Lördag 31 Oktober

Dags för lite uppdatering. Kom hem från Danmark i torsdags så då fick jag träffa Rasse! Så nu har vi bara myst i 2 dagar. Har såklart träffat Stina också, mycket bra! Danmark var underbart. Sol, bad och promenader i massor och så klart mys med familjen. Det kunde inte ha varit bättre. Ikväll mina vänner blir det fest hos Rasses syrra för hennes kille fyller 25 år. Så det blir maskerad så då får Rasse och jag inviga våra dräkter. Rasses blev kanon bra, och vi kommer matcha varandra ganska bra :)

Igår fick jag jobb på sibylla så jag ska börja jobba extra där lite grann, tack Stinis! Du är superbra!

2 Dagar kvar till jag blir 18 ;)

Hästar!

:)

:D

Fining!

Jessica gilla hästapollen!

Torsdag 22 oktober

Hejsan hejsan Idag har jag också varit igång hela dagen. Först var jag på praktik men jag gick vid halv 12 för då skulle vi åka in till Kalmar sjukhus för att hälsa på Stina som fått tillbringa sin natt på sjukhuset. Som tur var så var det inget allvarligt, men det var ändå obehagligt att se henne ligga där, lilla snuttan. Sen åkte emme och jag hem och hon körde mig till mormor. Mormor bjöd på mat, sen fixade vi klart dräkten! så nu är den färdig, eller ah ganska i alla fall. I morgon ska jag beställa masken, och om jag behöver något annat sen är allt klart och jag kan åka till Danmark och veta att allt är färdigt. Idag tvättar Rasse och jag lite, som tur var så funkade det nu så det var ju bra:D

Rasse åker också imorgon, och jag har blivit sjuk. Har ont i halsen och fryser lite, typiskt! Så imorgon ska jag vara hemma från praktiken. Sen ska jag åka med mamma och pappa hem.

Det var nog allt jag hade att säga :D Love*

Onsdag 21 oktober

Sista dagen i skolan innan lovet då. Dagarna går fort! Igår när jag gick och la mig kan jag ju säga att jag var trött, men jag hade ändå svårt att sova för jag var ganska uppspelt. Så det blev väldigt sent igår, vilket gjorde att jag försov mig idag. Men jag vaknade ändå av reflex vid 08.20 så då var det bara att springa iväg. Sen blev det MAKT, och jag orkar inte! blir så trött.

Idag måste jag nog tvätta! har tänkt att jag ska göra det innan man om jag ska hinna måste det bli idag! annars vet jag inte hur jag ska hinna, har inte så mycket tvätt men Rasse har och han ska ju med åka iväg och tvättar inte jag blir det väl aldrig av :)

Nu har vi sjukt jobbig rast och det är ganska drygt att bara sitta och vänta på att lektionen ska börja. Men men, idag blir det nog en ridtur tror jag. det ska bli kul, kanske att jag hör av mig till mormor eller tar vi det imorgon!

Hej då!

Hemma igen, snark!

Då var man hemma från en helkvällsjobb. Slutade skolan vid 16.00 var hemma 16.30 började jobba 17.00 var hemma 22.30! Nu ska jag sova för jag är ganska slut efter att ha klätt av och på alla modeller två gånger dessutom! Fast goda "snittar/rullar" fick vi. Missade tyvärr andra avenyn så jag undrar när jag ska hinna titta på det, och när jag ska hinna lugna ner mig! Är ganska mycket nu inför festen eftersom vi åker iväg på lördag. Då måste jag fixa allt med dräkten innan jag åker, annars vet jag inte hur det ska gå!

Vad jag önskar mig? ja...
- En cykel
- Resa utomlands, eller kryssning
- En jacka från the salty dog
- Pengar
- Minnes grej
- kläder
- Roliga saker! (skämtprylar, som kan vara kul)
- Alle vet att jag vill ha en katt
- smycken, öronhängen, armband
- Personliga saker (från kompisar)
- godis
- fotoramar kan vara kul
Åh vad önskar jag mig mer ...(?) Sakerna står i ordning så ni vet! :D

Haha!

Såhär såg jag ut sist jag fyllde år!

Tisdag 20 oktober

Idag var det riktigt motigt att gå upp! Hade ca. 25 minuter på mig att göra mig i ordning innan bussen gick, och då ingick det att duscha på den tiden också. Efter att jag duschat ca.8 minuter (fy F*N vad skönt det var, riktigt HOT!) så hade jag bara 10 minuter på mig, ingen frukost så det blev toast när jag kom till skolan.

Vid 09.00 var det dags att kolla in studentmössorna, tror den blev ganska bra, även om jag gärna ville ha hela mitt namn på det, men handel funkar det med. Lite blingbling där bak. Beställde även ett par byxor eftersom de såg så sköna ut och jag behöver ett par! Så det får det bli. Snart ska man börja tänka på balklänning också! Det blir inte lätt att välja det. men jag vet vilken färg och hur den ska se ut, så det blir nog bra med det.

Idag ska man jobba, Catharina ringde igår och frågade om jag kunde och även om jag inte är så sugen så är det klart att man ställer upp för laget och stålar får man ju med! Inget man blir rik på men jag behöver pengar mer n något annat just nu. Var hos mormor igår och vi skulle fixa min dräkt! Mormor och jag är ett riktigt team, och vi har så kul när vi pysslar, eller jag tycker det i alla fall när vi ska hitta lösningar till allt. Mormor är väldigt bra att ha när man ska sy! haha. Det blev ett långt inlägg idag, nu får det vara bra. Ska bara lägga in en spontan bild!

 

 


 "Man duschar inte för att det är skönt, men duschar för att bli ren!"
"Måste ni vara så förbannat märkvärdiga, kan ni inte välja ett vanligt jobb"
"Nu har jag sett en neger i flera dar, man kan ju undra om det är samma neger"

Klockren film! *love


Måndag (igen) 19 oktober

Då var det måndag igen. och visst veckorna går fort men jag skulle vilja ha lite längre helg. Men ju snabbare veckan går ju närmare lovet kommer vi! Troligen åker jag med min familj till Danmark, men Madde ska inte med längre så nu är det bara Mattias och Jenny och mamma och pappa och jag då. Familjen som är med!

Var innan och handlade lite "läder" som jag ska göra ett skärp av, eller ah mormor får väl hjälpa mig lite men jag ska göra ett skärp iallafall. Till min dräkt. Har till och med kommit på vad jag ska ha för halsband. En söt kisse, ska jag ha! Idag hade vi prov och jag vet att jag hade fel på en grej men resten gick nog bra.

imorgon efter skolan blir det jobb, ska nämligen med på modevisningen på hemhörnan! Så det ska bli spännande. Börjar vid 19.00 men jag åker med Karin härifrån vid 17.00 tiden ungefär. Nu ska jag nog ta och kolla om man kan ladda hem lite film, sen blir det SOVA en stund!

Hejsvejs..

Bilder från Maddes fest i fredags!


Madde och jag <3

Söndag 18 oktober

Idag var det söndag och då får man vara slö och slapp. Jag har inte fått på mig kläderna än, men det kommer väl. I fredags var det fest för Madde och det var jätte trevligt. Även om vi fick lämna kalaset tidigt redan vid 11 för att kunna hänga med bussen till Nybro så var jag och Rasse nöjda. I fredags boka även mamma lokalen till min födelsedagsfest! Ni som är bjudna kommer få veta att ni är bjudna kommer ni få veta vart det ska vara! Ni som inte är bjudna kommer nog inte få veta någonting.

På lördag åker Madde och jag till Danmark med min familj. Rasmus ska alltså inte med. Han ångrade sig och ska spändera "lovet" någon annanstans. Så nu vet ni det! Det ska bli vädigt kul ändå, och jag ser framemot semester, eller vad man ska kalla det :=.

Ne, nu ska jag ... göra något annat! :D

HEEEJ

Torsdag 15 oktober

Jaha imorgon är det stora dagen för Madde. Hon fyller 19 år! Det är ganska stort tycker jag, och hon ska med min familj till Danmark nästa vecka! vi kommer ha super. Nu sitter jag och är på väg till praktiken, känner inte alls för det idag men det får gå. Ska nog handla en pressent till Madde med. Får se vad det blir, har ännu inte bestämmt mig ifall jag ska på hennes fest det hade varit kul, men jag är inte så sugen. Vi får se.

Min dräkt kommer nog inte idag, men imorgon kommer den nog ganska säkert, annars kan man säga det och då skicka dom ett nummer så man kan hämta den utan avi (Y). Det kommer bli kanon och Stina och Rasse ska vara dom första och dom ända som får se mig i den innan festen! Idag tänkte jag kidnappa Stina och se om hon vill spela PS3 med mig! Sen kanske hon kan hjälpa Rasse att hitta en dräkt för han ska vara ... ne det är inget kul att säga men vi kommer vara fina ihop!!

Nu ska jag kila, good bye!

Onsdag 14 oktober

Blogga igen kanske? Får passa på under tiden man har tid. Igår var jag super bra, för jag städade hela dagen :) Sen kom Madde en stund och så åt vi pizza. Fortfarande törstig. Annars har det inte hänt så mycket i helgen/veckan. Jag skickade efter min dräkt, betalade den och väntar på att den ska komma hem. I fredags var jag hemma hos Hannah. Med lite annat folk och hade allmänt trevligt. I lördags blev det att hänga hemma hos Patrik där jag samtalade med Mattias så nu ska han vara "dj" på mitt kalas (Y). I söndags blev det bara slapp, och i måndasg var jag hemma för jag var sjuk. Trodde verkligen att jag skulle bli förkyld men jag känner mig pigg igen så det är skönt.

Sitter i skolan nu och väntar på att få äta. Jag är lite hungrig och sugen på ...potatis! kanske inte skolans men potatis är gott. På fredag fyller lilla Madeleine år. Funderar på vad jag ska ge henne, men eftersom hon inte vill ha något så får hon väl inget ;)

Hej då!

Torsdag 8 oktober

Idag är dagen, jag ska vinna min dräkt! Jag har just nu högsta budet och hoppas verkligen att jag får den annars måste jag tänka om... och då har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Sitter med spänning och väntar på att klockan ska bli 20.10!

Varit på praktiken idag och det var jättekul! fick göra massor av saker och hjälpa alla. För jag var själv i butiken typ 1 timme. Sen kom det in en tant som jag blev lite rädd för som tur var kom Catharina tillbaka då.

Var inne på Willys idag och köpte en ny bok som jag tror att bland annat Jenny skulle gilla. Överlevare mot alla odds heter den, verkar jättebra. pratade nyss med pappa min, och bad att mamma skulle ringa sen :) måste berätta om tanten. Nehe nu får det vara bra jag skriver sen så får ni reda på om dräkten blev min eller inte.

Hej då

Tisdag 6 oktober

Idag råkade jag försova mig. Vaknade vid 09.00 och då var det bara att springa till skolan, fast då ringde Elisabet och sa att vi skulle träffas på banken vid 10.00 vilken tur! Så var vi där och fick fika sen fick vi reda på lite om vad banken kunde göra för oss UF-företagande. sen fick vi knalla tillbaka till skolan för att äta och sedan ha prov. Vet dock inte om det gick så bra för jag tyckte det var svårt.

Pratade med Jenny på facebook (ni vet min favorit) som lyckligtvis är tillsammans med min bror ;) vilket sammanträffande! och vi ska nog fika lite imorgon, det kan bli trevligt!

Nu sitter Emme och jag och planerar lite inför makten. Kanske inte så värst kul, men ska man vara bäst i klassen så ska man. Vi ska nämligen måla om i klassrummet och då måste man planera :D Det var väl det jag hade att säga, men vi hörs kanske sen.

Hej då!

Måndag 5 oktober

Måndag igen.. Fast det har varit en lyckad dag och jag har känt mig mycket duktig. Skolan gick bra, vi fick fylla i papper om trvisel som gjorde mig förbannad men annars har det varit okej. Efter skolan så kollade jag på en film, sen drog jag igång med städningen. Så nu är det nystädat på rummet, och det blev till och med att jag rensade garderoben så nu när jag kommer hem till mamma så har jag halva min garderob med mig härifrån.

Just nu sitter vi och spelar lite ps3. Mycket spännande och Rasse börjar nog bli lite irriterad. Idag har jag tagit mina mått för att se om jag kan ha den dräkten som jag tänker beställa från tradera. Hoppas bara att den blir min så att det inte kommer någon annan som ska lägga sitt bud över mig. För att unvika detta tänker jag inte säga vilken dräkt jag ska ha :D

Funderar på att åka hem till mamma imorgon men Rasse hade väl inte lust han sa till helgen kanske. Jag har ju så mycket grejer så mamma eller pappa kanske får hämta mig eller blir det till helgen. Vi får se, men jag vill hem snart :) till mamma och pappa och kissen. Nu ska jag hjälpa Rasse med spelet så hörs i morgon!

Hej då! :=

Söndag 4 oktober

Då var det söndag igen sista dagen på veckan och en vecka är över och det är en vecka närmare höstlovet. Det måste ju vara om 3 veckor då? och då åker i till Danmark. Om 4 dagar avslutas min auktion på tradera, då får jag reda på om dräkten blir min eller inte.. Hoppas hoppas!! Annars får jag hitta på något annat. Igår var mamma, Jenny och Stina och jag i Kalmar hela dagen det var super trevligt, och jag hittade lite nya saker :) Alltid kul, bland annat ett par nya stövlar! Och det har jag nog aldrig köpt. Sen hittade vi lite dekoration till mitt kalas :D

Idag ska jag jobba på Magazine luo så jag funderar lite på vad jag ska ha på mig. Får nog ta och testa lite som jag skulle kunna ha. Det är modevisning idag så då måste man ju vara lite snygg. Nu ska jag börja göra mig i ordning. Efter modevisningen bjuder Catharina på kebaben och jag funderar lite på vad jag ska välja :D haha!

Hörs kanske sen då :) hej hej!

Lite nytt :)


Lördag 3 oktober

Dagarna går så fort. 3 oktober :O VA!!??!. Nu är jag i allafall redo för Kalmar! Det ska bli himlans trevligt. Nyss duschat och gjort mig i ordning och Rasse sover. Jag skulle nog köpa något spel till honom, men han får ringa mig sen så kan jag ordna det. Nu väntar jag på att mamma ska komma och plocka upp mig. fortfarande blöt i håret men det regnar ändå ute så det gör väl ingenting. Ska nog kolla om jag hittar något som skulle passa Madde när hon fyller år den 16:onde.

Somnade relativt sent igår men är ändå pigg. kanske för att det är något kul som händer. Nu ska jag packa min väska (plånboken, mobilen) sen ska jag gå ut till mammi :)

Hejsvejs!

Fredag 2 oktober

Idag är det en månad kvar. Kom på att Madde fyller år om 2 veckor vad ska man köpa till henne. Ikväll blev det bio med Rasse, Nino och Hampe. Flickan som lekte med elden, verkligen bra! fast slutet var lite knepigt. Imorgon blir det Kalmar med Mammi! mycket trevigt och jag ser framemot det. Men om jag ska orka med dagen imorgon måste jag nog krypa i säng nu.

Hejsvejs!

Torsdag 1 Oktober

Jaha då var man inne på en ny månad. Imorgon är det bara en månad kvar till min 18:onde födelsedag. Sitter just nu och kollar på idol, och är ganska nyligen hemma från simhallen där Stina och jag spenderade kvällen på att bubbla samt basta så vi blev uppvärmada i det ruggiga vädret som var idag. Imorgon blir det praktik igen, och på lördag ska jag vila för på söndag ska jag jobba igen på Magazin luo.

Nu blir det krypa ner i sägen och sen ska jag kolla på inlåst för det verkar spännande. Sen blir det krypa ner i sägen kanske spela lite, men jag är ganska trött efter simhallen :)

Vi hörs! Hej då!

RSS 2.0