Tjena!

Ska idag målas lite grann. Ska ta tag i sovrummet och måla det grönt. Det tror jag blir skit snyggt. Igår var vi där och städade så nu vill jag flytta in med en gång! Vi var även och beställde tapeter till köket igår och vi är nästan klara med vad vi ska ha för tapeter i vardagsrummet. Äter frukost nu och väntar på att pappa ska komma, för vi ska måla. Det är väl det som står på schemat idag. Skulle jobbat idag, men sen  tog jag ledigt för Jenny skulle till läkaren och ville inte gå dit själv, men sen var det i morgon och detta var ända dagen pappa kunde hjälpa mig så det passade mig utmärkt att vara ledig i alla fall!

Nehe, nu ska jag göra mig i ordning :)

Hörs kanske sen, eller om 5 dagar igen :)

@ mammas och pappas place

Har hållt på ett par timmar nu med att packa ihop lite saker hemma hos mamma och pappa, vilket resulterade i 2 kartonger. Inte mycket för att vara flera timmar. Finns mycket mer att stoppa i men har inte hunnit för Madde B var med och skulle hjälpa till men det gick inget vidare. Mycket skratt blev det däremot. Tog en paus nu när hon gick, för att sedan fortsätta lite grann. Funderar lite över min kosamling, vad händer med den. Får nog välja ut min favorit ko att ta med. Annars hittade jag massa andra roliga saker som man vill ha med sig. Hitta bland annat bandet! haha, måste lyssna på det ikväll. Trodde det var borta sen hittar jag det! Hade gett 1 000:- för det bandet om jag inte hittat det. Mattias och jag pratade om det häromdagen och det ska lyssnas igenom. i morgon kommer Sambo till stan så får jag träffa honom lite innan han åker tillbaka på söndag. Tyvärr får vi inte lägenheten förens på måndag annars hade vi kunnat pyssla lite. Det ska nog gå bra ändå. Hinner kanske med Ikea en runda.

Nehe nu ska jag äta smörgås med mamma.

morgon frilla på balkongen

sitter på mattias och jennys balkong , dröjer inte länge förens jag sitter på min egna :) ska snart slänga på mig lite smink och sedan möta Madde som kommer med bussen 20 över 2. Idag åker vi till Orrefors och jag ska hem till mamma och pappa. Vädret är fint, och allting är fint. Tror kanske inte att ni förstår vad lycklig jag är just nu när jag och min sambo (nu kan jag skriva det på riktigt) äntligen ska kunna vakna varje morgon bredvid varandra i vårat egna hem. Som sagt ska åka hem till mamma och pappa och packa ihop mina saker i en kartong. Mamma har sagt att jag ska få ha kvar mitt rum och det känns bra det, även om jag inte bott där på väldigt länge så känns det bra ändå.

Sa ju att det skulle komma upp en bild på mitt nya hår, och ja det kommer nu. Ingen bra bild men det får ni ju bara nöja er med. Har så mycket att skriva egentligen men vet liksom inte vad jag ska skriva för det ända jag vill tänka på är mig och min SAMBO Rasmus. Funderar på att gå förbi mitt nya hem bara för att se så det verkligen är på riktigt. Pappa ska hjälpa mig sedan att betala avgiften som man måste för att bli medlemmar i HSB. Det kommer bli kanon det här.

För er som ej vet då. Vår nya adress blir Jakobsgatan 30. Och det är en 2:a på 59 kvadrat med inglasad balkong och massor av skåp och garderober. Ikväll ska jag ringa min Sambo och säga hur allt gick till! För det blev så sent igår. Då ska han få höra! Saknar honom så mycket nu!!

ne, nu kommer bilden!





Yes!

Nu börjar det närma sig!
Rasse och jag har fått en lägenhet och får troligen nycklarna på måndag. Det kommer bli så himmla spännande, och jag är super lycklig. Vi ska fixa lite och så innan vi flyttar in men sen så. Rasse tror att det kommer bli skit jobbigt för att vi inte kommer överens, men det löser sig gubben. Så people! den 1 september bor vi på jakobsgatan i stället, vill ni hälsa på får ni komma dit!

Tankar som fortfarande snurrar runt, runt.

Kan liksom inte samla tankarna, hur det ska bli och så. Det är så spännande!

Det är sol på Öland så nu ska jag lägga mig och läsa lite. Kanske kan jag koncentrera mig på någonting!
Sen kommer Rasse hem och kanske ska vi hitta på någonting. Det är inte så lätt att skriva när det snusar så mycket saker i huvudet! Fixade iallafall samtalet med UM idag, så det är fixt och klart!


Ett steg längre i livet,

Åh, det spritter i hela kroppen på mig vill bara börja nu!
i morgon smäller det!

Sitter på Öland nu, kan inte sova för tankarna snurrar runt, runt. Vaknade när Rasse åkte till jobbet och ska nu vänta på att han kommer hem. Tyvärr har jag ingen bra bild på håret, eller egentligen ingen alls. Så det får bli till att vänta på. Mattias började jobba i går så i morgon sover jag hos Jenny mormor är änd inte hemma.

Kanske skriver senare!

duck

Mhm, gutt sex dagar sedan jag skrev nyss. Orka säger jag när man ändå inte har något att berätta. Tyvärr är det ju så att jag har en hel del att berätta. Men jag orkar inte ta upp det här. Klippte mig igår och färgade håret. Blev bra men kommer nog göra om det igen nu när jga väl har börjat. Nu ska jag inte skriva mer här ..

RSS 2.0