Lördag

Idag var jag inte uppe fönns 13.00! Och då var det ju bara att hoppa in i duschen och sminka sig för att sedan ta en vända in till Kalmar med Rasse, Hampe, Maja, Nille, Nino och Amanda och äta middag på zorbas. Det var mycket omtyckt av alla och trevligt att umgås med så många trevliga vänner. Sedan bar det av hem för att kolla på simpson tillsammans med Nille, medans Rasse satt och nötade vid datorn.

igår spenderade vi kvällen i Orrefors hemma hos bettan där festen var i full gång. Jag måste sänga att jag tycker att det var en helt okej lyckad kväll. Så vi alla tackar och bugar för festen. Tycker dock att vissa folk är ganska töntiga! men det ska inte folket som var där rå för. Nu tar vi det bara lungt. Jag sitter vid datorn medan ola och Rasse kollar fotboll på rummet. Så jag får väl nörda vidare! Ha en kanon kväll!


Bettan och jag

Älskling och jag

Tack för mig!

Hejsan

Jaha då har man gått tillbaka till det vanliga. Jag är mörkhårig igen. Rasse tyckte att det va för mörkt men jag sa till honom att så här brukar jag ju vara. Plockade nyss i ordning lite på Rasses rum eftersom det blir sån oordning när Nille och Nino har varit på besök =). Nu skulle de iväg och köpa korv på kvantum så då passade jag på att städa. ikväll ska vi nog ut på äventyr. Får se vart vi hamnar.

Vissa people är så hemskt töntiga! Jag och mina skulle bräcka er ändå, och i skulle njuta!

Här var då resultatet på en nyfärgad osminkad Jessi.
Men jag är så söt utan smink så det bjuder jag på ;)

Hej då rött hår!

Jaha idag är sista dagen man har denna härliga färg. Men det sjuka är att igår tyckte jag att det var ganska snyggt :) kanske ska vänta iallafall. Haha ne jag kör! Orkar inte ha denna färgen när man inte har några kläder som passar till den. Så då blir man brun/svart igen. Stina ska färga det snart. idag är jag lite seg efter kvällen igår. Men trevligt var det och vi satt hos Nille hela kvällen. Ikväll får vi väl se vad som händer.

Nu ska jag hem till Stina så nu måste jag kila.

Hej då (röda hår)


Färdig

Då var man klar med städningen. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen ska jag äta Spagetti och köttfärssås! min favorit. Sen blir det väl stan med Madde. Skrev nyss ut två bilder till min underbara pojkvän. Tyvärr blev dom inte så bra, men jag tänkt att vi kunde ha dom på hans rum iallafall. Så har jag med mig en hel kassa tillbaka med kläder och annat, en lampa som jag inte behövde här hemma. Nu ska jag som sagt hoppa in i duschen, och så ska jag smörja in mig med kräm!

Nu vill jag färga mitt hår, sjukt trött på den här fula röd/oranga färgen! Ge mig mitt bruna hår igen!


God morgon

Idag vaknade jag med ett ryck klockan 09.00 och kom på att jag skulle ringa till Catarina. Tur att klockan bara var 09.00 så att jag kunde somna om i 45 minuter. Sen gick jag upp och letade rätt på telefon numret och ringde, men det var upptaget i 20 min och efter det svarade hon inte. Sen efter 2 minuter så ringde hon upp mig. Och då trodde hon jag var sjuk men då sa jag att vi hade studiedagar och då kom hon på det. Sen frågade hon när Madde skulle komma och ville att jag skulle be henne ringa till Catarina. Så pratade vi, och la nyss på.

Nu ska jag kolla om det finns någon god frukost och sen ska jag städe på mitt rum som jag inte har gjort på sisådär 8 månader! Så det kan verkligen behövas. Sen ska jag duscha och göra mig i ordning och sen träffa Madde. Sen bär det av mot stan med Madde och hennes "körkort" Grattis igen! Sen ska jag hem till Rasmus.

Får se vad som händer ikväll. Rasse viskade något om lite party, så vi får väl se. Ska väl träffa Stina med när jag kommer till stan.


Skillnad hemma

Nu har jag precis kommit hem från en liten promenad med Madde. Har nämligen varit med henne idag! Nu märker man verkligen hur mycket vi har saknat varandra för gud vad vi skrattar när vi ses. Vi kollade på tv, och pratade mest om praktiken! Men kul var det. Har ännu inte fått tag på Stina så jag vet inte om jag skulle med henne imon till fotografen. Får se om hon svarar. Vilken skillnad det är att vara hemma. Det bästa är att man kan tvätta av sig sminket med riktigt tvål och sedan smörja in sig med mammas krämer så luktar man frääääscht som attans sen, och samtidigt kan man skölja munnen med pappas mumsskölj! så blir man fräschare en fräsch. Imorgon måste jag iallafall duscha innan jag åker hem till Rasse för jag älskar att duscha hemma i våran dusch. Den är super!
Inatt får jag inte sova med min gosis, så jag får sova med min kisse som jag har saknat som sjutton.
Det är underbart att vara hemma, och hälsa på mamma och pappa och inte tala om kissen!
Jag älskar verkligen den där katten, även om mamma sa att han hade hävt ut sig vissa saker från sin egen magsäck igår så skulle jag kunna slicka honom ren bara för att visa för honom hur mycket jag älskar honom.
Ljuset i livet!
Vi har lite planer på att åka till Öland i helgen, men det är bara det att Rasse ska lämna in sin bil på lagning på fredag så vi har inte klubbat det riktigt än. Vi får helt enkelt se. Nu ska jag nog krypa till korgs och börja läsa i boken "inte som andra döttrar" som jag redan har läst 2 gånger men jag har förmågan att fastna så för vissa böcker att jag bara måste läsa om dem.

Så jag säger - God Natt, Sov Sött.


Hemma i Orrefors

Idag var det väldigt lungt på praktiken, det var inte alls mycket att göra och tiden gick låååångsamt. Men efter allt så hände något mycket KUL! Jag hade varit och köpt semlor och så kom Madde in och sa att HON HADE FÅTT KÖRKORT!
Så nu har hon klarat det! Riktigt kul för henne. Skönt att slippa det för hon har ju hållt på med det ett bra tag nu. Så då åkte jag med Madde hem från Nybro. Ville ju inte lämna Rasse, men jag träffar ju honom i morgon. Stina ringde nyss och frågade om jag ville följa med henne till fotografen imorgon. Så vi får se det vill jag gärna men det skulle vara så himla tidigt så vi får se. Om ingen annan ville följa med så skulle jag hänga med.

Rader till MIN ..

Jag kan offra allt för dig, du är mitt ljus i livet
jag ångrar ingenting med dig, för hur jobbigt det än kan vara
är du den ända för mig.
Allt vi gör får mig att skratta
för vi är som gjorda för varandra.
Varje sekund med dig är sagolik,
Och jag är en lyckans OST.

:)



Tisdag - Praktik

Nu har praktiken börjat och som förra gången så är jag på Magazine lou. Tyvärr så blir det bara tre dagar med Madde eftersom vi är lediga tre dagar. Studiedagar och annat. I helgen ska vi nog åke till Öland för det var längesen vi var där. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer eftersom Rasse vill sitta här och jag inte har suttit här på hela dagen och han alltid sitter här.

Helgen

Hur ska man sammanfatta helgen nu då. Ja, den har vart grymt skön! I fredags så var vi i Orrefors på fest, och det var trevligt att träffa lite folk. Mer behöver jag inte säga om fredagen. I lördags så åkte vi ut till Rasses syrra och käkade pizza och sen körde vi till Nybro alla (Anna, Stefan, Emma, Martin, Willian, Maja, Hampe, Rasse och jag) för att spela bowling. Vilket jag tycker är jätte kul! Jag förlorade dock men jag skyller på att jag var trött haha! På kvälen träffade jag Stina sen ville hon att vi skulle dra ut, och då ringde vi runt till alla Rasse kompisar och sen satt vi hemma hos Shevin till klockan halv 2 sen var det dags att dra då Stina och jag var väldigt trött. Och idag har vi inte gjort ett skit mer än jag har städat pch ska snart sätta mig med min läxa.


Fredag

Hej och hejsan, idag hade jag en lektion men fick sluta lite tidigare och åkte då in till Kalmar för att hämta Rasses farmor. Efter det körde vi ut henne till jordeberg och så ick jag hjälpa dem med att skriva ett protokoll på datorn. Sen fikade vi och efter det så åkte vi hem till Rasse. Vi ska nog till Orrefors ikväll, för det är tydligen fest där. Sen ska vi väl sova hemma hos mig och på lördag så ska vi hem till Rasses syster för att äta mat och sedan bowla! kul. Nu ska jag plugga

Hejsvejs

Dålig dag

Idag hade nog både Stina och jag en dålig dag. Det var nämligen så att det arbetet vi skulle göra inte gick så himla bra. Och när jag frågade Elisabet om hon hade kollat min rapport så var svaret nej. Så jag få väl helt enkelt låtsas som om det var bra. Vi gick iallafall hem till Stina efter skolan. Fick nyss reda på att jag har ett fett skolarbete som ska vara inlämnat imorgon! Jaha blir till att sitta uppe halve natten då, tur att jag har sovmorgon till 11.30! Annars är jag nog ganska körd.
Kul, när man får reda på sånt. NEJ!


Ikväll ska vi springa en rund och imon blir det simhallen!


God natt

Nu har jag kollat på andra avenyn och ska nog hoppa i säng. Inget bra på tv längre men funderar på att sätta på en film. Imon ska jag på utvecklingsamtal, vilket kan bli intressant. Mamma och pappa(?) kommer och hämtar mig klockan 09.20 skulle jag tro sen åker vi mot skolan. Har ju sovmorgon imon men den får man ju hoppa.

Ska nog åka hem till mamma imon, på torsdag bli det kanske simhallen!


Mammi och pappi

Vi pratade nyss om att åha hem till mig imon. Då vill vi ha potatis torsk och äggsås! Och till efterätt vill vi ha våfflor som vi varit så sugna på länge nu. Skulle även behöva tvätt lite kläder så jag kommer med snutstvätt. Idag under naturkunskapen skrev vi om glaxen och då tänkte jag på min familj eftersom galax betyder stor samling stjärnor! <3 Nu ska jag skriva på min rapport, och sen ska jag kolla på tv. Blir nog inget springa idag eftersom Rasse fortfarane är kite krasslig i halsen.

Vi hörs sen

Skola!

Hejsan alla. Idag sitter jag i skolan och skriver. Vi skulle fika idag på inköp och varuhantering men Susanne hade magsjukan igår, så jag har verkligen ingen lust att vara med på hennes lektion alls. Emme och jag har redan smakat på den goda kakan som hennes farmor hade med sig. Idag ska jag ägna min tid till rapporten så jag kan skicka in den idag, lär ju få göra om en hel del.

Rasse ska nog hämta mig efter skolan, för han skulle åka och kolla någonting till bilen. Vet inte riktigt vad det var men det var någon som var fel när han besiktade den igår. Ikväll är det Andra avenyn vilket vi självklart ska kolla på! Sen ska jag kanske hem till Stina och leka lite med henne.

Måste dra!

Måndag!

Igår var vi hemma i Orrefors, men ikväll är vi hemma i Nybro. Igår var vi ute och sprang till Hanemåla! Det är en bit. Rasse är lite krasslig idag vet inte om det beror på att vi sprang eller om det är William som har smittat han. Hur som heslt så har det varit en slapp dag. Vi hade prov och jag tror det gick bra. Sen käkade vi korv och makaroner här. Och så har jag skrivit lite mer på rapporten så jag ska kunna skicka in den imon på koll. Sen får jag väl skriva om den, men hon kan ju kolla den iallafall. Imon är det fika i skolan så Stina och jag ska gå tidigare till stan och handla fika. Emme skulle ta med sin famor goda sommarkaka till mig! Mums. Kollade på halv åtta hos mig idag, det tycker jag är kul, och efter det var det familjen anorlunda och det är verkligen skit bra! Riktigt så där många barn skulle jag nog inte vilja ha, men annars skulle jag vilja ha många!

Rasse och jag firar snart ett år! Tänkt att vi lyckats hålla ihop så länge. Vi har planerat att vi då ska åka iväg och ligga på hotell och mysa och så. Det ska verkligen bli super, ska bara planera vart vi ska åka och så måste jag spara pengar! Men det ska bli skönt. Och väldigt roligt. Nu ska jag nog tvätta mig och hoppa i säng, för jag är ganska trött.

GOD NATT ALLA



Fredag!!!

Fredagen var bra, fast att jag trodde den skulle bli skit. Det var nämligen så att Rasse skulle iväg vilket vi hade haft en väldig diskussion om. Hur eller hur så stack han iväg runt 17.00 tiden och då ringde jag Hannah och kollade hur det var med henne. Allt bra där de hade kalas för Adam, och allt var bra. Sedan gick jag hem till min bror och pratade lite med honom och tillslut gick jag mot Emme. Vi åkte sedan hem till hennes pojkvän Adrian och efter det hem till Natta för att äta pommes med sås. Och tillslut kom vi hem till Emme. Där kollade vi på film och käkade godis, det var lite trångt i soffan men det var bara mysigt. Vid 00.00 tiden åkte vi ut till festen där Rasse höll hus, vi träffades och pussades och så sen åkte jag tillbaka och sen kom Rasse hem och då skulle vi bara vänta på JOBBIGA Madde och tillslut fick vi sova. Med tanke på att fredagen blev så lång så var vi ganska slappa på lördagen. Vi åkte till Kalmar för att kolla och äta middag. När vi kom hem var Emma Martin och William här, så kollade vi på melodifestivalen och jag var väldigt säker på att Ugglas skulle vinna, vilket jag nästan satt och hoppades på eftersom jag tycker den är bra! Men jag tror dock att den vinnande låten an ha en chans att vinna hela skiten! Får väl se hur det blir, ska bli spännande.



Snälla, snälla, snälla, snälla
Jag ber dig, snälla, snälla, snälla, snälla
Stanna kvar hos mig
För jag behöver ju dig

Ja, så snälla, snälla, snälla, snälla
Så lyssna, snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet det är lågt att be
Men jag skiter i det

Ja, för igår när du gick
I sista blicken som jag fick
Jag kunde se - ja, jag kunde se
Jag såg du var på väg till en annan kvinna
Bort från mig

Så snälla, snälla, snälla, snälla
Jag säger snälla, låt mig inte sitta
Nej, sitta ensam här
Ja, medans du är där

Så snälla, hjälp mig fatta, hjälp mig att förstå
Ja, vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå
Ja, för det är väl så

Och jag hatar, ja, att jag vet
Ja, jag vet - ja, jag vet du kommer ge
Allt du gav, ja - ja, allt du gav till mig
Ja, allt det där jag fick till en annan kvinna
Och inte till mig



Inköp

Snart en hel vecka sen jag skrev sist! Jag har verkligen haft fullt upp. Till att börja med så vill jag säga att jag i onsdags förra veckan gjorde ett rktigt fynd tillsammans med Stina. Då vi handlade nya jeans för endast 20 kronor styck. Jag köpte två stycken som jag tycker satt riktigt bra, Stina köpte tre. Stina och jag ägnade dagen åt att plugga på småföretagande provet som vi skulle ha dagen efter. Själv tycker jag att det provet gick ganska bra, men när jag tycker det så brukar det bli skit. Dock kändes det alldeles för lätt för att vara MVG- uppgifter. Får se vart det leder.
Torsdagen befann Rasse och jag oss i simhallen. Vi har ju börjat rör på oss så det var mycket trevligt att vara där och hoppa och leka. Vi var inte hemma fönns på kvällen och då var v ganska trött efter badet. Skön dag var det, på kvällen såg vi på tv och åt frallor och bakad potatis med fisk till! Verkligen mums.




Tisdag

Natten var underbar om man kan uttrycka sig så, om Rasse förstår vad jag menar kanske. Morgonen var desto sämre, men ändå levde jag hela morgonen på natten =). Trött var jag och lite tid hade jag på mig, men jag komiväg och tog bussen till skolan. Först hade vi lite bild, och det tycker jag är ganska kul. God mat var det idag med Spagetti och köttfärssås och jag är såååå mätt. Efter skolan ska Emme och jag dra och kolla APU! Hoppas vi får någon plats annars är vi nog ganska körda. Sen fick vi reda på att vi ska göra ett arbete i natur så jag kommer ha fullt upp denna veckan och nästa. Prov i småföretagande och Idrott, sen inlämning av natur och rapporten och sen projektarbetet boken! Sen är det iallafall 3 veckors APU för våran del och sedan går vi på påsklov och då ska det ätas ägg.



God kväll

Kom för drygt en och en halv timme hem från handledarkursen på Tages trafikskola. Kan väl inte säga att den var så givande för min del, för jag lärde mig inte så mycket men det var väl mest för mamma och pappa. Hur som helst kom jag hem och berättade min idé för Rasse om att vi ska börja rör på oss. Varje kväll, (ej helg) ska vi röra oss på ett eller annat sätt. Idag fick det bli en rask promenad runt linneasjön. Mycket skönt att gå promenad. Imon ska vi tydligen jogga denna runda istället. beach 09 här kommer vi.
- jogga
- rask promenad
- Cykla
- Simma.

Något av alternativen kommer att göras under dagen fram till sommaren. Blev klar med projektarbetet nyss så nu ska det bara skrivas ut så är det klart! Skönt. Sen är det den där jäklas rapporten som jag ska börja med IMORGON! det är ett måste, finns inga undantag. Skrev ut skissen idag med Maddan iallafall så en bit på väg är man iallafall. Nu ska jag bosta mina tänder och hoppa ner i sängen, och komma i säng i tid för en gång skull.

p.s blev inga våfflor idag inte : /



Våfflor

Idag måste jag säga till min pojkvän att vi ska äta våfflor, med sylt och grädde! För jag har varit så himla sugen på det hur länge som helst så det måste vi köpa och så kan vi ha det hemma så vi kan göra det när vi vill. För det är så himla gott. Idag är det kroppkakor till lunch, och det är jag inte så jätte förtjust i. Men jag gillade det när vi åt det hemma hos Rasses mamma. Så vi får se. Men nu ska jag kila igen.




Helgen avklarad

Helgen har verkligen varit kanon. Fredagen blev mycket lyckad, även om dagen efter var väldigt seg, efter en hyffsat lång natt och morgon. Lördag var helt slapp, vi kollade film hela dagen tills vi gav oss ut på kvällen för att käka middag tillsammans. Vid niotiden kom Stina förbi och vi käkade popcorn och kollade på Wallander. Sen blev det sova för min del, för då var jag trött! På söndagen åkte jag med mamma och pappa hem och käkade middag, åh pappas lövbiffrullar är så goda! Och efter det hjälpte jag mamma med sin blogg, och affischerna som ska sättas upp inför Orreforsbagageloppis! Sen kom Mattias och Jenny och det bar av till sporthallen, Jenny och jag var så aktiva. Får ta det lugnare nästa gång. Sen åkte vi hem och åt smörgåsar. Väldigt mums. Sen tog jag skjuts med Mattias och Jenny till stan och hoppa av hos Rasse som blev överlycklig över att se mig. Klart det!
Vi kollade på Beck och åt kantarell smörgåsar. Sen somnade jag, och idag kom jag upp utan problem.

Idag ska jag till Tages körskola vid 17.30 för att gå på handledarkurs. Får se, kan ju bli ganska intressant. Sen ska jag börja köra ute på vägarna gott folk. Nu är det dags att kila ner till matsalen för att käka lunch.


Klar med städning och Stockholm

Pust, då var man klar med städningen och arbetet om Stockholm var också klart. Idag var det inegn skola skulle man kunna säga. Klassrådet tog 3 minuter och efter det gick Stina och jag till stan, och efter det var det dags för livräddning. Jag var väl ganska livrädd. Mest för att Stina sa att hon hade träningsverk och skulle sjunka. Men det gick bra, och det var kul.
Efter det bastade vi och hade frukt och kex med oss, mums.
När jag kom hem städade vi och puschade Rasse till att laga sängen! Jippie kanske kan börja sova igen! Sen gjorde jag klart mitt arbete om Stockholm så imon får man väl börja med Rapporten, och i helgen vet jag inte om jag ska plugga lite kanske.

Imon ska Stina och jag vara hundvakt åt Teds hund så vi ska vara i hans lägenhet och mysa lite. Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Men nu ska jag iallafall ÄTA! för jag är riktigt hungrig nu.


Frukost

Jag  börjar dagen med en skål flingor och fil. Jag gillar inte ens fil, men har lärt mig att det smakar som yoghurt fast surare. Idag ska man till simhallen med skolan, och sedan basta och mysa med Stina. Idag skulle kunna vara dagen då jag färgar mitt hår igen, tror jag ska göra ett nytt försök till slingor. Kom ju på att jag har pressent kort på Lindex som man skulle kunna använda. Men det kan bli brunt med för den här färgen kan jag inte ha! har ju inga kläder som passar till det. Nu ser jag att jag är lite sen så nu måste jag kila, men innan vill jag hälsa mina läsare att de ska gå in på denna bloggen!

www.orreforsloppis.blogg.se




Dålig bild, på mitt dåliga hår!


Eldigt, brinner det?

Färgade håret igår, och ja vad ska man säga. Blondt är det ju inte mer rött blandning av orange. Men det får vara så ett tag tills jag kommit på vad jag ska göra med det. Madde blev nog inte heller så nöjd. Men vet inte hur hon ska göra med sitt, men efter att vi hade tagit ur hennes färg så sa hon direkt att imon blir det brunt igen! Hahaha, som det brukar vara när vi färgar det. Mitt är iallafall en balndning mellan rött och orange och jag har inte bestämmt mig om jag ska färga det blondt igen eller mörkt. När jag kom till skolan fick jag kommentarerna "snyggt" Och "coolt" så de kanske trodde att det skulle vara så.

Idag ska jag plugga. Och det ska jag göra nu.


Hej på er!

Idag var jag kanske inte riktigt lika trött som igår, men det var motigt att gå upp. Först på morgonen hade vi bild och det tycker jag är ganska kul, så det var inga problem. Och naturkunskapen var inga problem heller. Sen fick jag skriva ut lite papper till Rasse, tycker det är lite läskigt eftersom man inte får det. Eller jag tror inte det. Idag ska jag pka hem och färga Maddes hår, och Madde ska få färga mitt.
Jag ska göra slingor. Undra hur det kommer bli. Tyvärr kan man inte bli som man vill på en gång. Men nu vet jag iallafall hur jag vill ha det kom på det när vi kollade på Big Brother. :P 
:)





Om jag inte passar i det så får jag väl bli brunett igen. Nu ska vi ha inköp och varuhantering. Inget jag ser fram emot. Sen ska jag hem till Rasse och packa och sen ska jag hem! Med smutstvätt.


God kväll

Hej, denna sega dagen har Rasse och jag legat i sängen hela dagen! Skulle åkt hem till Madde men det skulle bli så sent. Så skulle jag träffa henne imon, men det blir nog inte så för Cenny ska komma till henne. Så det får ju helt enkelt bli på tisdag om hon nu inte tar allt för lång tid på sig med klippandet.

Nu sitter vi och kollar på beck efter att ha kollat si så där 10 avsnitt av BB. Sjukt kul att titta på det programmet igen fast att man vet att Jessika vinner.

Igår var vi hemma hos Nille hela kvällen, det var trevligt men efter ett tag blev det lite segt då alla gick. Men annars var det trevligt, och många samtalsämnen gick. Jag var i Kalmar i lördags och handlad en kjol den som är på bilden innan och klänningen! Madde var tydligen lite kinkig eftersom hon med hade kollat på den kjolen, men jag köpte den! Sen hittade jag en skinnjacka för bara 400! Som hade kostat 900:- ska nog kanske köpa den, eller ska jag ha en annan, men den var billig.

Nu ska jag kolla vidare!


RSS 2.0