Tillbaka vid datorn

Efter en jobbdag som även innebar ganska mycket slit med tanke å julskyltningen så är man sliten. Men det gick bra och eftersom Stina var så gullig och kom förbi så blev jag klar i tid! Imorgon jobbar jag samma tid men jag hoppas att det inte är så mycket folk så jag hinner börja i tid med städningen. Det går bättre nu och det är lättare att komma igång. Imorgon har jag prov som jag sitter jag pluggar på nu. Men nu känner jag att jag inte orkar mer ska bara repetera en gång till sen kolla på film och somna.

Funderar på att hitta på något med Rasse i helgen nu när man är ledig! Det ska bli otroligt skönt att vara det för en gång skull! :) Har jobbat ganska mycket på senaste men det innebär pengar och det innebär egen lägenhet efter jul! Och det vill mamma för då kan hon komma och dricka te :)

Pussar och kramar till min underbara familj!

Söndag 29 november

Idag är det första advent. Känns inte riktigt som det men eftersom det är det får jag väl sätta upp mina julgardiner i veckan. Igår jobbade jag och det var ganska mycket att göra men jag tycker att det gick bra ändå. Idag ska jag jobba 16-22. Sitter just nu och kollar på lägenhet och har hittat en som jag tror mamma kollade på och jag kan bara hålla med mamma om att den var fin, men det står inte när personen ska flytta ut.

Hur som helst så sitter jag och ska plugga lite nu. Har massor av skola som jag ska göra! får se hur det kommer gå med det.

:)

Tisdag 24 november

Snacka om att jag är trött idag! Det blev väldigt sent igår efter min första jobbdag själv. Det gick bra, jag lyckades vara färdig runt halv 11. Det som var svårt var att det inte längre fanns någon som sa hur det skulle vara, men Marcus kom förbi en sväng och kollade hur det gick sen kom Stina också. Sen pratade Stina och jag en stund så det blev väldigt sent igår.

Idag när jag kom till skolan så hade våra tygpåsar till UF kommit! Så nu kan vi börja lite smått med vårt företag.
Ska även vaccinera mig idag mot den där svinunfluensan, får se hur jag mår efter det. Nu är jag i allafall ledig till lördag kväll då ska jag jobba igen. Det suger för Rasse ska åka till sin mamma på Öland och baka julgodis då! Sen på söndag ska jag jobba själv på julskylltningen och det tycker jag är ganska orättvist jag menar hallå det är min första helg! Det kommer vara massa folk!

På söndag är det första advent! Herregud vad tiden går. Nehe nu är det dags för spruta!

Hoppas jag överlever!

Hemma från jobbet

Kom hem från jobbet för en stund sen. Det går bra men det blir lite stressigt när det kommer mycket folk. Imorgon ska jag jobba min första kväll själv. Så jag ska plugga lite på menyerna innan jag går och lägger mig så får jag se till att inte glömma pappret om hur jag ska stänga! Det är väldigt mycket att komma ihåg. Men sen är jag ledig fram till lördag för då jobbar jag kvällen. Snälla gud gör så att det är ganska lungt imorgon så jag hinner komma in i det.

För övrigt har jag tvättat lite idag så jag har lite rena kläder. Och nu sitter jag fastklistrad vid pet. Ska duscha snart sen krypa ner i sängen. Imorgon har jag sovmorgon och det är skönt det, sen slutar jag 14.00 så jag hinner hem och vila lite innan jobbet.

Nu ska jag duscha sen sova som sagt, hejsvejs! god natt!

Söndag 22 november

Godmorgon. Jag sitter och ska klämma i en mig en frukt för vid 10.00 ska jag träffa Stina och hjälpa henne med öppningen. Alltså nu snart. När jag har gjort det ska jag hem tvätta och kolla film, om inte det är någon annan som tvättar eller ska kolla på film. Sen ska jag jobba.

Imorgon jobbar jag min första dag själv! eller min första kväll själv. Hopas det går bra bara :DTror det men jag måste nog plugga på de olika menyerna för jag är inte riktigt klar med dem.

Emme sa att vi skulle ha nationella imorgon fast jag vet inte, hoppas inte det! :)

Nu ska jag kila hej!

En liten kärleksförklaring..

Jag är så kär så kär. Fast det gått 1 och ett halvt år så kan jag inte sluta tänka på dig varje minut. När du viska i mitt öra att du älskar mig ler hela jag. Om du säger att du trodde att du aldrig kunde lite på mig blir jag ledsen, jag skulle aldrig kunna såra dig. Jag vet att jag gör dumma saker. Det gör vi alla. Både du och jag har våra sidor, men samtidigt är du det finaste jag har. Det ända jag kan tänka mig. Tanken på dig får mig att le. Varje morgon när jag vaknar vänder jag mig om och tittar på dig, du är så fin när du sover. Du kan verkligen få mig att känna mig speciell, men du kan också få mig att känna mig som en dålig människa. Jag tar åt mig av vad du säger. Det finns ingen annan som kan få mig att känna så.

Du är speciell min prins..

Varje dag jag känner att jag behöver någon finns du där. Du lyssnar, du nickar, och du säger att jag ska stå upp! Våga vara mig själv! Och du har alltid rätt. Jag borde lyssna på dig mer älskling, men jag har svårt att ge mig, svårt att ta kritik, men jag vet att du är en kanon snäll människa som vill alla väl, och gärna ger ett leende till svar istället för att prata om saker och till. Du är en knepig människa! Och jag älskar dig som jag aldrig älskat innan.

Min Rasmus Danielsson!

 


 



Lördag 21 november

Det börjar närma sig december nu. Idag har jag jobbat morgonen igen, det var bra att få repetera den lite för det var ju en vecka sen sist. Det känns som jag har jobbat mycket men jag har bara jobbat 4 dagar. Sen kom Stina efter och skulle jobba så då fick jag träffa henne en stund också.

Nu har jag städat hela rummet och till och med torkat golvet, ska tvätta sen men får se om det blir imon kanske för det är någon annan som tvättar nu. Tog en titt i Rasses kalsonglåda och upps där fanns det bara 3 stycken, vi har inte tvättat på länge. Sen ringde mamma och så pratade jag först med pappi och sen men mammi. Hon undrade vad jag önskade mig i julklapp men jag vet inte riktigt. Fast jag vet att jag vill ha saker som kan vara bra att ha när man flyttar! För om jobbet håller sig så börjar vi nog leta efter jul. Och då har jag ju jobbat ett tag så då vet jag ju.


Annars inget nytt. Nu ska jag ringa Emme och be om en promenad! och vad ni än gör skaffa inte ett pet på facebook för det blir man beroende av!

Klicka för att se min Pelle!




Onsdag 18 november

Dagen började med en uppsatts klockan 08.35. Jag var klar ca.10.00 så då cyklade jag hem. Jag var hemma runt halv för Emme och jag pratade lite innan jag åkte hem. När jag kom hem var Rasse redan uppe eftersom sotarn var och ringde på klockan 07.15! Då var det dags för Rasse att kliva upp, så han ligger just nu och sover. Sedan vilade jag en stund innan vi gick ut med hunden och räffsade löv. Sedan blev det middag, och efter det en middagslur! Sen var det bara att kila ner till cityköket. Eller Sibylla som jag som skulle kalla det. Så nu har jag varit duktig och jobbat en dag till, sen blir det imorgon och på lördag och söndag. Och på måndag jobbar jag troligen min första kväll själv. Lite nervös! Men jag har bestämt mig för att jag ska fixa detta.

I måndags red Emme och jag ut, det var mycket bättre än att rida inne för då blev det mer spide i pollen. Igår var jag nere på sibylla för att hjälpa Stina lite och då fick jag se hennes stängning lite så jag inte var helt borta idag. imorgon blir en lång dag, först praktik till fyra sen jobba halv 5 typ. Förhoppningsvis blir det inga fler sånna dagar, men nu i början måste jag ju kunna allt innan måndag. igår var jag och kollade på en lägenhet. Men Rasse ville att vi skulle vänta till efter jul för att se så jobbet håller i sig, så vi säger väl det. inte så långt til jul ändå ;)

Ne nu måste jag sova, fast jag har sovmorgon imorgon och det är super!

God natt hörrni!

Söndag 15 november

Tja!
Idag började jag min karriär på sibylla. Första dagen avklarad, och den var bra. Självklart var det mycket att lära sig och nu gäller det att plugga in vad som ska vara på vilka menyer. Samt allt annat som ska göras. Beundrar Stina som har lyckats lära sig allt på den korta tid. När jag kom hem blev det till att spela Pet på facet, man blir som besatt av det spelet. Nu har jag plockat i ordning lite på rummet för det såg för färligt ut, sen ska jag nog iväg och träffa Emme en stund.

Imorgon är det prov i arbetsmiljö och säkerhet och jag har inte börjat plugga än. Får se hur det går med det, både pluggadet och provet. I fredags var Stina och jag på chilli! Det var skit kul, jag har inte skrattat så mycket i hela mitt liv sjukt rolig kväll. Tack Darling för att du är som du är! Och sen i lördags blev det smörgåstårta hemma hos morfar, det var gott! Pappa tyckte nog det framför allt.

Nu ska jag ta det lite lungt i ett par dagar sen blir det jobba på onsdag igen, fast kväll! Hoppas jag klarar det!

Tack för ikväll :)


Torsdag 5 november

Var ett tag sen jag skrev sist ännu en gång... Nu är jag 18 år men det känns ingen skillnad. Jag fick massa fina presenter och så och jag är nöjd med allt och på lördag ska jag ha fest! :D

Jag älskar cyklen som jag fick av mamma och pappa så jag cyklar mest runt hela tiden idag :) men nu orkar jag inte skriva mer :D

RSS 2.0