God kväll,

Jag mötte upp Stina som kom med tåget efter jobbet så jag var hemma lite senare än vanligt. Men när man inte kan ses så ofta får man ta varje tillfälle i akt. Innan jobbet idag så somnade jag en timme, och det var så skönt. Så tog jag en snabbfika innan jag gick ner till stan. I morgon ska jag upp och simma med Jenny. Det ska bli skönt, och kul att kolla in den nya simhallen. Så det blir tidig morgon, sen ska jag jobba i morgon med. :)

Nu ligger jag och läser, och jag ska fortsätta med det, tänkte bara skriva lite innan. Men vill bara säga att jag blir så trött. Min dator har blivit så seg. Det är säkert virus från Kissies blogg. Ska aldrig mer gå in där! Världens sämsta blogg, sen får man virus med skit! men jag vet inte får väl formatera om dator - jävlen då! för det funkar inte att den ska vara så seg!!! Åhhh, min vackra lilla skönhet, den mår ju inte bra. Köpte den bland annat för att kolla på tv men det fungerar ju inte för då ska det ju lagga sönder!

Aja, nog om det ska sansa mig med boken nu.

Hörs i morgon vänner och ovänner!


Övningsköra ..

Jaha, då var man hemma igen efter en och en halv timmes körning. Körde väldigt långt och både små och stora vägen.Går riktigt bra nu tycker jag. Skulle ju kanske behöva prova växling med, men det kommer. Ska köra på onsdag igen bestämde vi nu innan pappa åkte hem igen. Och det är inte länge kvar tills jag ska börja med teorin. Ska snart göra mig lite mat och diska upp efter kalaset igår. Sen ska jag lägga mig och slappa innan jag börjar jobba vid 16. :)

Vi hörs!






Hej hej!

Sitter och äter frukost och börjar bli riktigt mätt nu. Men det får bli några tuggor till, idag var det extremt jobbigt att komma upp. Jag var bara så trött, och jag tror knappast att jag har vaknat än. Ska bege mig till orrefors, bussen går halv 10. Men när jag kommer hem sen måste jag absolut vila lite innan jobbet. Jag tog upp liteköttfrässås med så middagen blir enkel. Vi får ju se när jag kommer hem, men jag skriver väl då! Plus att vår box till tvn, inte funkar. bye bye sfkanalen :´(.... ikväll missar jag familjen annorlunda igen, men det gör nästan inget för kanal 4 är dålig att titta på utanbox. Bättre bild på älsklingens dator! :)

Hörs sen, puss!


uppdatering ?

Det är lite dålig uppdatering och det är ju bra för det betyder ju bara att jag har annat för mig. Idag fyllde min älskling 22 år. Så det blev sång idag på morgonen och paket. Sen städade vi lite innan gästerna kom vid 3 och då blev det fika. Mamma och pappa var här en runda på morgonen och hade frukost med sig, men vi hade ju redan ätit då, typiskt. Rasse fick pengar till falskärms hoppet som han förhoppningsvis ska göra i sommar, och det var ju bra. Och till och med jag fick en liten pressent av Emma, en påse ägg! Så i morgon ska jag äta minst 3 stycken, har inte ätit det på säkert 3 dagar.. eller just det jag åt ett idag på morgonen.

Efter kalaset gick jag till stan och träffade Erika faktsikt. Sen var vi hemma hos henne en stund. I morgon ska jag åka till Orrefors och köra lite med pappa, och på kvällen blir det jobb. Det var också ett tag sen. Nehe, vi får väl höras i morgon för nu ska jag gå och lägga mig. :)

Puss!


Loppis

Har precis tryckt i mig frukost och ska nu klä på mig och kila vidare till Stina. Vi ska sälja lite kläder på loppis idag nämligen. I kristallen så kom dit vet ja ;). Ska packa i hop lite fika innan jag sminkar mig för det har jag ju nu. Emme och jag bakade till Rasses kalas igår,men en liten bulle blir det nog över. Efter detta ska jag hem och då kommer nog pappa. Då ska vi köra, sen ska jag städa lite sen ska jag kanske sola med Stina. Får se hur dagen slutar! Jag är ganska trött men jag har bryggt kaffe som ska med ! :) Hörs sen,


invigning!

Inviger mitt våffeljärn som jag fick i julklapp! mums, väntade på Madde men hon var lite sen så vi får se när hon dyker upp. Sen blir det våffelkalas. :) Har tvättat och strykt klart tvätten så nu ska jag ta lunch. Jag som älskar våfflor!, sen ska jag väl ge mig på vardagsrummet. Toaletten får nog bli i morgon, eller kanske att jag hinner det med. Beror på när Stina ringer!

:)




Torsdag,

Dagarna går fort! Just nu sitter jag vid datorn och skickade nyss en ansökan till Bauhuas i Kalmar. Annars så tvättar jag ju just nu. Därför som jag är uppe, så jag ska snart ladda en ny maskin. Jag håller ju på med lite städning här hemma, och för mig är det ett heltids projekt eftersom jag aldrig vet hur jag ska ha det.. Så det tar ju lite tid, men i köket är det väldigt fint nu! Ska snart ta och titta på måndagens avsnitt av familjen anorlunda för det missade jag ju givetvis. Sen framåt 2 ska jag träffa Stina en stund, och ikväll ska nog Emme och jag sola.

I morgon efter att Emme och jag har bakat så kommer Madde och hälsar på. Det var länge sen vi sågs nu så det ska bli härligt! Oj, nu är det dags att kila ner i tvättstugan, så hörs vi sen..


Färdig, för dagen.

strykt klart, bäddat rent, städat garderoben, och sorterat tvätt. och med andra ord klar med sysslor för idag. Nu ska jag göra mig i ordnign för sängen. Plus att jag gjorde dagens goda gärning! Rasse hade hittat en plånbok på parkeringen och vi kollade upp vad hon som ägde den hette. Sen tänkte jag att det är ju bara att söka på facebok och sen skriva till henne. Men sen var det ju då så att det inte gick att hitta henne, så det var ju bara att ge upp. Men sen kollade jag om det fanns något födelsedatum på något av korten och de gjorde då. Så jag sökte på alla med det namnet på hitta.se och så fanns det en med samma datum. Så jag skrev sms och frågade om hon hade tappat en plånbok och det hade hon och det var hennes. Hon hade varit i Nybro och hjälp en kompis att flytta och sen letat febrilt efter den. Jag blev så glad att jag hittade henne, för jag vet hur glad jag hade blivit om det var min plånbok! Så nu kom den till rätta med!!!

I morgon blir det nog ingen simning för Stina sa att de inte hade öppnat den delen än, men jag ska nog sola med Emme på kvällen och så ska jag träffa Stina på stan så vi får se om hon följer med också kanske .. nehe nu ska jag dra ett varv med tanborsten sen läsa lite i boken min.


god natt


Ont i fossingarna!

Nu har jag strykt i typ en timme, så nu har jag fått ont i fötterna. I morgon ska jag tvätta klockan 6, ;P och sen ska jag kanske gå ner till vår nya simhall och ta några simtag, beroende på om det är någon som vill följa med mig. Skulle vara så skönt att få basta och sola! Åååh, ..
Annars är jag nu klar med köket, städat och fräscht. i morgon ska jag ta resten av lägenheten. Nu har vi bestämt vad vi ska baka till Rasses kalas, så jag ska handla någon dag nu i veckan. :)

Nu sitter jag och tittar på sveriges mästerkock. Det är jättebra tycker jag. Och efter det vet jag inte om det är något annat att se. Men nu ska jag göra toast! Puss!


Kilar mot stan ..

Ska strax kila ner mot stan och besöka optikern. Sen ska jag uträtta ett ärende åt mamma, sen snabbt hem och fortsätta med städning. Så det är det som är på programmet just nu. Idag ska jag laga pasta och skinksås för det är jag riktigt sugen på! Men först måste jag rensa ut i skåpen innan jag lagar någonting alls. När Rasse kommer hem ska jag diskutera hans kalas vad han vill att vi ska baka. Han vill ju bara ha saker med choklad, men lite bullar kanske skulle vara bra med. Vi får helt enkelt planera det sen.

Skulle gått till stan med Jenny men hon skulle tydligen jobba nu. Så det blev inget! :)

Vi hörs sen!







Åh,hej!

Vaknade halv 10 men drog mig till 10. Nu äter jag frukost och snart börja med storstädning. Ska diska allt, och sen ska jag torka och så där. Städa kylskåp och allt som hör till, Sen vid 2 ska jag till optikern. Så det är ju bara att sätta igång om man ska hinna något idag. På söndag ska vi ha kalas så det blir till att baka och städa här i veckan nu. I morgon ska jag försöka få en tvättid så jag kan tvätta. Det är gött det! gärna klockan 6-11 eller 11-16. Vill inte tvätta på kvällen.

Det gick bra att jobba igår, och på lunchen gick jag till mormor och laga middag. Så nu ska vi fundera lite på hur vi ska göra med överkasstet som vi ska sy. Måste hitta något bra tyg sen blir det nog kanon. Så, det säger vi så länge så hörs vi kanske sen! Puss!




Tjena, tjena!

Somnade ganska tidigt igår och jag kunde inte uppdatera för hade ingen dator. Ska käka frukost göra migi ordning packa och sen ge mig till jobbet. Vet inte hur länge jag jobbbar eller någonting men det löser sig. Idag har jag sökt jobba på bland annat goexcellent. Sen har jag en hel lista på andra jobba som jag inte kan söka just nu för jag har inget cv på min dator. Men ska be Rasse fixa det åt mig sen :)
Annars hade jag inget nytt att komma med idag, att jag ska jobba lunch och kväll vet ni väl redan, och att jag ska till mormor vet ni med.

Så .. äta lite kanske och sen ge sig iväg. :)

Puss


Ingen nytta?

Jaha, det var den dagen det och det ända jag gjort är att handlat lite. Allt vad städning heter gick i stöpet. Men jag tänkte jag skulle ta några skåp nu och spisen/ugnen. För vid 8 börjar ju familjen annorlunda och då är jag spikad vid tvn. I morgon jobbar jag hela dagen och jag tänkte jag skulle ta med kasslen till mormor och laga lite middag till henne och mig, för det blev inget med den idag. Så kan jag göra det när jag har rast/lunch.

Jo den där spakvällen orkar jag inte med heller, för jag är inte riktigt på humör här hemma. Så det vill jag inte lägga tid på nu! Så vad tror ni om att jag torkar lite i skåpen då?

Tjo!


Upp kom jag!

Jag vaknade vid halv 10 och nu sitter jag vid datorn och funderar på vad jag ska äta till frukost för det finns ingenting.. Sen tänkte jag vara klar innan två så jag kan möta upp Jenny så vi kan åka och handla! Det är tomt över allt. Så ska jag handla lite grejer på öob. Det var min tanke, men vi får se hur det blir med det. Men detta med frukosten vet jag inte riktigt hur jag ska göra med, men snart ska jag börja med min stor städning :) Puss!


ungdomen lämnar min kropp!

Jaha, så var det ju så att jag skulle visa Rasse att jag minnsan kunde "gå ner i bryggan", och vad händer då? jo hela ryggen gick sönder så känner mig som en gammal gumma idag. Nu ligger jag i soffan och ska titta på film och undrar över vad som egentligen hände? när lämnade ungdomen min kropp? jag har aldrig haft problem med "bryggan" hahaha, men kul var det och Rasse blev inte direkt övertalad att jag kunde, men han fick då hjälpa mig upp när jag fastnade i en grymt jobbig ställning och alla muskler drog åt varsitt håll :)

Det får vi öva på ;) Om jag kommer upp ur sängen i morgon så blir det städning .. annars ska Rasse ta mig ur sängen när han kommer hem .. Vid 4 ;/ .. hum ! :)

God natt alla, nu ska jag se på film .


=



(morgon) Dagen,

vår städ/rens får det bli i morgon i köket märkte jag nu. Usch det är fett överallt, så jag hoppas det är fint väder så jag kan puttsa mina fönster! Tog ner filtret till fläckten och la det i blöt nu. Så det får ligga till i morgon, det behövs verkligen. Vad ska man annars med fläkt till. Sen gör jag om proceduren med att torka ur alla skåp och rengöra överallt igen som jag gjorde för ett tag sen. Så får vi se om jag gör mer än köket, men det måste göras, hur kul är det att vårpyssla annars!

Mina fönster är dessutom jätte skitiga, så det måste göras!
I morgon kväll får jag nog ta hand om mig själv lite med. Göra lite kurer och masker och så. Kanske att jag till och med går och solar under dagen, ah det får vi se. Men då var morgondagen klar och bokad. Nyttig+spa blir det i morgon ;)





Hihi,ursäkta!

Ni får ursäkta mig men jag var lite halv splittard nyss när jag lagade maten. Det blev vitvinsmarinerad, vitlöksosts fylld kycklingfilé som jag marinerade igår. Med egen friterade pommes och svampsås. Det var gott men vägen dit var låååång. Började med att jag friterade pommes för tidigt, sen glömde jag ta bort de skyddande plast grejerna på formen så det började lukta bränt, sen kokade såsen för mycket, och när jag skulle vända kycklingen så brände jag tummen.. aj! ah ni fattar,men nu är vi mätta och goa och jag ska snart ta tag i kaoset som blir när man lagat mat och efter det ska jag städa lite och sen duscha. Sen ska jag ta det lungt.

Jag jobbade morgon idag och det gick jättebra var lite folk så jag han med massa annat. Det var bra det, i morgon är jag ledig och det är bara att ladda inför tisdag när jag jobbar dubbelpass, usch då! Gillar det inte, men men. Nu ska vi se om jag kan sätta igång med något sen ska jag gå bort och köpa mjölk med! :)


Hej hej!


Skit med!

Jag lagar mat!

.....


God morgon

Just nu sitter jag och äter frukost och ska senare bege mig mot jobbet. Idag slutar jag vid 16 sen får vi se vad som händer... och fötter! :) Ska laga till kycklingen idag som aldrig blir av. Då har jag måndagsmiddagen planerad också bra, för jag får inte lön förens torsdag, men då får det bli en storhandling! Igår när jag skulle skriva gick det inte att logga in, men jag hamnade iallafall hemma hos Stina igår med Emme. Vi kollade på en film som var sådär och sen sjöng vi lite karaoke och så där haha! Sen var jag hemma runt halv 12 och då gick vi och la oss. Så jag är ganska utvilad idag! :)

Imorgon är det en ny vecka!


Ja, men hej underbara morgon ;/

Sitter nu och äter gröt som är alldeles rinnig för att den inte fick koka färdigt och med alldeles förmycket mjölk i kaffet så det är kallt. Kunde inte få en bättre morgon, Plus att jag är trött som ett as! Skulle bara vilja krypa ner igen och sova i 10 år! Men ne då, då ska man upp och jobba! Och snart blir jag sen med, bara för att jag snozade så länge idag med! Typiskt. Igår iallafall blevdet ju inte riktigt som jag planerat. Rasse gick ut med några kompisar som satt här hemma först och förfestade. Så efter en stund åkte jag hem till Stina för on slutade jobba runt 9. Så var jag där till klockan blev dags attsovaför båda två. Men jag var tvungen att titta på sveriges mästerkock och det skulle jag kanske inte ha gjort.

Nu när jag tittar ut är det frost, så då ska man frysa på väg till jobbet med. När jag har mitt körkort kan jag ta bilen till jobbet och slippa kylan, men då är det troligtvis inte kallt längre. Om det inte tar typ 9 månader innan jag får det! :) Vi får ju se.. Tänkte jag sulle försöka köra minst två gånger helst tre nästa vecka för sen ska jag ju köra på körskolan! Oj, oj ..

Ne nu måste jag släppa datorn för annars kommer jag komma sent till jobbet! Efter jobbet ska jag nog pyssla lite i vardagsrummet. Efter att jag har sovit fram till mitten på mars! :)


Mat på G!

Ska börja med maten nu,och idag ska jag göra efter recept. Det brukar jag aldrig göra annars när jag gör lasagne. La på lite andra dukar i köket så det blev lite vårfint nästan. Kanske att det blir lite rosa gardiner i köket sen också men det får vi se. Nu ska jag laga lasagne som sagt och den där myskvällen jag planerade rann kanske ut lite i sanden för Rasse åkte iväg nyss för han skulle träffa Nille och Kim, men men. Jag ska äta iallafall! :)

Det blir även lite eget godis och popcorn ikväll! Mysiiiigt!


En rosa dröm i köket!


Hejsan

Kom hem från stan nyss. Så jag ska röja upp i köket nu. Var på stan med Jenny och handlade lite lök och ost som inte fanns hemma, tänkte vi skulle ha lite myskväll så jag ska göra lite egna chokladbollar och kanske cornflakeskakor. Rasse brukar komma hem tidigare på fredagar så vi får se när han dyker upp. Ska även ta fram och kolla på dukarna som jag var och hämtade hemma hos mamma igår. En del behövdes ju strykas och jag har ju fått en strykbräda!

Sen får vi se vad dagen bjuder på. Ska väl se let´s dance och ta det lungt bara, ska jobba i morgon klockan halv 10 så det får bli en lugn kväll. Jag tänkte kolla upp vad jag ska baka till Rasses födelsedag med. För då ska jag och han bjuda på något gott här hemma. :) Nu ska det diskas! Hörs sen!


God morgon faktiskt ..

Ja, jag ligger i sängen.. men jag sover ju inte! Tog en riktig sovmorgonidag för jag vaknade runt halv 6 och då hade inte Rasse väckt mig så då ligger jag kvar på soffan själv och undrar vad som hände med honom. Men han låg inne i sovrummet så jag trippade in där och sen blev jag vansinigt trött. Så vaknade jag runt 10 tiden. Idag ska jag styka lite dukar som jag hämtade hos mamma igår när jag var där. Körde ju igår och det gick väl ganska bra, men det var ju lite jobbigt med all snö. Känns som om jag aldrig kommer få körkort, men även dom får väl det förr eller senare. Ska ner på stan snart ska käka och klä på mig, vad som händer där för vi se..

Ska handla med Jenny iallafall, idag ska jag laga lasagne till mig och gubben. Gott, !


Jag skriver troligen senare!


God förmiddag :)

Nu ska jag börja med maten sen kommer Jenny. Idag tar vi en tur till Orrefors och då ska vi absolut gå en promenad i det fina vädret. Jag längtar verkligen tills jag får min lön, för då ska jag spara till resan.. Sen ska jag även börja på körskolan i februari. Kom just på att Emme, Stina och Jenny fyller år snart och även Rasse som fyller om en vecka.. Kanske att jag vet vad jag ska ge honom. Han är ju ganska svår annars. Har en aning om vad jag ska ge till Jenny också men måste luska fram om hon vill ha det, men hur gör man det utan att hon ska fatta vad det är. Nu ska jag göra korv och rotfruktslåda! :) Vi hörs sen! :)

Puss


Snart sängen!

Jahopp, nu är jag trött så ska snart hoppa i säng. Ska läsa lite ska nog gå upp vid 8 i morgon. Skönt att gå upp tidigt tycker jag. Hannah kom runt halv 4 sen fikade vi och kollade lite på lyxfällan sen hälsade vi på Mattias & Jenny en runda. I morgon ska jag bjuda Jenny på middag, fast hon får nog hjälpa till att laga den. :)

Hörs i morgon! Puss


Måste skaffa mig några ungar!

När jag lagar mat lagar jag antingen till en eller hundra pers.. Vem ska äta upp fiskgratängen som blir över liksom? får nog skaffa mig några småttingar som kan äta, eller låna några kanske ;) Men men, god var den iallafall så får vänta på vad Rasse tyckte. Nu väntar jag på att hannah ska komma för ikväll blir det mys med henne. Iallafall vaknade klockan 7 gjorde frukost och åkte till jobbet. Sen var det städdag som gällde. Erika gick vid 10.. Ida vid 12 .. Sofia vid 13 .. och jag vid 14.45 haha! Helen tyckte vi gjorde ett bra jobb :) sen var det bara att komma hit och börja städa. I morgon kanske Jenny och jag tar en tur ut till Orrefors. :) Måste köra lite, och kör jag i morgon så ska jag göra det på fredag med.

Vi hörs sen :) puss!


Go kväll

Ligger i sängen och ska sammanfatta dagen. Det har varit en låång dag idag så man är lite trött nu. Började med att Jag väntade på Emme som var en halv timme sen. Sen åkte vi till ÖoB och allt gick bra och det gjorde inget att vi var sena. Huvudsaken var att vi kom. Sen åkte vi till kvantum och handlade lite lövbiff som jag skulle ha till middagen, sen blev det lite lunch för min del, frukost för Emmes del. Idag gjorde vi pasta alá lövbiff det var gott, men väldigt starkt eftersom Jessan skulle ha i lite för mycket currypaste. Sen vilade vi lite framför antikrundan.

Sen drog vi en runda till RIA där det gjordes några inköp. Alltid kul när man hittar något där som man gillar. Sen kom Jenny och vi bakade lite frukostbullar. Gott, Gott. Så då blev det kvällis med te och nybakade bullar. Sen tänkte jag att jag har ju inte brottom i säng så det gör ju inget om jag är uppe och jag bestämde även med Jenny att vi skulle ta en runda på stan. Sen satt vi vid datorn och min dator skulle precis dö när Erika skriver glöm inte städdagen i morgon. Sen dog den, vilken tur att hon skrev! Haha. Annars vet jag en som hade sovit vid klockan 10. haha, :)

 Mina nybakde bullar



Ett av dagens inköp 2 st



Inköp 2


ÄÄÄÄGG!

Jag skulle nog kunna leva på ägg. Och ketchup förstås. Det är riktigt fint det. Kom hem från jobbet för en stund sedan och Rasse lyckades handla allting, utom typ 4 saker! Han är så duktig. Så då fick han två äggmackor som belöning! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan sova, förjag ska ju upp tidigt i morgon. Ska koka lite gröt med som jag ska ha imorgon. Annars ska jag nog ta ett städtag i morgon och baka lite bröd. För Rasse har handlat hem jäst och mjöl till mig. Får se om Jenny eller Emme kommer en runda. Ska nog göra glass med.

Puss och hej!

P.s det var en som märkte att jag såg annorlunda ut idag, och det var Erika på jobbet! :)


Ska kila,

Nu ska jag ner till jobbet och jobba en stund. Imorgon är det som sagt dags att inventera igen så att det får bli en tidig kväll idag. Jenny kanske skulle komma ner sen och följa mig hem. Trevligt. Käkade lite korvstroganoff innan, men det var inte så gott. Det blir aldrig samma sak när man tinar mat igen efter att den varit fryst.

Idag tänkte jag att jag skulle chocka lite. Det är inte ofta jag sminkar mig med bara lite mascara. Då sminkar jag mig liksom inte alls. Men idag skulle jag göra det tänkte jag.. Känner mig lite naken, men va fan :)






Hej och hå!

Hej hej, ledsen för igår. Men det var bara så att jag gick jättetidigt till jobbet och när jag kom hem hade jag annat för mig. Men det hände inget så det är ingen som missat något. Nu ska jag göra gröt. Sen ska jag göra mig i ordning så jag har det klart. Sen kanske jag börjar plocka lite i något rum. Idag ska Rasse storhandla själv, och det var verkligen mycket på den listan. Mat för hela veckan. Får se hur han lyckas med det, det blir en riktig utmaning.

Imorgon är det inventering på ÖoB igen. Men denna gången kan man ju det så det ska väl gå bra. Plus att jag kan gå upp vid 5 istället för halv 4. Så det är skönt, på onsdag ska jag träffa Hannah blev det betsämmt nu.

Nehe, nu blir det gröt!


Var tvungen ;)

1. Vad är klockan: 13.48

2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Jessica Louise Marianne Vuorensyrjä Sundman

3. Smeknamn: Jessi

4. Vad heter dina föräldrar: Marianne och Esa

5. Antal ljus på din senaste tårta: 19

6. Husdjur: Katten Elvis

7. Hårfärg: Ljusbrun med ljusa slingor

8. Favoritfärg: Röd

9. Piercing: Öronen, naveln

10. Tatueringar: Nepp

11. Födelseort: Kalmar

12. Bostadsort: Nybro

13. Nuvarande bostad: I paradiset

14. Har du varit kär: Jag är kär

15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nej

16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Vi har 4 på våran bil

18. Kaffe eller glass: Båda

19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur

20. Salladsdressing: Vanlig salladsdressing ska det vara,

21. Färg på strumporna: Har inga på mig

22. Lyckotal: 6 eller 4

23. Favoritfilm: Har många, men absolut svensk

24. Favoritcitat ur en film: Något urdrag av tomten är far till alla barnen

25. Bästa semestern: Kreta, och göteborg med Rasse

26. Favoritmat: Det pappa, eller jag lagar

27. Bästa veckodagen: Fredag

28. Senaste låt du hörde: Gubben i lådan

29. Tandkräm: pepsodent

30. Favorit TV-program: Familjen annorlunda

31. Favoritrestaurang: Larmgatan

32. Favoritblommor: Vitsippor kanske

33. Tycker inte om: Det finns många saker jag inte tycker om ..

34. Sport att titta på: Hockey kanske

35. Snabbmatrestaurang: Max, eller sibylla

36. Senaste sjukhusvistelse: När jag bröt näsbenet tror jag

37. Favoritdricka: Oboy, te eller saft

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: biege med grön fondvägg

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inget körkort

40. Var är du om 10 år: samma person som nu fast äldre och med några ungar

41. Vem fick du senast e-mail från: Facebook

42. Är du dömd för något brott: Aldrig

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Kvantum

44. Vad gör du när du är uttråkad: Börjar städa

45. Fras/ord du använder (för) ofta: "mm" och "då så" och "ah men"

46. Vän som bor längst från dig: Farmor
47. Vad retar du dig på: Lappar, skitsnack

48. Det bästa du vet: Att lägga sig i en renbäddad säng!

49. Läggdags: vid 23 skulle jag tro

50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Jenny

51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Folk som inte vill

52. Vad är klockan: 14.03

53. Favorit beatle: ingen aning

54. Favoritlek: Livet

55. Favoritfilmmusik: Fucking åmål

56. Skostorlek: 38/39

57. Syskon: Mattis

58. Favoritpålägg: ägg

59. Om du skulle skänka bort pengar: Cancerfonden

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig!

61. Bästa bok du läst: bakom stängda dörrar och linas kvällsbok

62. Är du internetberoende: Det är jag nog ibland

63. Favoritdjur: Katt

64. Gillar du snö: Nja

65. Favoritglass: daimstrut

66. När köpte du något åt dig själv sist: igår

67. Är du långsint: Ja, det är jag ibland iallfall

68. Favoritgrupp/artist: Många som är bra

69. Vilken är din bästa egenskap: Tänker på alla

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Ta körkort

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Ne .. :S

72. Vad gör du: Svarar på detta

73. Mest intressanta stad du varit i: Paris

74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Katt

75. Vad fascinerar dig hos andra människor: energi

76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Rassemannen

77. Favoritgodis: Marabou

78. Spelar du nåt instrument: Luftgitarr

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Curling

80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Jag vet inte ..

81. Vilken film såg du på bio senast: Avatar

82. Senaste köpa skiva: minns ej

83: Roligaste konserten: inte varit på någon direkt. Vattenfestivalen kanske ..08

84. Bästa känslan: Att vara lycklig

85. Samlar du på något: Inte just nu ..

86. Isåfall vad: -

87. Är du feminist: Nej, verkligen inte haha. Jag är slav åt min man :D

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: munspel

89. Favoritskiva: Håkan hellström

90. Bästa kompis: Mamma ♥

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Sur :)

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att folk ser mig som sur

93. Favoritlåt: wish you were here!

95. Har du en mobiltelefon: Ja

96. Vem är du kär i just nu: Rasse

97. Vad är det vackraste som finns: Kärleken

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Kuba kanske, eller nya zeland

99. Är du homo- eller bisexuell: Nej

100. Vad är klockan nu när du är klar: 14.14

 



Lite bilder från kvällen..

Helen och Erika



Ida, bowlingproffs?



Ida, och Erika



Sofia och Erika



Erika och Ida ..

Bra kväll!!


Hemma från personalfest!

Kvällen var verkligen toppen med många skratt och underbart god mat. Vi började med att bowla, och jag delade bana med Helen som säkert hade tjuvtränat för hon var riktigt duktig. Men som jag sa hela tiden, "det viktigaste är inte att vinna, det är att vara snyggast på banan". Ida som vann däremot höll inte med mig. Sen blev det grillbuffé och det var inte dumt. Var kalasmat! Får vi verkligen göra om kära kollegor för det var verkligen jätte kul!

Nu är jag hemma igen, och ska sätta igång en film, eller om det kanske är något på tv. I morgon ska jag jobba kväll så då ska jag nog städa lite på dagen, eller om jag gör det på måndag för då jobbar jag också kväll. Vi får se. :)


Tjena!

Får ursäkta att min uppdatering låg på noll igår. Men gårdagen var bra. Kollade först på film med Rasse efter middagen och sen gick jag hem till Stina och myste. Pratade kollade på lets dance och sedan film, samtidigt som vi hade full koll på Majsan och lillen. Men.. Majsan hade ganska bra koll på den lille hon med, följde efter honom vart han än gick.

Sen gick jag hem, och kollade på en annan film, men vi somnade i soffan. Idag ska vi bowla på jobbet. Eller vi ska inte bowla på jobbet men vi som jobbar ska göra det i Kalmar. Och käka och så. Så det ska bli trevligt. Får se vad jag ska ha på mig, och så där. Rasse ska till Donny som fyllde år för ett tag sen så han ska firas. Nu fyller snart Rasse år också. Ska snart ta och diska lite och göra i ordning i köket innan jag förbereder mig för bowling! :) Vi hörs sen!




Ola, Hoffa,Gurra, Zlatan, Zimba, Bosse .. ?

Kärt barn har många namn så är det ju ,. Kom nyss hem från Stina. Har varit där med Emme och Jenny och tittat på den nya kissen. Sen åkte vi med Emme hem. Så nu ligger jag i sängen, och lyssnar på I Loved Her First - Heartland. Så fin låt tycker jag! hörde den första gången hos Jenny. Och om jag någon gång gifter mig,som jag aldrig skulle göra men som jag nu vill. Så ska jag ha denna med pappa, när vi ska dansa! :)

Lipa, lipa! :)

Nu ska jag sova och lämna ifrån mig datorn innan Rasse börjar dampa!


Mat på G!

Håller på och steker isterband och någon grönsaksröra. Skulle bli dillstuvad potatis men hade ingen dill. Då tager man vad man haver. Så det blir det. Jobbade idag till två sen var jag en snabbis hos mormor, sen hos Stina. Stina ska hämta den nya kissen idag så jag ska kila förbi henne sen och titta på det lilla livet. En röd hankatt blir det denna gången. Efter att jag ätit ska jag vila lite. Det är bara vila som står på schemat idagför Madde kommer inte förens i morgon. Mer än så är det inte.

Har väl inte så mycket att skriva just nu, så jag kommer tillbaka senare! :)






God morgon

Sitter vid frukostbordet med en leverpastejmacka och kaffe! Ska göra mig i ordning och sen ner till jobbet. Igår somnade jag på soffan vid halv 10. Det var knappt att det gick att få liv i mig sen, men Rasse lyckades ta mig från soffan till sängen. Så det var lite halvmuntert att gå upp vid 8 idag. Efter jobbet blir det middag och sen kommer nog Madde. Annars har jag inte så mycket planer.

P.s du som vill ha receptet, det kommer...när jag har tid!


Kyckling

Emme kom vid 16 och sen fikade vi litepå de goda kakorna och sen körde vi hem till Stina. Skulle ge henne en påse kakor tänkte jag eftersom hon är sjuk. Så satt vi där en stund för det hade börjats tapetsera och så. Sen åkte vi till Kvatum och jag köpte en kyckling som vi ska äta snart. Så jag ställde in den i ugnen nyss. Så jag ska ta en dusch käka, sen ska jag nog se antingen sveriges mäster kock, eller föräldrarfritt. Men det lutar nog åt det första.

I morgon ska jag jobba, tror det var vid 10, slutar vid 14 så det är lugnt. Skulle egentligen varit ledighela veckan men nu har jag snart jobbat hela veckan i stället eftersom många är sjuka. Det blir finnimang det! Sen får vi se om Madde kommer kanske. Vid 22 är det sängen för mig iallafall.

Kram





Ölandsprojektet ..

Eftersom att detta har varit en så lååång dag så börjar jag med min morgon. Gick upp kvart i 4 käkade frukost men det var inte så lätt vid den tiden. Gröt blev det, och efter det sminkade jag mig och gjorde mig i ordning och sen kom Emme halv 5. Så då körde vi mot Öland och det var ju inte helt mycket trafik ute på vägarna vid den tiden. Vi var framme kvart över fem och vi läste igenom pappren och gick in. Vid 6 började alla inventera och det gick bra och tiden gick fort. Först fattade jag inte men sen var det bara att räkna. Emme fick fiskhyllan och jag bildelar :) Haha. Sen fick vi ta en annan hylla med duschgrejer och kablaroch skit och sen var det typ klart. Sååkte vi hemmåt vid 10 och var hemma 11. Då skulle jag kolla på drömmen om ett leende men hann inte mer än 4 minuter sen sov jag till halv 3.

Den 18 kör vi Nybro, sen var det slut med det projektet.



Snark ..

Är så trött så jag orkar inte skriva. Ska sätta på tvn, och lägga mig där en stund. Nu är iallafall Öland avklarat och har man bara sovit 5 timmar på 30 timmar så är man ganska mör i kroppen. Så nu sover jag en stund!


Bakat

Klockan står nu på halv 4 och vid halv 5 kommer Emme och hämtar mig. har verkligen bakat hela dagen. Jobbet gick bra och Jenny kom vid halv tre och efter en hamburgare åkte vi och handlade. Hade massor av saker med oss hem. Sen var det bara att sätta igång och vi inte klara förens 9 tiden. Då hade vi hållt på i över 5 timmar. Så det har varit en ansträngade dag men rolig också. Och makronerna blev över förväntan. Räknade inte med att det skulle gå så bra första gången. Men det gjorde det verkligen.

I morgon klockan halv 5 kommer Emme så kör vi mot Öland för att jobba. Så jag måste verkligen sova nu om jag över huvudtaget ska ta mig upp idag med tanke på att jag var uppe tidigt idag. Det räknas med att vi ska sluta vid 11 men vi får se hur det blir. Sen får jag nog åka hem och vila. Det behövs verkligen efter fredag lördag söndag måndag och tisdags jobb. Sen ett halvtids jobb här hemma. kakorna vi gjorde blev som knappar mycket mumsiga tycker jag! makronerna gjorde vi med flera olika smaker och färger. Vanilj, apelsinkrokant, hallon, arrak, nötcream, citron. Har inte smakat alla, men de två jag smakade var smaskens! Äntligen fick jag prova makroner! Oj oj oj nu bombas det med bilder från dagens bak!

´











Lunch

Nu ska jag slänga i mig lite lunch innan jag kilar till jobbet. Får bli lite pasta och baconsås för det var den ända som fanns att värma. Men jag längtar mest till jag slutar för då blir det bak. Ska väl klämma in en middag där med. Ska bli så spännande och se hur vi lyckas. det där med marräng är ju inte riktigt min och Jennys grej.. :) Men jag hoppas att det blir bra!

:) Vi hörs sen




Jennys och mina marränger förra gången!

?

Hittade denna bilden och upptäckte att jag haft den som visningsbild på facebook. Den är väldigt gammal men det är roligt att jämföra bilderna , ser ni samma som jag vad som finns på den ena men inte på den andra :D

posen är iallafall samma, :)


Pust!

Två maskiner kvar som ska torkas, sen är jag klar för idag och då är det dags att ta tag i andra bestyr. Ska bädda rent, vika tvätt och diska upp i köket. Sen måste jag göra mig i ordning. Kollade nyss på familjen annorlund. Det är ju bara för bra, kul att det är igång igen! I morgon är det andra delen av operation smile. Det måste jag också se för det var bra förra gången, men vid klockan 21 i morgon ligger nog jag och sover skulle jag tro :) Men får väl hålla mig vaken.


God morgon ..

Tidigt uppe ja jag vet, men jag tvättar. Känner min inte så jättetrött och om jag är det ikväll så är det bara bra så jag kan gå upp vid 4 tiden sen. Ska snart kolla på familjen annorlunda. Eller kanske ska jag göra frukost och sen kolla på det. Aja, jag ska kolla på det iallafall. Rasse ska upp vid 7 så då tänkte jag ha lite frukost klart till grabben. Vid halv 12 ska jag iallafall jobba, innan Jenny kommer till jobbet för då ska vi handla. Sen blir det bak för fulla muggar! Makroner, och knappisar. Det ska vi göra plus att vi kanske ska göra glass för jag måste bli av med den där mascaponen jag köpte för ett tag sen. Det är min dag. Men vi hörs lite senare när jag får tråkigt igen :)


Snart blir det sängen.

Kom hem från jobbet tidigt idag för jag fick skjuts av Jenny. Så när jag kom hem var det bara att slänga i sig en macka och te för jag var så himla hungrig. Så kollade jag på språlöst samtidigt. Har precis sorterat tvätten eftersom jag ska tvätta i morgon. Plus att jag åkte på att jobba i morgon åt Ida, men det var bara lunchpasset så det är lugnt. Så jag hinner både tvätta och baka med Jenny. Så efter jobbet åker vi och handlar lite. Nu i veckan måste jag övningköra. Vill ju inte vara helt lost..

Så det är så dagen ser ut i morgon. Nu blir det lite film innan vi ska gå och sova :)
Och om makronerna bli bra i morgon så ska jag bomba er med bilder!






Mat i magen ..

Så nu har jag ätit och städat nästan hela lägenheten. Men det finns något som är bättre! Jag har vädrat! Hade fönsterna öppna en stund så det känns så fräscht nu. Ska sminka mig diska det sista och sen gå till jobbet och då passar jag på att städa hallen. I morgon bokade jag en tvätttid vid 6 igen. ;) Men det ska nog gå bra, det är lättare att gå upp om man måste.. fast nu kom jag nyss på att jag kanske skulle jobba i morgon. Men jag hinner kanske tvätta ändå. Ah vi får se hur det blir med det. Nu ska jag byta om och sminka mig lite grann.

Hörs ..!

Sa jag föresten att jag gjorde stuvade makaroner och köttbullar! :)


Glad!

Åh, är lite glad idag. Fick se att han killen utanför skottar fram asfalten och solen skiner! Den droppar utanför ballkongen och allting känns gött. Det känns som att våren är på väg! Nu ska jag snart ta och städa bort de sista julprylarna och sen ska jag laga mat. Vid 16 blir det jobb. Det känns lite halv tråkigt för klockan 20 är det mitt favoritprogram på tv. Familjen anorlunda. Och det vill jag verkligen se! Inte alls samma när man ser det på datorn sen. Hur som helst nu ska det städas. Det värsta är bara vart man ska börja. När hela hemmet är upp&ner..

Hörs sen ..


Kryper till korgs

Ne, nu tar jag paus. Fortsätter att fylla i det där i morgo. Har kommit till sidan 17 iallafall så man är en bit på vägen. Intressanta frågor med. :) Typ hur ofta jag läser GP. Ehm .. aldrig. Men men, nu ska jag hoppa i säng så jag orkar gå upp i morgon. Plus att jag ska orka få upp min gubbis! :) han ska jobba i morgon och han har ju varit lång ledig så det kan ju vara lite jobbigt.

God natt!




SIFO frågar!

Nu är jag hemma från jobbet och tar det bara lugnt. Ska nu sätta mig med dessa papper som jag fick hemskickat på posten. Jag är en av 40 000:- utvalda i Sverige att svara på ett frågeformulär och givetvis ställer man upp. Plus att man han chans att vinna pengar med! Ser ju ut att ta en stund för det är ju inte ett papper bara utan en hel "bok" på 53 sidor med 10 frågor på varje sida! Men men. Gör det för att jag är en så snäll människa.

I morgon ska jag pyssla lite här hemma och sådär. Sen blir det jobba på kvällen. Jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag.. För jag ska försöka ta mig upp vid 8 tiden i morgon, får se hur det blir med det. Ikväll ska jag äntligen se klart änglagård. Så jag kan börja läsa mer i min bok sen!

Tjinge!









Huvudverk!

Usch, vad jobbigt att jag har fått sånn jäkla huvudverk. Får väl stoppa i mig lite panodil innan jag beger mig mot jobbet. Regnar gör det säkert också. Hur som helst. Lagade mat nyss så jag har ätit och så där, gjorde mig i ordning också och nu ska jag kila. På tisdag är jag ledig så då ska jag tvätta bland annat, sen ska jag nog baka med Jenny. Detta är verkligen världens tråkigaste månad. Januari är verkligen ruggigt lång! Vill bara att den ska ta slut, men i morgon ska jag ta ner julgardinerna. Orkar inte se dom längre. Någon mer än jag som vill ta fram våren?

Men vi hörs efter jobbet!



Ååååh, !

Får ett sammanbrott här hemma. Kriget har brytit ut! Det ser ut som Fa.n här hemma och jag har verkligen inte tid. Plus att jag måste tvätta. Men men, vi lämnar det och tar tag i det någon annan dag. Just nu sitter jag här och ska snart börja med maten. Pasta och bacon blir det idag, snabbt och enkelt. Rasse ska åka till Kalmar med Hampe och Ola, så jag får nog äta själv idag. Sen blir det ju lite jobb idag med..

Igår kväll kom Emme och Stina och hämtade mig, och vi hade en sjukt road kväll hemma hos Stina. Var hemma ganska sent men det var det ju värt med så mycket skratt! Så jag vill bara säga att jag älskar mina vänner.
När jag är ledig nästa vecka ska jag kanske ge mig på att baka makroner. Det ska helt klart ske snart och jag längtar efter att få smaka dessa små vackra bakverk!

Vi hörs sen ..





Haha

Åh vad jag hatar (egentligen älskar) mina vänner :) Så nu kilar jag till Stinis finis! :)


Ja, i pyjamas! :)






Pizza

Idag när jag kom hem lagade Rasse pizza medans jag diskade upp disken. Det var himmlans smarrigt. Annars hände det inte så mycket idag. Hade en fin dag på jobbet. Och när jag kom hem ville Emme och Stina att jag skulle komma till henne. Nu har jag tagit en dusch och kollar på fångarna på fortet.

I morgon blir det ett kvällspass. Var ett tag sen jag jobbade kväll så det ska bli gött.




Ses efter 3!

Nu kilar jag ner till jobbet för att jobba ett par timmar, innan Erika kommer och byter av mig. Så kan vi höras efter det så får ni se hur man dag har varit! :)

Ciaooo




morgon kaffe!

Idag när jag började min frukost var det fortfarande mörkt ute.. Det är inte ofta det ni :) Men blir ju lite tröttare då tycker jag. Men det är bara att kliva upp och fram med frukosten. Denna stunden även kallad - bästa stunden på dagen. Min dag består ju av jobb idag,men jag slutar vid klockan tre och ikväll ska Rasse och jag laga pizza. Måste se klart änglagård med, för det fick jag ju inte göra i förgår. Om nu inte Rasse har något annat vi ska titta på. Nehe nu ska det väljas kläder. Suck! ...


God natt

Slutade jobbet vid 6 tiden, men var inte färdig förens halv 7-7 tiden. Sen gick jag hem till Stina och hälsade på henne och Emme som också hade hamnat där. Så fick Stina för sig att vi skulle baka kärleksmums, så det blev det. Fick med saft och kaka. Så kom Erika efter att hon slutat jobba och så fikade vi alla. Sen kollade vi lite på let´s dance, men inte så mycket. Och sen analyserade vi massor i olika människor. Hur det kommer sig att mörkhyade är mörka och vita är vita och vart det kommer ifrån och hur man ser skillnad på vart människor kommer ifrån. För visst är det så att man ser på Tyskar att de kommer från Tyskland och Finnar att de kommer från Finland och så vidare.. Det tycker iallafall jag är häftigt. Att man ser skillnader.

Plus att vi såg ett konstigt program idag för Stina hade fått nya kanaler så då såg vi en kvinna som var jätte liten (alltså smal) och hade jättestora ben. De var gigantiska och väge över 90 kg tillsammans. Och ingen visste vad det var för fel på henne. Konstigt..

I morgon ska jag i allafall jobba, så jag måste gå och lägga mig nu. Men jag har ju inte skrivit på hela dagen så då måste jag ju göra det nu. Men nu får vi säga god natt! :)












Frukost-time!

Kaffe, rostad äggmacka och manna blev det idag! Det är viktigt med en stadig frukost, och jag måste ha kaffe när jag ska jobba. Ska snart göra mig i ordning för jobbet. Rasse skulle på middag hemma hos Ola idag men eftersom jag troligen jobbar nästan hela dagen så kan jag inte följa med. Men man vet ju inte Marcus kanske är frisk idag och då är det ju inga problem, men han verkade hängig igår. Aja, det blir klirr i min kassa i allafall! Rasse är ledig idag med, skönt för honom så det blev en riktig lång helg. Skulle tro att han sover riktigt länge idag, det är det jobbigaste när han jobbar tycker han. Att gå upp på morgonen. Igår tittade vi på Filip och Fredriks årsrévy. Det var kanon kul!

Nu ska jag göra mig i ordning och kila iväg. Hejsvejs!



Torsdagkväll

Emme har varit här. Vi har handlade, eftersom Rasse hade lite problem med sin bil. Sablans snö! eller sablans kille som inte tar tag i bilen :) Ne, men Emme och jag handlade och sen gjorde vi inbakad fläskfilé. Mums! Jag tycker att dagen gick förvånansvärt fort idag, och jag har inte gjort så där jättemycket. I morgon blir det jobb i allafall och vi får väll se om jag är hemma 4, eller 5, eller 6, eller 7, eller 8, eller till och med 9. Beror lite på. Hur som helst, sen kom Emme och jag in på svenska namn.  Och vad är egentligen ett svensk namn, svea och thor eller? så då skulle Emme kolla upp det och då började vi med en namnundersökning. Kan ju vara bra.. ;)

Tjejer: 
1:a plats 
Emelie
2:a plats
Johanna
3:a plats 
Sara 

Killar:
1:a plats
Christoffer + Andreas
2:plats
Fredrik
3:a plats
Johan + Daniel

(gäller mellan er som är födda 87-89 och gick på åkrahäll 2005-2006)





Kan ju vara så bra att veta, så då gör man en undersökning!
Ne för bövelen god natt, nu blir det änglagård 2!


Nu handla!

Vi ska snart åka och handla. Får se vad vi ska käka idag, Sen ska jag träffa Emme, om hon inte fått något annat för sig. Nyss plockade jag ihop granen som vi ska bära ner nu och så ändrade jag om lite bland gardinerna. Villju bara sätta upp allt vårfint .. ehm.. som jag inte köpt än :) men det jag köpt vill jag ha upp!

Nu ska jag skriva en inköpslista sen åka. :) ses sen!



Jessan har hårband idag!





Torsdag,

Jahopp allesammans, hade en fantastisk dröm inatt och vaknade super glad. Sen blev det duschen. Hamnade plötsligt här så har inte hunnit käka en, men ska göra det nu. Blir det ägg idag med tro? Vi får se vad jag hittar på. Idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på. Beroende på om Rasse vill göra något för han är ledig idag. Annras kommer nog Emme och sen ska jag träffa Jenny. Tror vi ska åka och handla lite iallafall.

Men jag kan ju återkomma när jag har en aning! :)


Härlig myskväll!

Har haft en underbar dag och kväll! behövdes verkligen. Efter jobbet hamnade jag hemma hos Stina. Då sattevi igång med bullbaket med en gång, väldigt lyckat! sen tänkte vi under tiden att vi skulle göra kärleksmums också så då gick vi till LIDL, och på vägen träffade vi Erika. Sen handlade Stina lite andra saker för hon skulle göra skagentoast. När vi var hemma igen gick det bra att göra klart bullarna, och vi gjorde hälften med marsan, och hälften vanliga kanelbullar. Sen drack vi te och smaskade. Sen skulle Erika gå hem och det skulle jag med, men planerna ändrades och vi gjorde egna skagentoasts tillsammans, vi var lite skeptiska men resultatet blev kanon bra! Verkligen super gott. Under tiden kollade på vi solsidan, skrattade så vi tjöt och så pratade vi väldigt mycket! Sen skrattade vi lite till!

har verkligen haft en kanon kväll. Och jag har verkligen saknat att sitta och mysa tillsammans med min lilla Stina fina. Det blir ju så när man bor i två helt olika delar av stan och jobbar helt olika tider. Men vad sjutton, "Finns det hjärterum finns det stjärterum"... och så ett asgarv på det!








Mot jobbet!

Nu är jag klar här hemma, ända är att jag inte tagit upp någon mat idag. Får se om jag kommer på något innan jag går. Givetvis så började det snöa:O! Nu när jag skulle gå, typiskt! Det som inte snöat på skitlänge! Men men, det är bara att gilla läget. Idag blir det ingen övningskörning men det kanske är tur det :) Med tanke på vädret, får se om det blir på fredag. Annars absolut nästa vecka! måste komma igång!

Nu kilar jag och så hörs vi senare ikväll!






Jobb på G!

Fick sms idag på morgonen om att jag skulle ta lunchen för stackars Marcus är sjuk. Så nu har jag precis ätit frukost, macka och kaffe. Så nu ska jag borsta tänderna och fixa iordning mig. Så idag inviger jag min nya sminklåda, var bara hemma igår så då blev det sminkfritt. Efter jobbet ska jag hem till Stina en runda som också är sjuk men hon hade ingen feber eller så. Hon skulle baka bullar så jag skulle titta in hos henne och se hur det går. Alltid lika spännande att gå hem dit och se vad som har hänt.

Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig idag, aldrig lätt när hela min garderob består av typ sommarkläder. Ska se vad som dyker upp! Hörs sen ..


choklad och macka!

Nu är granen naken och mackan halvuppäten, och min kollega ringde nyss och undrade om jag eventuellt kunde ta hans lunchpass i morgon, så vi får se hur han mår imorgon. Men jag åker kanske ut till mamma och pappa i vilket fall. Beroende på hur jag känner. Har plockat ner tomtar och lite annat också, men jag märkte inte så mycket skillnad för jag hade inte så många. Bygglov har jag inte hunnit titta så mycket på men det är mest resultatet man är ute efter. Snart börjar i allafall drömmar om ett leende som jag ska se, och till det lite pudding. :)

Ciaooo




En tisdagskväll

Man blir så väldigt slö ibland. Nu ska jag iallafall diska lite innan bygglov börjar. Vid nio börjar det ett program på fyran som handlar om unga med gomspalt som bor i Afrika, typ. Det verkar jättebra! Så det ska jag se. Under tiden som bygglov är så ska jag plocka ner tomtarna och klä av granen. Så skajag packa ner den i morgon, är så trött på den. Nu ska jag göra mig lite chokladpudding också, för det är jag så sugen på! Så kvällen lyder:

- Diska
- Göra chokladpudding
- Klä av granen, se bygglov
- Kvällsmacka
- Program på fyran
- Äta chokladpudding
- Lägga mig och läsa jenna jameson boken.

Satt även och tittade på hus inne på hemnet. Det är ingen som vill ge mig ett hus? jag vill verkligen ha det! Men jag får nog bo här ett tag till iallafall.. men titta kan man ju ;)

 


Nytt och fint!

Pappa var nyss här och hjälpte mig med lampan och hyllan. Fint blev det och det är skönt att få in lite nya saker. Nu innan jag börjar med maten, raggmunkar skulle jag tro att jag gör idag.. så ska jag fixa lite andra saker. Madde ville att jag skulle följa med henne till Kalmar och lämna in hennes dator så vi får se. I morgon ska jag nog åka till Orrefors och övningsköra med pappa. Kan ju verkligen gå hur som helst när det är jag :) Men hur eller hur så är jag nöjd med dagens sysslor.

Vad tror ni om detta ?


Hänger i sovrummet




Ny lampa i köket, mycket bättre


Pappa kommer!

Hejsan hejsan!
Även om jag ställer klockan på 9 kommer jag inte upp. Men igår hade jag fruktansvärt svårt att sova. Ringde pappa innan idag så han ska komma och hjälpa mig med hyllan och lampan. Han är duktig han. annars har jag som vanligt inte så mycket planerat. Skulle behöva gå ner på stan och köpa handsprit så jag kan bekämpa de tusans lössen som min fina blomma har fått. Men får se om jag orkar ta mig ner på stan. Funderar även på vad det blir för mat idag. Har ingen aning.. Idag ska jag nog slänga ut pepparkakshuset. Ja visst det är jättefint, men det har stott ett tag nu. Så bye bye!

Skriver senare, så ska jag visa hyllan med!


Kalmar!

Nu är jag hemma efter en hel dag i Kalmar. Ska snart sätta mig med en kopp te var min tanke. Och sedan ska jag se familjen anorlunda och kanske att jag tittar på spårlöst som är just nu. Det har i allafall varit en hel mysig dag i Kalmar med Madde, och jag fick med mig mycket nya saker från Ikea. Bland annat lite som jag ska  sätta upp sedan när det är dags för vårpysslet. Sen köpte jag en mascara och en ögonbrynsskugga som fick inta platsen i min nyinköpta sminkbox där jag har mitt smink. Är så nöjd med den. Blev inga kläder idag, men en bok av Jenna Jamson fick följa med mig, eller en bok är synd att säga för det var 6 böcker i den och den var på 600 sidor. Så nu blir det massor av läsning på kvällarna.

I morgon blir det lite pyssel här hemma, plus att jag ska ta ner lite julsaker tror jag. Och sätta upp lite andra saker jag köpte idag. Men det visar jag inte förens i morgon.

Nu blir det en liten bildbomb från Kalmardagen! :
















:)

Nu kommer snart Madde. Hon var lite försenad skrev hon förut men det gjorde ju inte så mycket för det var ju jag med. Men nu är jag färdig och det borde hon vara också. Men innan vi åker så blir det nog lite kaffe och kladdis. Mumans! Skriver mer när jag kommer hem så ni får se om jag kom hem tomhänt eller inte ;)


Dagens (enkelt)


Äggmacka!

Här sitter jag nu med en äggmacka till frukost, och ett ägg bredvid. Eftersom jag blivit en sådan äggfantast! Så då går jag runt och tänker på pyttipanna hela tiden för att man kan ha ägg till det. Tanken var att jag skulle upp vid 8 idag, men jag försov mig och var uppe vid 9. Madde och jag ska nämligen till Kalmar idag och kommer därför vid 10tiden.

Måste in på Ikea idag och kolla nya grejer, det är ju så kul med uppdatering här hemma i lägenheten. Särskilt när man vet hur man vill ha det.  Och det vet jag på ett ungefär nu. Sen fick vi pressentkort på ikea, så jag tänkte jag skulle handla lite iallafall. Sen får vi se om jag kommer hem med något mer. Nehe nu tar vi ett ägg till på det, sen blir det på med sminket!






Te och kvällsmacka vid tvn

Efter att ha ätit lite kvällis, ska jag nu vispa lite grädda till kladdkakan jag gjorde innan. Kommer bli gott det. Var ute och gick en runda innan jag åt kvällsmat. Gick förbi Stina hon har fått det riktigt fint där hemma. Sitter nu och tittar på Arn, tycker den är riktigt bra. I morgon blir det Kalmar med Madde en sväng! kul. Hon kommer till mig vid 10 på morgonen, och då får det nog bli en fika innan vi åker mot storstan! Ska in en sväng på Ikea tänkte jag. Nu blir det kladdkaka och sen sängen!


Får nöja mig för idag

Hur man än gör vet man ju inte hur man ska ha det. Sen är det så svårt att sitta på minidatorn och fixa. Hur som helst så åt vi nyss Jessis kyckling gryta och den var jättegod. Nu ligger jag bara i soffan och slappar och funderar på vad jag ska göra.. Tror nog att jag ska baka en kladdkaka sen. Blev lite sugen på det.

Skulle verkligen vilja åka in till Kalmar och handla lite nytt på ikea. Men det är ju ingen som har tid när jag har det!
Färgade föresten mitt hår innan nyår och det blev kanske inte riktigt som jag ville, men det var samtidigt ganska intressant att börja året meden hårfärg som var ganska rolig. Känns som vad som helst kan hända detta året.

 




Håller på med bloggen igen

Nu håller jag på med bloggen ännu en gång, kan liksom inte bestämma mig hur jag ska ha det. Men jag ska fixa lite mer på den sen. Saknar verkligen att skriva lite blogg. Nu ska jag iallafall börja med middagen och sen ska jag nog fortsätta och fundera ut hur jag ska ha det här!

Idag blir det kycklinggryta till middag och jag är riktigt hungrig med så det ska bli gött! Hörs senare!

RSS 2.0