Vanlig måndag

Som vanligt på måndagar så hade vi svenska, sussanne och idrott och det var inget konstigt med det. Stina var inte i skolan idag det skulle väl vara det i så fall. Sen gick jag hem till Rasse och bad honom följa med mig till Catarina för att prova ut kläder till imorgon. Det gick bra utom att jag ska ha den där rutiga skjortan som jag inte riktigt tycker om. Men annars fick jag väl några plagg som var helt okej. Efter det gick jag hem för att hämta mina smutskläder samt lite prylar som jag kan behöva här hemma, sen tog jag bussen hem. Väl hemma käkade jag och sen sov jag en stund som vanligt. Hade fått en ny tidning som man kanske skulle läsa lite i.

Imon är det då modevisning på stora hotellet, vi skulle väl inte gå manekänger förens klockan 20.00 men vi skulle ändå vara där klockan 18.00 så får se när man kommer hem imon. På torsdag blir det simhallen med Emme, bara för att jag ska få VG. Hoppas jag inte drunknar!! Nu blir det väl tv:n hela kvällen.



Söndag

Rasse väckte mig idag så jag fick inte sova så länge som jag ville. Men nu är jag på benen och jag är inte så trött! Vi åt pizza med Nille innan vi gick hem och bestämmde oss för att vi skulle spela volleyboll eller ah, inte jag men jag ska med och kolla på grabbarna!

Fixar mig

Sitter just nu och försöker komma på vad jag ska ha på mig för kläder inför idag/ikväll. Tycker verkligen att det är skit svårt att veta vad man sa ha. På ett sätt vill jag ju ha kjol eller leggings. Men jag vill inte ha kjolen tillsammans med leggingsen! haha. Gud vilka problem man kan ha. Idag är det 1 år sedan som jag och Rasse sov tillsammans första gången. Så himla fort tiden går, så underbart det är att vi är vi. usch nehe nu ska jag nog fortsätta att välja lite kläder här då.

Vi hörs,

Mamma och pappa jag älskar er!

Snart blir det plugg

Idag blev det gå upp tidigt tillsammans med Rasse. Sen kilade man iväg till skolan. Har inte varit på Åkrahäll på nästan en månad nu så det var väl sådär att komma dit igen. Efter skolan gick jag hem till mormor och tog en kopp kaffe och pratade med henne. Sen bar jag mig hemmåt för att hinna se Rasse några minuter innan han skulle iväg på fotboll. Sen hamnade man här, och nu är det bara att sätta i gång med pluggandet hemma hos Stina.

Igår blev det lite körning på åkrahällsparkering med Rasse, jag tycker att jag klarde det fint med jag måste öva mer på att starta för det hackar ibland när jag kör iväg. Det var väl mest det vi övade på, men motorstopp fick jag inte många gånger! En bra bit på väg. Får se hur det kommer gå med det där jäkla körkorten men men. På torsdag blir det småstjärnorna jag ser fram emot det!

Nu kilar jag, längtar tills ikväll då jag får varva ner i sängen!

Helgen

I torsdags fick Rasse en snilleblixt och skulle åka till Öland. Så då åkte vi dit för att umgås och baka kroppkakor. Vi var där runt 7-tiden och då tog vi oss ett bad kollade lite på tv, och sen var det bara att krypa till korgs. I torsdags fick vi inviga uthuset där vi var de första som sov. Sen på fredagen så blev det kroppkakor för fulla muggar, det skulle skalas och kramas och rullas. Allt gick fint även om resultatet blev lite mosigt, men det gjorde ingenting för det var så gott ändå. Och jag som aldrig gillat kroppkakor! :O. Sen blev det lite vila och kortspel och sen blev det tv och kryp i sängenen. På lördagen då hade vi tänkt att vi skulle åka hem på morgonen, men ingen av oss såg någon mening med det så vi stannade så klart tills vi fått smaka på grillat! Sen bar det hemåt till Nybro.

Hemma, och jag fick tag i Stina som skulle på fest för att en Nicklas fyllde år. Jag hade ju inget bättre för mig så jag hängde på. När vi kom dit runt 10 så var festen slut och vi fixade skjuts tillbaka. Sen upptäckte vi att det var mycket folk vid Åkrahäll och tydligen något race. Vi letade upp några personer som Stina ville hälsa på och sedan stack vi där i från. Sedan körde de hem mig och jag satte på en film och somnade. Idag blir det nog lite planering om småstjärnorna. Annars har jag inget planerat!

Vi hörs väl sen.

                                     Hampus och kroppkakorna!




Klännigar

Kollade in på www.nelly.com eftersom Madde skickade en klänning därifrån och oj vad jag vill ha en ny fin festlig klänning. Saken är bara den att jag har inte råd! Jag har verkligen inte det. Varför får inte jag vara lyxig med hur mycket pengar som helst. Okej kanske inte hur myket som helst men massor! Då skulle jag köpa dessa två ultimatum söööta klänningar på momangen! Och så skulle jag sova på hotell och åka påsparesa och så skulle jag unna mig massor av lyx och köpa en helt ny garderob. Rasse tycker att jag har massor av kläder men jag tror inte han vet vad han snackar om. För jag vill ha mycket mer, och man kan ju inte ha samma hea tiden när modet förendras. Så tycker han inte att jag ska unna mig vissa saker som jag tycker att jag visst ska göra. Som att ta en fika med Stina på stan tillexempel det är klart man måste göra det. Och som att grilla med Madde.

Hur som helst så ska jag köpa en ny jacka i år för jag är så trött på den gamla som jag har haft ganska länga nu. Och då ställer jag mig denna frågan, ska jag ha en blå? jag tror jag ska ha den. Men jag måste funder aför jag har varit sugen på en jeansjacka med för det är så himla inne i år, :/ hur ska jag göra. Får fundera.

Ska jag ha denna?

Dessa klänningar är underbara!


Läxan gjord!

Då har man gjort läxan och varit duktig. Nu ska det bara damsugas med för att Rasse ska bli riktigt nöjd. Igår var det 29:an men Madde och jag valde att hitta på något annat istället. Så vi drog igång och skulle grilla i parken. Vi köte en engångsgrill och en köttbit och lite potatissallad. Men någon grillning blev det inte, för den där jäklans grillen ville inte bli varm och inte blev det någon glöd heller. Nej, så vi åt potatissalladen och sen åkte vi hem. Men det var trevligt den lilla stunden det varade även om det inte blev som vi tänkt oss.

Dagen i kalmar igår var bra. Jenny var med oss och vi gick på stan och käkade på restaurang. Det var väldigt gott. idag vet jag inte om jag kanske ska åka hem, imon ska vi i alla fall till Öland och hälsa på Anna och Stefan. Det var väldigt länge sen vi var där. Nu blir det till att damsuga

Igår blev det shopping

Madde och jag packde in oss i Rasses bil igår vid 10.30 tiden och styrde bilen mot Kalmar. Vi parkerade och upptäckte att, oj vad dyrt det var! hahaha. Men vi lyckades skrammla fram de småpengar som behövdes för att utnyttja dagen fullt. Vi käkade förstås middag på zorbas mycket trevligt, och sen bästemde vi oss för att köra till IKEA. Där fick jag för mig att handla kuddar men ångarde mig sedan. Sedan ble det hemfärd!

Senare på kvällen ängade jag min tid åt att ligga i sängen och kolla på Anadra avenyn.

idag ska jag ner på stan och träffa mamma, och ikväll har jag inte riktigt planerat! Vi får se.

Dagens inköp

Glad påsk!

Gårdagens kväll började hemma hos Stina och slutade i Rasses säng klockan 02.00. Först satt vi hemma hos Stina och åt popcorn och drack saft och kollade på the grudge. Väldigt läskig. Sen fick jag låna en cykel när det var dags att dra hemåt. Sen fick jag för mig att vandra hem till Mattias och Jenny som höll till hos en kille i samma hus som dom och där var det fest för fulla muggar. Jenny och jag hade trevligt men fick ta på oss att hämta tvätten, men det gjorde oss inget för vi hade trevligt ändå. Sen vid 02.00 fick jag skjuts med Danne hem till Rasse.

Nu är middagen i full gång hemma hos mamma och pappa! Och jag är så hungrig!

Jaha då har man ätit en god påskmiddag med Familjen. Nu väntar vi bara på efterrätt.

Glad påsk alla förresten,

ut ikväll

Idag på morgonen så körde jag och Madde till Kalmar för att hennes bror behövde skjuts dit. Sedan tog vi en glassare på Donken. Sen åkte jg hem och snackade med Rasse, och sen blev det flytt. Dock flyttade väl inte jag så mycket men jag fösökte hjälpa till lite. Elina och jag var mest ute och letade efter nyckelpigor. Sen blev det en liten sväng till morfar för att hämta lite pengar som man fick i påskpressent. Sen körde vi tillbaka till mormor och nu är jag hemma. Ikväll ska Stina och jag ut med "jänget" så vi får se hur det blir jag ska hem till Stina snart och göra mig i ordning i allafall och sen ska vi dra vidare. Men först måste jag bara ha tag i Madde!
Vi hörs.

Hemma :D

idag är jag "hemma" i Nybro, jag fick sluta fett mycket tidigare på praktiken idag. Vi gick i stort sett dit fikade och gick hem. Det var mycket trevligt, förutom att fikat inte var så gott. När vi gick så tackade jag för den här tiden. Och så sa Catarina tt jag var duktig och att vi ses igen. Sen gick vi och nu är jag här.


Nu går jag

Nu ska jag gå till praktiken. Madde ska köra hem mig idag, så jag tar inte med alla sakerna på praktiken! Stina ska komma hit vid 10 i och så ska vi gå tillsammmans. Nu har jag iallafall klätt på mig och sminkat mig. Så nu väntar jag bara på att jag ska kila iväg. Rasse var lite seg med att komma upp i dag på morgonen och ville vara hemma, men jag fick allt iväg honom!
Jag är så stolt över hnom att han ens kommer upp. Men nu måste jag dra!



MAMMA jag kommer imorgon!

Usch, nu sitter jag och är lite gråtfärdig för att jag saknar min mamma så! :'( Mamma, jag kommer hem imorgon! Haha, vad löjlig jag är men man blir väl så när man inte har varit hemma på nästan 2 veckor! imorgon är det absolut dags. Så skrev mamma att hon hade någon grej till Stina och mig inför småstjärnorna som vi jobbar hårt med. Praktiken gick bra idag, det var ganska mycket att göra men sista timmen blev det lite lugnare. Imorgon skulle Maggan vara där. Vi får se hur mycket det finns att göra då.

Idag köpte jag påskgodis till min pojkvän. Jag tyckte att han skulle ha en liten påskpressent av mig. Så det fick bli en liten påse.
  


Nu ska jag hoppa i sägen och kolla på en mycket bra film får se hur mycket jag hinner se innan jag somnar, om jag ens orkar titta på den. Hej!


Freedom, freedom, freedom, freedom
Everything I have, everything I own
All my mistakes man, you already know
I wanna be free, I wanna be free
So I search to find my
Freedom, freedom, freedom, freedom
Everything I have, everything I own
All my mistakes girl, you already know
I wanna be free, I wanna be free, yeah


Praktik på G

Ska skynda mig att skriva detta inlägg för att sedan rusa iväg! Igår kollade jag på min efterlängtade Pinocchio, den var mycket bra som jag mins den. ikväll blir det andra avenyn och the notebook hade jag tänkt mig. jag ska även måla de där förbaskade bokstäverna till småstjärnorna tillsammans med Stina. Rasse började igår på det där möjligheternas hus, även kallat "vuxendagiset" så han hade haft en trevlig dag igår med min bror. Han går också på vuxendagis! haha. Idag han jag inte äta någon frukost så jag hoppas att Catarina säger att det blir fika direkt när jag kommer dit! hihi.

Nu ska jag kila iväg, hörs sen!


Ganska länge sen sist!

Det var ju ett tag sen jag la in ett inlägg här på bloggen. Anledningen till det är att Rasse har suttit vid datorn så jag inte har fått tid helt enkelt. Nu är han och spelar fotboll så då tänkte jag passa på. under veckan har jag varit på praktik, och jag tycker det har gott bra. Det är kul att vara på praktik när man får lära sig nya saker. Det blir oftast sista timmen som är lite seg. Idag fick jag även reda på att Catarina vill ha med mig på modevisningen tillsammans med Madde, så det tackade man ja på. Det ska bli kul att vara med på det.

Annars har det vart lungt hela veckan. i fredags kom en kompis till Rasse ner från Jönköping så då fick man träffa han. och i lördags grillade vi ute på trädgården med alla vännerna till Rasse och Stina med. Det var trevligt och gott att äta årets första grillat!

Nu måste jag passa på att kolla på film. Vi hörs

RSS 2.0