sommarsol

Vädret är underbart! Synd bara att jag inte får njuta av det. Jag åkte på att jobba hela veckan, men jag gråter inte för det. Det blir bara extra pengar. Jag är i alla fall ledig på fredag! Det är skönt och jag längtar till den dagen kommer. Jag hoppas bara att vädret håller i sig. Rasse blev informerad om sitt jobb i söndags, men han tyckte att det var lite jobbigt och mycket grejer att lära sig. Jag tycker att det går bra, fast lite tråkigt i längden.

På fredag blir det i alla fall solning om det är fint väder, så Rasse slipper stå och vara så stolt över att han är mycket brunare än mig, (konstigt när han brände sönder sig första dagen?) Jaja, vi funderar även på att prova poolen och bastun uppe på Böda någon dag.

Nu ska jag snart krypa till korgs, jag är så himla trött när jag kommer hem om dagarna!


Hälsningar från oss!


Jobb

Då var man på plats och första dagen på jobbet är avklarad. Nu kan ni inte klaga på att toaletterna på Böda camping inte är städade för jag har städat hela dagen. Allt gick bra, det var lite segt men tiden flöt på och jag tror nog att jag ska klara av det. Att städa toaletterna är faktiskt inte så farligt. Om jag blir en campare så ska jag alltid städa efter mig själv dock. Alla på min arbetsplats är trevliga så det är ju bra i alla fall.

Under tiden som jag jobbade låg Rasse på stranden och solade och trots att hans mamma ringde och sa till honom att inte bränna sig så kom han hem och var illepille röd på ryggen och benen. Typiskt Rasse att bränna sig första dagen. Så för min del blir det att smörja honom med kylande kräm hela natten. Nu ska jag kila ner, hejsvejs


Då förstår ni kanske..




Försår ni nu varför jag hatar att packa! Hur ska alla mina grejer få plats i den lilla väska? Jenny var nyss förbi med den svarta väska som var något mindre än vad jag trodde. Men jag hade turen att få ne allt i alla fall, tack Rasse för att alla dina kläder var smutsiga så att jag kunde lägga dom i en separat kasse! Klockan är halv två och det är 3 timmar tills Rasse kommer hem. Då ska jag nog vara klar med packningen, om jag inte råckar fastna här vid the sims lite kanske. Det jobbiga när man packar är att man inte hittar något så glömmer man vad man har packat och så får man slita upp allting. Eller så tar man med sig saker som man inte kommer använda. Fast jag har faktiskt sollat bort lite saker som jag är tveksam på. Nu ska jag kanske fortsätta då, så jag blir klar!


Packning!

Idag ska jag försöka ägna min dag åt att packa. Så att vi kan åka över till Öalnd när Rasse kommer hem, förhoppnignsvis ska vi hinna springa in på ölandsköpstad också för det var 1000 år sedan jag var där och jag har alltid tyckt att det är så roligt där. Nu till det jobbiga packningnen, jag HATAR att packa för jag glömmer alltid mer än hälften. Jag är verkligen skitdålig på det. fast ibland så måste man och idag är en sånn dag. Jenny ska även komma hit med en resväska som är mammas och pappas. Som vi ska låna och ha med oss till Öalnd. nu ska jag försöka göra det jag ska, men hur lätt är det!

Jag packar!


Oskarshamn

Igår gick mamma och jag upp tidigt för att ta bilen till Oskarshamn. Mamma skulle ändå dit så vi tänkte gå på stan lite också. När vi kom dit möttes vi av en jättemysig stad. Som tydligen inte alls var så stor som vi hade hoppats på. Vi letade reda på en toalett och på något vänster så hamnade vi inne på ett museum. Det handlade om någon gubbe som hade gjort gubbar i trä, som visseligen var charmiga men mycket mer var det inte. Sen fick mamma för sig att kolla in hans hus vilket var lite kul. Där stod 2 unga killar som sommarjobbade och när vi kom (säkert de första på hela sommaren) blev de ganska nervösa. Mamma frågade:

- Kostar det något eller?
- Nervös kille svarade: Ehm.. det ..är .. där uppe, det kostar.. 20..kronor.
Haha vi betalade 20 kronor för att titta på ett ynkligt rum, och där inne spännde den pinsamma tystnaden så mamma frågade lite om den här gubben, men killarna "visste inte riktigt". Vi lyckades i alla fall fika 3 gånger + en glass innan vi kom hem. 




Det var i alla fall en trevlig utflyckt med Mamma, på kvällen blev det bio med Madde och Cenny. Vi kollade på "the proposal" Och den va riktigt rolig. Kanske min typ av humor för jag brukar inte skratta när jag är på bio, men denna gången gjorde jag det. ++++ fyra av fem plus till den :)

Vill vara så mörkhårig jag kan bli!

Eftersom att jag är hemma hos mammsi och pappsi en vända så sitter jag och kollar igenom mina bilder. Bland annat för att se hur jag ser ut utan de här fula röda ögonen! Men nog om det jag hittade bilder på mitt mörka hår, och jag vill vara mörk igen! Nu ser jag ju ut som en ja jag vet inte, med utväxt och blandade ljusa och lite mörka färger men jag vill ju vara jätte mörk! Frågan är om det är värt att färga det nu mitt i sommaren : / Om det är! haha.

Det syns kanske inte så bra, men mörkt är det



Hittade även bilder på min och Rasses kärlekssemseter från förra året när vi var i Göteborg och liseberg. Det var super underbart, och vi hade jätte mysigt. Det roligaste var kanske är vi bland annat körde fel när vi skulle in på liseberg. Och när vi smet från restaurangen och jag tyckte det var jättepinsamt haha* eller när Rasse tvingade upp mig i höjdskräcken! Fast det va ju inte alls kul. Det var i alla fall underbart och jag hoppas att det kommer bli semester denna sommaren med efter att vi har jobbat!

Hotellet


Haha! Spegelhuset



Pizzan som vi hade så mycket divideringar om!



Kolla stan i ösregnet!


Hejsan hejsan

Vaknade idag och upptäckte att ögoninflamationen spritt sig till det andra ögat också! Jippie! Men det ögat som var helt åt .... igår ser faktiskt bättre ut idag! Så kanske med lite tur så är jag frisk i morgon smile*. Jag gör allt för att jag ska bli frisk nu, dricker c-vitamin, SOLAR! och tvättar mina ögon hela tiden! Vill inte se ut som ett läskigt monster. Igår var det sol ute hela dagen, men jag orkade inte ligga i solen, vilket innebär att jag missade en hel soldag. Idag tvingar jag mig att ligga där ute. Kanske kan det vara lite nyttigt för min förkylning. Satt och funderade lite förut på när jag ska börja packa och när mamma ska hinna tvätta? Imorgon åker vi nämligen till Oskarshamn, mamma och jag för att kolla lite och på kvällen åker jag hem till Rasse. Har inte träffat honom på 2 dagar! Och i morgon blir det 3! det är nästan rekord.

Eftersom att jag inte har någon kamera här så har jag målat lite i paint för att ni ska se hur mina ögon är! Okej, detta var verkligen orealistiskt så ser jag inte ut. Men det är inte långt ifrån :( Buuuööh, tyck synd om mig!




God kväll

Jag håller till hemma i Orrefors nu. Jag är sjuk! Fortfarande sjuk! Och det suger som attans. På fredag börjar jag jobba så på torsdag åker Rasse och jag till Öland. På söndag börjar Rasse jobbar och förhoppnignsvis så får vi kanske ihop till en resa! Jag ska bli städare på böda. Men bara tre dagar i veckan. Rasse ska vara stekare :) Det ska bli kul, bara man är frisk. På onsdag åker mamma och jag till Oskarshamn för att kolla in stan.

Och nu tror jag att jag går och dör! och bort med min ögoninflamation!

Kvälls-te

Sitter just nu och ska sörpla i mig en kopp te för att stilla min halssveda. Jag är trött på att vara sjuk nu! Fast idag har det faktiskt känts lite bättre i vissa stunder. För en stund sen var jag ner på coop och handlade lite glass för att se om min hals skulle tycka det var bättre, visst va det bra men nu behövs det något varmt. Idag skulle jag ha träffat Hannah men hon hade försovit sig i morse så det blev inte så. Istället ska vi nog ses imorgon. Idag pratade även jag med Hampe och Nille och det verkar som det kanske blir en midsommar i alla fall. Troligtvis så kommer vi vara hemma hos mig men man vet ju aldrig med de där grabbarna.

Ingen från det där jobbet heller så jag får väl ta och ringa henne imorgon. Det är väl bara att hoppas på det bästa, men nu blir det lite the sims 3!

Men blö,

Nyss fick man då reda på att midsommar det blir det ingen iallafall. Nille och Hampe skulle tydligen till Serbien. Mycket förvånande, eftersom jag inte en aning om detta! Men men, får se vad det kan tänkas bli då. Har ju ingen lust med Öland. Såg fram emot att bara äta traditionell middag och jordgubbar och klä en stång och leka lekar. Typiskt midsommar i Jessis smak. Men vi får helt enkelt se, vad vi får för oss att göra.

Hannis pannis ringde nyss och kollade om jobbet. Tyvärr har hon inte hört av sig idag heller så jag har helt enkelt ingen aning om vad som kan tänkas hända. Vi skulle i alla fall ses imorgon vilken jag verkligen ser fram emot! Jag saknar ju Hannah något frukstansvärt och det ska bli cirkus att få träffa henne imorgon.

Som vanligt i vårt rum så kollas det på fotboll. Inte alls ovanligt nu för tiden. Fast jag kollar sällan. Jag gillar att sitta här!


Då har man gått och blivit sjuk!

Såklart och som vanligt så har jag blivit sjuk så här i början av sommaren. Det har jag alltid turen att bli. Halsen svider och näsan rinner, kan inte bli bättre. Det var bara att kila ner till coop idag och handla sig te, en tidning och såklart halstabletter. Tyvärr hade de inte de som jag ville ha men det fick gå ändå. Tog nyss en dusch så jag skulle känna mig lite fräsch i alla fall. Det var mycket skönt. Man känner ju sig redan mycket friskare. Kollade även vad vi hade för filmer på datorn och blev glatt överraskad över att sex and the city fanns kvar på datorn. Den blir det nog framåt eftermiddagen.

Nu ska jag göra te och läsa min nya vecko revyn!



Tillbaka till datorn

Då satt man här igen. Vaknade av att mamma ringde och väckte mig idag, och jag var väldigt seg och slö men efter det blev det inte att jag somnade om för jag var tvungen att sätt igång med tvätt och städ. Hur som helst så är jag klar med städningen nu, och har bara lite tvätt kvar. Riktigt duktigt har man varit. Sitter nu och tänker lite på midsommar och funderar på om vi kanske skulle vara hemma hos mig.

Har iallafall knopat ihop en lek som vi ska leka, och sen ska Stina och jag fixa resten. sen ska vi väl ha lite midsommar middag också så det blir kanonis, det fixar väl vi.

Nu blir det vila lite


Hej

Det var ett tag sen jag skrev. Igår var vi hemma hos Nille och kollade på fotbollen, Sverige - Malta. (4-0). Bra Sverige! Sen tog jag en lång promenad med Stina och försökte bestämma midsommar, men vi kom inte så långt så jag vet i tusan. Killarna måste vara med också så vi får väl träffas allihopp någon dag och bestämma.

Idag ska vi hem till Mattias, mamma pappa och jag. För han fyller ju faktiskt 20 år! Grattis till han. För att jag ska hinna blir klar ska jag nog göra mig i ordning nu, så tjingeling"


Åhhh, tjena

Tillbaka på Smålandsgatan efter en urdålig fotbollsmatch! Började med att killarna vräkte i sig en smörgåstårta, och sedan lite godis på det. Fast godiset var det kanske mest jag som åt. Sedan var det dags att säga vad vi trodde att det skulle bli i matchen. Jag gissade på 2-1 till Sverige (verkligen bra gissat). Rasse trodde 1-1, och det gör han väl typ fortfarande för han kan ju inte ha fel någon gång. Sedan var det dags att dra hem. Killarna snackade något om badtunna, men jag tycker klockan har blivit ganska mycket så det är väl snart dags för sängen. Sitter på Hampes dator, eftersom Rasse sitter vid sin, och här är interneten väldigt segt så får se om det kommer gå att ladda upp detta.

I miss you





Fotboll, Svergie-Danmark!

Ska snart dra mot Nille för att kolla på fotbollen. Även Stina skulle komma förbi så det blir full fart. Nu ska jag dra på mig strumporna och dra till affären för att köpa matchchips! Hörs sen, kameran följer med.


Börjar bli pömsig!

Har precis kollat på en film. Marley and me fick det bli idag. Nu sitter jag och väntar på att Rasse ska komma hem, och eftersom han inte har någon nyckel och jag inte orkar gå ut och lämna någon så får jag sitta uppe och vänta tills han kommer! Efter det blir det på direkten sängen. Pratade med Hampe som kunde fixa en header till mig. Verkligen snällt.

Undrar just vad det blir för planer i helgen nu. Hoppas väl på att vi är någonannanstans, kanske hemma hos mig för en gång skull. Nästa vecka fyller min bror 20 år vilket är lite jobbigt. Vad ska man köpa till han liksom? får fundera lite på det, och på fredag slutar jag skolan. Idag var det student för Madde, och jag längtar lite tills jag slutar även om jag inte vill sluta skolan så skulle jag vilja ta studenten för det verkar ju super kul! Kommer nog dock lipa hela tiden.

Filmen var störttskön. Handlade om ett par som köpte en hund som verkligen va helt oduglig och jättejobbig men den va alltid med och de gav den verkligen kärlek på hög nivå! Kan jag rekomendera.




Renovering

Håller på med lite såkallad "renovering" på bloggen just nu. Rasse är inte hemma han är på studentfest och skulle kanske senare in till Kalmar tydligen. Hoppas det regnar i sånna fall. Jag håller på med mitt rosa tema och hoppas på att kunna fixa en snygg header, men det är inte omöjligt att jag behöver ha Rasses bror till hjälp eftersom han är duktig på sånt. Jag har hittat lite bilder som jag ska ha på den iallafall. Nu ska jag fortsätta knopa lite och sen ska jag göra mig i ordning för sängen. Sen blir det nog som vanligt en film som man kan somna till.

Puss

RSS 2.0