa på Jenny. Hampe, Nille, och Zigge är fortfarande kvar och sitter nu och spelar dator.

Nehe, nu ska jag nog slänga på mig smink och fundera ut något att äta!

Tjena, tjena!

Okej, bloggen nu kommer sammanfattningen av min dag. Började med att jag vaknade väldigt sent, sen började jag städa i ordning lite och vid fyra blev det middag för då kom Rasse hem. Blev isterband och dillsås idag, musigt. Så har jag pratat med Jenny idag också! trevlans. När Rasse kom hem spikade vi upp våra tavlor som han hämtade för ett tag sen. Så nu sitter de på plats. Ne nu ska jag lägga mig och glo på en film tror jag. Det är så ruskigt väder!

I morgon blir det jobb, och troligen en liten runda till Orrefors för att avmaska min lilla älskling. Om han vill komma hem då vill säga!

Höstpysslade häromdagen:



Kram!


Fakta

Det är väl bara att lägga korten på bordet och erkänna för sig själv att hösten nu är här. Var ute idag på morgonen och plockade svamp med Rasse och fick med oss en hel del gott. Så ikväll blir det kantarell mackor. Hittade också än annat massa skräp som fick följa med in, så att jag kan höstpyssla lite i vårt hem. Var nyss och handlade lite så nu har vi fyllt skåpen med lite mer food. och innan det var jag med Stina och röstade. Sen satt vi och pratade lite om en det ena en det andra. I morgon är jag ledig som även idag och det ska bli skönt att få lite egen tid innan man måste springa ner till Sibylla. Så i morgon kanske det är så att Maddan maddis kommer, men inget är bestämt än. Nehe nu ska det rensas svamp!


Hösten är här, så man får göra det bästa av situationen!



God natt

Får man väl lov att säga när klockan är närmare halv ett. Sitter just nu på Rasses dator och kvällen bestod av lite sällskap med Filip och Fredrik för min del, han även med ett avsnitt av Idol. Kan ju inte annat än säga att jag beudrar dessa männsikor. humorn ligger på topp under hela programmet och även om det igentligen inte alls är intressant så gör dem det så sjukt kul! Skrattade iallafall hela programmet igenom och jag brukar annars inte skratta åt tv. Så det får fem bananer av fem.

När jag kom hem från jobbet duschade jag, sen slog jag mig ner med min älskade godispåse och pratade med min kära sambo. I morgon åker vi en tur till Orrefors för att avmaska min lilla kisse. Har nämligen hämtat medicin till honom idag. Sen åker vi nog hem och lagar till lite middag.

Nu ska jag nog krypa till korgs, så hörs vi i morgon.

Hello

Vaknade runt 11 och gick då upp för att plocka i ordning och damsuga. Efter det blev det frukost vid tvn, och nu inväntas Emme. Ikväll blir det jobb till klockan 23, ser framemot en lugn kväll så regnet kan komma nu. I morgon jobbar jag också, men söndagen var jag nog ledig tror jag. Veckorna går så fruktansvärt fort och jag åker snart utomlands en vecka. Jenny kommer snart hem, sköönt, då vet man vart hon befinner sig,och jag måste snart skaffa gymkort igen.

Emme kommer och vi ska dricka kaffe och käka muffins som vanligt. Tror kanske inte att det blir någotsyltkok idag, det återstå att se. Men om inte annat så hörs vi imorgon

god kväll bloggen

precis diskat upp efter att Emme och jag lagat mat. Idag blev det korvstroganoff som Rasse tyckte var gott. Smakade frukansvärt bra måste jag säga. Och innan det blev det lite blåbärsmuffins. Trevligt i massor. Annars idag har jag tvättat, tyvärr han jag intetorka den sista så nu är det massor av halvblöta kläder i lägenheten. sen kom Emme och då köpte vi ett fotoalbum så jag håller nu på att sätta in foton, vissa bara för bra! kommer lägga in de bästa här sen, så ska jag lägga in på facebook och tagga alla roliga vänner jag känner.

Just nukollar vi på Idol, och efter det blir det Kungarna och lite sällskap. I morgon kanske Emme och jag skulle ge oss på att göra sylt, eller marmelad får se vad det kan tänkas bli. Nu ska det gottas framför tvn, :)


Ledig!

Detta är min lediga dag och jag har redan satt på två maskiner. Det måste göras när man är ledig annars hade jag fått spunk om jag skulle tvätt,laga mat, och fixa mig innan jobbet. Ne, det måste göras på en ledig dag. Det är i allafall igång, nu och jag ska snart bege mig ner till stan för att handla och hämta mina jobbkläder som också ska tvättas. Sen ska jag städa lite här hemma, bland annat bädda rent. Funderar på att slänga ihop lite muffins sen, men det återstå att se. Innan jag beger mig ner till stan ska jag slänga i mig lite frukost, ingen ispiration till det alls, men det måste ju göras. Idag får det nog bli ÖB en runda också. Om jag orkar vill säga. Det återstå att se vi hörs sen.

P.s måste hinna se, kungarna av Tylesand samt, lite sällskap som jag missade häromdagen.


Jenny, kom hem!

Jenny jag vill att du kommer hem från Ungern nu så att jag vet vart du är. och att jag kan gå hem till dig och du är hemma. Det är skit trisst att komma innanför din dörr, utan att du är där. Du ska stå där och lysa upp min dag. Det har ju inte hänt något eller så, det är bara det att jag saknar dig. Vi sågs ju så mycket i sommras! Du är världens bästa Jenny, och jag är så glad att Mattias träffade dig, annars hade vi aldrig varit varandra så nära! Jag tycker verkligen du är skit cool! haha, :D

Så, ehm kom hem nu ...




Med det här planet kommer Jenny hem en gång!

Lasagne på G

Tjena
Nu är det alldeles snart dags för middag, Har lagat tillen lasagne nunär jag kom hem från jobbet och ska alldeles snart sätta i mig den tillsammans med Rasse, Sen blir det lite mys framför tvn, med glass och chokladsås. Idag har jag jobbat. Det gick alldeles utmärkt, är lite trött nu efteråt men det är förståligt.Sen träffade jag mamma och pappa innan jobbet och han säga hej då innan de ska åka till Italien på fredag eller lördag kanske det var. Sen ska de vara borta i hela 9 dagar. I morgonär jag ledig. Då blir det nog lite muffinsbak samt städa lite och sedan laga middag. Funderar på att bjuda över Emme och Stina på en fika i morgon, skulle vara trevligt. Så vi får se om jag hör av mg tilldem sen. ikvällblir det bland annat Idol, och kungarna av Tylesand. Bra tv, hela kvällen! Hörs kanske sen eller i morgon

Puss


mot stan

Ska ner på stan så jag kan ta ut en där förbannade jävla vaxproppen!

Hej och ho!


godmorgon bloggen

Förmiddag är det för den delen, men jag gick upp sent idag. Idag blir det köp av gardiner, blommor och någon kudden kanske. Madde kommer efter att hon slutat jobba så styr vi bilen mot kalmar. just nu sitter jag med frukosten i famnen, och efter det ska jag cyklaner till stan och köpa revaxör eller vad det heter. har ju lock för örat hela tiden, haha! jag kan ju knappt ens höra mig själv. Ne, men det var väl det jag skulle säga! ciao ciao!

Hejsan bloggen

Kom hem tidigare ikväll eftersom jag hade det så lungt på jobbet. I morgon är man ledig, skönt det. Då tar jag och Madde bilen mot kalmar. Nu ska jag gå mot duschen, och ta mig en låång dusch. Skulle vilja åka till Mallorca nu! Längtar verkligen just nu! Men det är bara ca. 3 veckor kvar. Nyss fick man upp lite gardiner också. Så hade tydligen Rasses syrra varit här och lämnat en blomma, mycket snällt och uppskattande. och med tanke på att vi fick blommor av rasses mamma med så har vi iallafall 3 st nu.

Kommer kankse upp lite bilder i morgon, jag ska i alla fall träffa emme också.

God morgon

Kanske var dumt att säga vid klockan 12, men det var ett tag sen jag gick upp. Skulle kanske gått uppmycket tidigare och fått ut något av dagen, men icke då! blir nog inte allt för mcyket gjort idag, ska laga mat man men annars har jag inget planerat. Idag åkte Jenny till ungern och blir borta en vecka, och sen åker mamma och pappa till Italien med Steffe. sen ska jag och mormor åka.. mycket resande blir det.

Ska troligtvis träffa Stina en vända innan jobbet. är så tråkigt väder så en vän som förgyller ens dag skulle inte sitta fel. Ska i allfall göra mig i ordning nu och sen ska jag laga middag. Pasta med baconsås.

Tjena igen

Hemma från kalaset! Trevlig att vi samlas lite då och då och min lillkusin fyllde hela 8 år. Vi spelade legospel käkade daimtårta och även mormor stek. Sen blev det hem till bro en stund för att glo på soffan. Sen skulle mamma och pappa och mormor upp till oss och titta på vår. Rasses mamma lät hälsa att vi har det jätte fint. Och jag känner mig själv väldigt nöjd. Antagligen blir det lite mysmiddag här hemma idag. Sen kanske vi sätter på en film och myser till det lite. Hade ingen inspiration alls

Kalas på G

Har nu gjort mig i ordning för kalaset och funderar på att bäraner skräpet som ska slängas. Sitter i mitt fina vardagsrum, och njuter av att ha det så fint. Mamma och pappa kommer och hämtar mig om drygt en timme, och innan dess ska allt vara klart. Anna och Stefan var här på förmiddagen och drack kaffe och satte upp brandlarm så vi nu ska kunna sova trygt om natten om det skulle hända något. Snällt!

Ikväll blir det nog bara vila, innan man ska krypa ner i den nya sängen. Känns skönt nu när allt börjar bli klart. Någon dag nästa vecka åker vi nog in till Ikea igen jag och Maddan för att köpa lite gardiner och blommor som kan behövas för att få en mys kännsla :) Kan behövas, eftersom det är lite kalt på sina ställen. En blomma har jag i allafall. Sen är det bara att börja bo som vanligt. Ska även ta med mina gardiner till kusin, så mormor kan sy dem så de sen kan sättas upp :) Bra va ?



Lördag!

Hej lördag säger jag!
Uppdateringenblir för det mesta bara sämre. Men jag ska bättra mig. Idag blev det Ikea och kom hem med massor av nya saker. det börjar nu kännas som ett hem detta :) vårat hem. Sen blev det jobb en stund mindre kul när alla gäster var på hugget idag och bara var tvungna att handla super mycket! ;)

jaja, Rasse håller på och ska somna men jag ska definitivt göra något annat. jag är ju inte ens trött. kommer säkert bli efter detta inlägg :=. imorgon blir det kalas. Rasse ska till sin syster och jag till min kusin. Kommer bli trevligt. Så kommer Rasses mamma hit en runda och tittar på lägenheten. Mycket trevligt. Troligen kommer min mamma gör det med sen efter :)

God natt underbara människor.

Fredag!

Tjena bloggen. Vaknade av att min bror ringde mig. Undrade om jag behövde hjälp med något tror jag, var inte riktigt vaken vid tillfället. Sen gick jag upp käkade frukost och tog tag i de saker som ska göras idag. Har en hel del som ska göras, men Maddan maddis kommer och hjälper mig. Fick ju som sagt vara ledig idag, det var en tung dag på jobbet igår, men faktiskt ganska rolig. Måste diska och greja idag med, så fick vi ju hit soffan igår så Rasse ska skruva ihop den så den kommer på plats. Var kul att sova i det riktiga sovrummet i natt.

Idag ska jag laga antingen fisk, isterband, eller .. falukorv. Har inte bestämt mig än. Nu ska jag i allafall fixa min fixalista! Hör sen bye bye!

Idol

Tjena bloggen!
kom hemrunt 8 tiden men hade lite att stå i då och nu ska jag glo på idol, men i morgon är jag ledig så då ska det uppdateras :) Sov gott så länge det ska jag göra

bloggade inte igår

Hade väl fullt upp med annat, jobbade desutom till 19. Ska jobba idag med, och hinner voså blir det en runda till Ikea efter. Nu har jag lite brottom men jag lovar att jag kommer tillbaka:D

Toast och blåa bär

Med blåbär, varm choklad och toast sitter jag i mitt fina kök, kan man ha det bättre? Ja det kan man faktiskt med den glada nyheten att vår soffa har kommit! Trodde jag skulle få vänta länge, länge men icke då! Få se bara om vi lyckas hämta den, förhoppningsvis denna veckan. bara det att jag jobbar så rassemannen måste göra det själv. Hade en bra dag på jobbet idag och det ser ljust ut i morgon också! Jag gillar att jobba! I allafall just nu men jag vill bli av med förkylningen också!Tyvärr har jag haft ont i halsen idag, men det ska nog ge sig. I morgon blir det jobb mellan 11.30 och nja kanske 6-8 beror lite på hur det är. Ska nog gå bra. Såi morgon blir det ställa klockan. 09.00 ska jag upp så jag hinner med en lång frukost innan det är dags för hard work!

Nehe, godnatt mina vänner, nu blir det lite idol:)

Kaffe på ballen

Sitter med en kopp kaffe på balkongen innan jag ger mig iväg till jobbet. Han även vila upp mig lite, så jag somnade tillen kvart eller något och känner mig genast mycket piggare. Men med lite banankaka och kaffe i magen kommer säkert jobbet gå som en dans. Sen är det bara hem och sova för att i morgon ta nya tag. Längtar tills jag får vara ledig igen ;)




Får se om vi hörs sen :)


Jag lyckades och den var super god!

Därför måste jag bara dela med mig av denna underbara rätt jag gjorde nyss. Bjöd över Jenny men tyvärr hade hon redan ätit. Annars hade hon fått smaka hon också. Men denna kommer definitivt vara med nästa middag jag har. Innan jag skriver ner receptet ska ni veta att jag aldrig gjort kycklinggryta innan.

Det man behöver:
ca. 4 personer

-två stora kycklingfiléer eller 3 små.
-Salt
-peppar
-lök ( i mitt fall 1 gul)
-höns fond ca. en halv dl
-vitlök (en liten klyfta)
-senap ca 2msk
-svamp (i mitt fall hela champinjoner och kantareller)
-en halv paprika
-en burk cremé fraiche
-soja
-en burk majs

@ dela först tinad kyckling i lagom stora bitar. Bryn dessa runtom lite matfett och lägg sedan i en gryta med lite smör.
@ hacka löken och fräs den tills den är glansig. Salta och peppra kycklingen och sedan i med löken.
@ Häll i mjölk grädde och fond i grytan pressa i vitlöken och senap och låt detta puttra i ca 20-25 minuter.
@ skiva svampen och paprikan och stek detta tills vattnet är borta, sedan ska detta ner i grytan.
@ I med cremé fraiche i grytan och även majs om man vill ha det.
@ Smaka av med soja, salt och peppar.
@ koka tills kycklingen är genom kokt.


Så blir den så här!

Nehe nu ska jag vila mig lite innan det är dags att ge sig på nästa. Ska jobba ikväll så jag behöver vila mig lite :)

Ska ge mig på en kycklinggryta

Nyss hemkommen från personalmötet och en runda på stan. Fyllde upp kylskåpet lite och ska nu ge mig på en kycklinggryta. Mötet var väl bra, var inte så mycket positivt idag men annars var det bra. Fick lite ny uppfattnign måste jag väl ändå säga. Efter att jag tagit mig an grytan så ska det vikas tvätt och ikväll ska jag jobba. Inget jag ser framemot, men mina arbetskamrater ska vara kvar tills i kväll så man är ju inte själv. Bara det att det är jag som jobbar lunchen i morgon till fredag och då kommer jag toligtvis få jobba till 20.00. Men man ska inte klaga jag behöver mina timmar så det känns ändå bra. Nu börjar det ändå närma sig resan till Mallorca med. Mamma och pappa ska snart till Italien och Jenny ska åka till ungen. Varför skaalla i väg just vid denna tid?

Nehe nu ska det lagas mat, jag är hungrig efter att ha varit uppe så tidigt! :)

Blir det en bra gryta så ska jag dela med mig av receptet, tjenis


Tidig morgon ?

Ja, jag vet jag är uppe fruktansvärt tidigt. Inte många dagar jag är uppe innan 09.00, men idag är jag det och sitter nu och dricker te. Hade ju givetvis ont i halsen idag, men så värst snuvig är jag inte. Det är alltså både bra och dåligt. Får se om jag mår bättre efter denna kopp. Min mage både spy på hunongste snart för jag har druckit det så mycket. Ska alldeles snart klä på mig och gå ne och fixa tvätten. Sen sticker jag i väg på möte så hörs vi när jag kommer tillbaka.

Ciao!

Hur många var uppe vid 07.00 i morse?

Den glada nyheten

Måste bara få sprida att jag nu ärpå bättringsvägen. Kände mig plötsligt mycket bättre! Måste varit rundan i skogen. Skulle dock inte förvåna mig om jag mår skit i morgon igen. Ska nu ta tag i lite disk, och sedan lägga mig för idag. Min kille är grymt konstig! Detta ville jag även sprida. Efter denna kopp hunongste kommer jag inte att sitta här en sekund till, eftersom jag har annat att stå i. Därför får detta bli de sista raderna för idag.

Kommer tillbaka i morgon. Antingen innan mötet eller efter, när jag handlat veckans varor.

Nu blir det diska det sista och sedan kila ner i sängen!

ÄR INTE ENS TÄPPT I NÄSAN! JESSI KAN ANDAS

Hemma från en runda i skogen

Fikat var väl ändå det vi såg framemot mest, men efter att ha vandrat en runda och hittat lite (märk lite) så bestämde vi oss för att plocka blåbär i stället. Vi tog oss friheten att plocka en hel bunke. Så efter att ha plockat åkte vi hem. Bokade en ny tvätt tid i morgon eftersom vi inte han med så mycket och satte i gång med ränsandet av både svamp och blåbär. Emelie lovade att baka en paj, om jag gjorde middag. så det fick bli att jag tog hand om det mesta av fångsten. Blåa om händerna och med mycket ny kunskap i bagaget ska jag nu iallafall hoppa in i duschen ochfräscha upp mig. Sedan blir det att lägga sig framför tv:n eftersom jag ska upp tidigt i morgon. Innan sängen får det nog bli lite blåbär och mjölk. Kanske frisknar till lite till i morgon då.
Men inte kan jag gå innan jag lägger in några härliga bilder på ränsningen, varsågoda!

P.s har tvätt tid vid 06.00 i morgon gutt!


Emme mitt uppe i rränsningen


Blåbär!


Svamp!


Skogsvandring

Blir troligtvis en runda ut i skogen för att leta efter det gula guldet. Just nu håller jag på med middagen och det är typ första gången jag gör biffar. Får se hur det går. Emelie är på ingång, och innan vi ger oss ut ska tvätten sättas på skulle tro att jag hinner klart med det innan vi ger oss ut. Spännande att se om vi hittar något. Känner mig lite gammal när man säger att man ska ut och plocka svamp, men nej jag röstade inte på gamlingpartiet i riksdagen så ni vet! haha.

Förutom att jag nu brändevid biffarna så ser det ljust ut ;)

Men som sagt min minipc styr mitt liv!

God middag

Vaknade idag runt 11 och var lika nere som igår. Dock tror jag det börjar ordna upp sig lite smått. Hoppas jag inte är sjuk i morgon när jag ska jobba. Just nu har jag en kaka i ugnen och en färs som väntar på att få bli middag. Idag blir det biff till middag. Hade som på förslag att Emelie och jag skulle ut och plocka svamp idag blev så sugen. Men kom på att jag har tvätt tid om en timme. Suck, vem orkar tvätta i detta tillstånd.

I morgon är det som sagt personalmöte så det blir till att gå upp tidigt. Det orkar man inte heller, så förhoppninfsvis har denna förkylning släppt i morgon. Nehe nu ska jag starta arbetet med mina biffar.

( biffen lagar biff! )

Mat i magen nu duschen.

Lagade precis en god pizza tillsammans med min kära sambo. tyvärr kände jag inte så mycker smak på grund av min förbannade förkylning. som grädde på moset ska jag nu ta mig in i duschen. sedan blir det troligtvis en film. i morgon på min lediga dag ska jag starta dagen med en kopp te, sedan ska jagnog baka en banankaka eftersom min kära mor skickade receptet till mig.

någon som kan  botamig eller iaf ge mig råd på en kur?


Mys med sambo

Hejsan, idag var en stressande dag på jobbet då denna nya kampanj tar kål på mig. Vi hann kanske inte med så mycket som vi räknade med plus att maten tog slut, annars var det väl helt okej, mycket folk och otroligt mycket att göra. kom nyss hem till min man och mitt hem, och då slängde jagi mig en macka. Ikväll blir det pizza bak. men först måste jag vila. kanske att jag frågar emme om hon vill ta en promenad efter, beror på hur jag känner mig. Är fortfarande sjuk, men i morgon blir det vila innan jag jobbar ett par dagar igen. På tisdag är det dessutom personalmöte på jobbet. men det orkar jag inte ens ägna en tanke åt just nu.

Vi hörs senare. ciáaaaaaaaaao   

Hemma från jobbet igen

Stressigt som bara den idag, men jag hade turen att mina fina vänner kom förbi och hjälpte mig. Tur det annars vet man aldrig när jag hade varit hemma inatt. Kvällsmat blev det på momangen när jag kom hem, även en kopp te med honung för att stilla förkylningen. Väntar nu på att kunna ringamin boss, sedan blir det en film med darlingen.

Hoppas vi hinner ses i morgon innan jobbet kallar. Godnatt!

Snuvig, och färdig röstad

Idag blev det sovmorgon för både Rasse och mig. Vi gick upp lagade frukost sen ringde mamma och frågade om vi skulle med och rösta. Så då följde vi med och röstade båda två. Vi ska strax laga middag och städa ur toaletten lite, sen blir det jobb för min del, inte lika roligt när man inte är pigg. Fick en burk honung av mamma som jag ska häva i mig så jag blir frisk! I morgon blir det också jobb men då är det på dagen tillsammans med Stina så det känns bra.

Nu skadet lagas kyckling wook med nudlar.

Hörs senare!

mysig fredag

Maddan kom på förmiddagen och vi har nu myst hela dagen. Vi fikade lagade spagetti och kollade lägenheter. Mycket bra fredag har det varit och det blir numys med älskling framför en mycket bra film. Chips, cola, godis och avatar.

I morgon blir det sovmorgon innan jag ska laga till middag och dra mir ner till jobbet. kommer bli en lyckad lördag med förhoppningsvis. Idag fick vi även våra namn på dörren så nu är detta vårat hem. Kanon! Får bli en middag med mamma och pappa snart, tyvärr fickvi reda på idag att våran soffa inte kommer än på typ 3 veckor. Det är dålig service! Nu ska jag borsta tänderna med min nya rosa tandborste. Vi är som sagt en kille och en tjej och tjejerna har rosa och killarna blå. Min rosa minipc och rosa tandborte ska snart få vila. God natt!

Ny dag, upp och hoppa

Vaknade för bara en stund sen och kände att det var dags att gå upp. Väntar på Madde idag. Menförst ska jag äta frukost och slänga lite skräp och sedan bära ner kartongerna i förfådet. Sen ska jag även ner på stan en runda. Ska fixa lite saker idag nämligen. Ska till banken och handla och så :) känner mig lite exalterad nu när Madde ska komma. Skulleju jobba åt Stina idag igentligen men det blev inte så sen för hon kunde ta det själv. Idag ska det även lagas middag. Spagetti, lite tråkigt för Madde att vi lagade det sist hon och jag också. Nehe slänga på sig kläderna nu! 

hah!

Ska snart pallra mig ini duschen tänkte jag. Dagen bestod av att efter fikat så kom Rassehem och jag började med maten. Idag blev det fisk vilket måste betytt att både Rasse och jag blev lite smartare. Därför åkte vi till kalmar och köpte var sin dator. Cool, sen åkte vi hem och sitter nu som 2nördar och kollar våra nya datorer. Sen blev det en runda till sibylla för att hjälpa minvän Stina som haft mycket att göra på jobbet idag.

Imorgon kommer min vän Maddan maddis på besök för att kolla läget.

Super!




Godmorr@!

Tjena, sitter i min nya lya och har ätit frukost och så. Första natten var bra, men det kändes lite konstigt. Vi ställde även in sängen i vardagsrummet igår eftersom vi ville se på tv. Haha. Rasse gick upp halv 8 men jag orkade inte och låg kvar. Nu när alla våra saker är på plats så tänkte jag att jag kan börja skriva lite igen och även visa upp lite bilder. Hämtade  mitt pass och leg igår, hah, ingen rolig bild där inte. Idag kommer nog Stina och Emme och fikar. Det är det vi gör nu för tiden fikar och dricker mängder av kaffe. Så därför ska jag snart baka en kaka, sen ska jag diska också. Idag ska jag även laga middag för första gången här! Kommer bli riiiiiooooligt!

Nehe dags att klä på sig kanske! :D

RSS 2.0