PizzA

Vet inte riktigt vad som hände med internet men det blev snabbare. Rasse kom hem nyss s vi bestämde oss för att hämta pizza. Beställde något som jag inte tagit innan men de brukar vara världens godaste pizzor där så det blir nog bra. Ikväll ska vi nog kolla på schutter island för ja har hört att den är bra.

Vill inte läsa ut de sista sidorna i boken eftersom jag behöver ha något att läsa när jag åker hem i morgon. Ska kolla nu när bussen går.

Tjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeena

Slapp

Bestämde mig för att ta cykeln ner till Löttorp skulle ändå ta ut pengar. Kändes som en väldigt lång tur, även om kön till bankomatern säkert var hundra gånger längre. 25 minuter minst! Sen bar det av hem igen. Tryckte i mig en banan och kollade sedan om det fanns något roligt på HM:s hemsida. Inte helt omöjligt att jag beställer hem en bikini där ifrån. Nu ska jag slappa med en film tror jag, min Kalle och choklad fabriken ligger just nu på 13,6% så den kan jag nog glömma!

Men innan jag lämnar er så ska jag skriva om mina besvikelser. Ringde till ungdomsmotagningen och där gick telefonsvararen igång med en och sa att de hade semseterstängt till och med 9 augusti! Och men jag kanske behöver ha tag i dem nu! Sen i slutet sa de att man kunde ringa till barnmorskan, det antingen detta nummer eller detta. Så jag ringde och de hade stängt till den 29 juli och d blev jag sur! men så kom jag på att det är ju i morgon så jag får väl ringa då igen.

Jenny skrev nu sms att vi skulle boka tid hos frissan, jag kommer allvarligt talat att skita på mig! MY LOVELY HAIR!!


God förmiddag

Har mycket som står på schemat idag, ska rina två samtal, röja lite samt cykla en runda.

Vaknade givetvis sent idag med men det gör ingenting. Tycker att jag förtjänar det. Imorgon är det dags att åka hem och då ska jag boka tid hos frisören. Redan super nervös så jag måste ha Jenny med mig när jag gör det så att jag verkligen gör det. Internet här har blivit jätte segt så jag år panik på det! När jag kommer till nybro blir det några dagars jobb igen. Tyvärr mest kvällar denna veckan och det är inget roligt alls. Ne nu ska jag göra dagens sysslor.




Kan inte sluta läsa,

Har börjat i fjärde boken nu och den är snart utläst den med. Kan inte låta bli kan sitta i flera timmar och bara läsa och läsa och läsa. Nu tog jag em minuters paus innan jag ska läsa lite till tills Rasmus kommer hem igen. Tråkigt att han jobbar hela tiden. La mig ut i solen nyss när jag läste så skööönt. Men jag tyckte det kändes som om hösten redan är på väg. Men det är ju hela augusti kvar också ..


Jag har semester!

ingenting att klaga på att jag var uppe vid 12 idag! Jag har ju ledigt! D ska man väl  sova ut? Hampe kom nyss hem och fråade vad jag hade gjort idag, ja vad ville han att jag skulle svara? ingenting! Så därför gjorde jag det fast att ja både har duschat och kollat på film.

Det är skönt att mysa, särskilt med dessa!


Älskar de sockor som mamma hade med sig från farmor, så underbara!

Löning

Fick lönen idag, glad för det!

Skulle kolla på Kalle och chokladfabriken men det skulle ta flera veckor att ladda hem den med detta snabba internet. Så därför skulle jag kolla på Bambi men den var skit dålig så därför skulle jag kolla på Patrik 1,5. Så nu har jag gjort det och var nyss inne på blocket. Kollade om den lägenheten fanns kvar och det gjorde den. Så nu blir det serri-talk med Rasse (när han kommer hem).

Lite av shoppingen i Göteborg


Håret!

Jag skickade mess igår till Jenny att jag nu bestämt mig och att vi bokar tid nästa vecka. Åååh, hur ska det gå kommer ångra mig så grymt mycket! men nu måste jag klippa av det långa ina håret och hoppas p att det växer ut! Åååh. ÅNGEST!!

Snyft!

Hemma igen

Efter att vi kom hem i söndags så åkte jag till mormor. Sen tidigt på måndagen åkte jag hit, så jag var här vid 10. Rasse var ledig igår så han kom och hämtade mig vid bussen. Sen slappade vi innan Hampe och Sara kom hit. Sara skulle åka hem men Hampe skulle stanna så vi bestämmde oss för att åka till Böda och spela golf. Vi åkt lite, sen hyrde vi en tramp-bil sen åt vi glass och sen åkte vi hem, hann med att köpa lite godis på Valles också.

Lyckades få med mig en tvål från barnängen också.

Nu ska jag gå och duscha innan jag lägger mig och glor på film.
Ciao!

Göteborg

Eftersom jag jobbade i fredags så åkte vi efter att jag hade jobbat. Vi var framme runt 20-tiden och då åt vi lite smörgåstårta och mackor. Sen var det dags att bestämma vart och hur vi skulle sova. Jenny, Mattias och jag sov där uppe. Sen när jag skulle lägga mig tänkte jag att jag skulle ta lite kort men upptäcker att jag har glömt kameran. Åhh, så typiskt. På lördagen gick vi på Liseberg och Mattias åkte inte så mycket och köerna var så långa men lite hann vi med att åka. Jag höll på att dö i uppsvinget när Jenny satt där och skerk: Aldrig mer! hahaha.

Sen Vann den ungen två *-vinster också på första och andra spelet. Palla med Henne! haha. sen åkte vi hem och då hittade jag min kamera. Så jag gick en hel da på Liseber utan kamera! hur som helst så gick vi på stan på söndagen innan vi åkte hem. Men jag köpte bara två tröjor och en klänning tråkig`? ja jag vet, men det fanns inget jag ville ha.


Haft några dagars paus...

Now i´m back!

Kanske ska börja med att säga att jag just nu är på Öland. Har hunnit med ganska mycket. Jobbat, varit i Göteborg och sen nu är jag på Öland. Åker inte hem förens på torsdag så jag har lång ledigt nu! Vaknade sent som attan idag gick upp vid 12, så nu äter jag frukost efter det ska jag kolla på film ör vädret var inte det bästa idag heller.

Innan vi åkte till Göteborg bodde jag hemma hos Mattias och Jenny. Vi kollade på onsdagen på film och middagen bestod av rödspätta. Hur gott som helst. Nu ska jag lägga in bilderna på datorn så ni får se dom också!

Hej


Tjena

Idag slappar Jenny och jag medans Mattias är iväg. Vid 16 bbörjar jag jobba sen blir det hem till mormor och packa. Imorgon åker familjen och jag till göteborg för att stanna där till söndag. Det blir liseberg och mys och på måndag blir det Öland för min del, är lång ledig nu och det är så skönt. Kollar nu på unga mödrar men ska alldeles snart sminka mig inför jobbet. innan idag badade Jenny och jag Isa igen, men Jenny har nu på förslag att raka av henne allt håret och jag röstar för, någon annan som gör det också? :P

Tjena hej då!

Hade mardröm om Rasse inatt, jag älskar dig gubben!

My sister's keeper

Kollade som sagt på film och det blev my sisters keeper. Och nog lipade jag även om det tog ett tag men till slut stor bölade jag! Tyckte den var för sorglig för att se ens. Somnade gjorde jag dock inte eftersom jag var lite upptagen med att lipa. Har inte pratat med Jenny om dem kommer hem idag eller inte, men nu ska jag ringa henne sen ringa Stina och sen kanske jag orkar duscha annars får det bli senare.



Hemma från jobbet

Kom nyss innanför dörren och fann även nya HM, Jotex och Ellos. Har ingen lust alls att ens öppna det. vill inte se höstens kläder för det intresserar mig inte ett dugg. Kanske någon gång i mitten av september som jag börjar leta där i. Men nu, NE! hönni det blir inget med det. Är fortfarande väldigt trött och kommer troligen somna framför tvn när jag startar en film senare. Annars ikväll blir det dusch, och vila ut eftersom jag ska jobba i morgon igen. Lunchen i och för sig. Längtar till fredag kväll då jag tar ledigt ett par dagar igen och får åka tillbaka till underbara Öland!

Ne nu ska jag vila ut,


Den kan vara väl inplastad ett tag till


Trött som bara den ..

Vill inte gå till jobbet, vill bara ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen. Nyss ätit ett knäckebröd som var det ända som fanns´, till det ett glas saft. Skulle kanske tro att Jenny och Mattias kommer hem idag eftersom det verkade som mamma och pappa gör det. Vi får se. Hur som helst så ska jag jobba till 16.00 och sen ska jag ta det lungt och inte göra allt för mycket. Det suger att jag verkligen måste röra på mig nu för jag orkar inte det idag, men vad gör man...


Hej hej

Usch och blääää!

God kväll mina vänner.
Idag fick jag reda på att lägenheten var såld, och det suuuger! Plus att min dag på jobbet söööög!
Förhoppningsvis en bättre i morgon. Jag vill tillbaka till Öland och vara där med min Rasse. Ska snart krypa till korgs ska kolla film innan jag somnar. Katterna tyckte min tillbringare med is var skit frän de var båda imponerade. Jag vet dock inte om det var så fräänt. Ne nu har jag inget mer att säga för nu är jag sur.

Hej då! Bjuder dock på en bild,



I morgon kommer nog Maddan maddis och underhåller mig!

Hej hej

tillbaka i Nybro. Skulle precis sätta mig här och skriva så är Rasse precis klar på toa. Det var ju lite drygt kanske. Men jag kommer tillbaka efter att jag har jobbat ikväll runt halv 12 skulle jag tro.

Hej

Askungen..

Kollade nyss på a cinderella story, och den var bra. Jag kan få för mig att tycka om sånna filmer ibland. Och sen går det ju inte att undgå hur snygg Chad Michael Murray är! En riktig pudding. Blir lite avis på Hilary Duff som får grov hångla med den snyggingen. Nog pratat om det. Förhoppningsvis så kommer min käraste hem snart och då får jag reda på om jag ska åka buss eller om vi kör. Hoppas han är ledig. Annars blir det till att ta bussen.

Ne, nu blir det en dryg väntan på att Rasse dyker upp!




Sool, eller i allafall lite

Lite sol ute så jag lägger mig där en stund nu när jag varit duktig och hängt upp tvätten. Så Rasse kan vara nöjd sen när han kommer hem. Nu blir det läsning i boken, men först kolla klt och blocket. :)

Ciaaaaao


God förmiddag

Hej hej och åter hej.
Vaknade för en stund sen och ska nu käka frukost. Det är inte sol, men det är inte heller regnt så det är åt det bättre. Jag hoppas att det är fint i morgon så att Rasse kan få ledigt. Annars blir det drygt, då måste jag åka hem själv. Ne nu kände jag att jag var jätte hungrig. Antagligen äter jag frukost och sen blir det nog kanske film på det, får se.. hej hej..


Regn och så vidare...

Åh det är för tråkigt när det regnar. Nu när det har varit fint väder i så många dagar blir man lite bortskämd. Hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart! För detta är för tråkigt. Då blir det läsning för fullt.


Sommar

Det blev åska igen så det var bara att lägga sig och läsa igen innan Hampe kom hem med sin polare och stekte korv. Så det blev korv med bröd och sen är det bara att vänta på att Rasse ska komma så att han ska äta också. För ett tag sen hade jag picknick vid gölen med Jenny. Men bilderna kom aldrig.
Min fina vän och jag hade super trevlig och satt i över 2 timmar innan det var dags att ta cyklarna hem igen.
Jag saknar dig nu när jag inte träffar dig lika ofta, (ni förstår min bror har semester9 och då ska det umgås med honom. Men jag tar hand om djuren åt dig när jag är hemma.














Åskväder..

Åskvädret har hållt på flera timmar och därför har det inte blivit någon uppdatering här än. Men nu när jag tänker efter så har jag inte så mycket att uppdatera. Jag menar vad har jag gjort igentligen. Läst, läst och somnat en stund. Började igår under bussresan med min nya bok, det är skit bra! Har kommit långt under dagen då det åskat så förbaskat. Vi får hoppas att det är bort nu så jag kan fortsätta att tanka hem filmen som jag fått stoppa så många gånger nu. Satt och bläddrade igenom min kamera innan, inga nya bilder än så ni får hållas. Men jag hittade en och annan gammal bild. Minnen väcks, bland annat från förra sommaren när Rasse och jag badade vid klipporna jättehärligt! Tänk att detta är vårn tredje sommar tillsammans.


Väntar fortarande på ett förväntansfullt mejl, hoppas, hoppas!



Rapport från Öland

Har landat hemma hos Anna och Stefan för att hälsa på min älskling. Resan var ganska dryg men jag måste säga att det gick bra ändå trots alla dryga ungar som ska av här och där. Vid borgholm släpps det alltid av en hel del, men idag klev det även på en hel del. Och jag säger bara orka ha ett bråkande par i nacken som lipar och gnatar på varandra. Inte på bussen! Något är fel på förhållandet?

Ne just nu sitter jag och väntar och väntar på svaret om lägenheten. Den kan bli vår och jag hoppas med hela mitt hjärta. Då kommer vi äntligen bli sambos på riktigt och allt blir som just vi vill. Vi kan starta våra egna liv. Så jag hoppas verkligen. En annan sak jag hoppas på är att få bli ägare till ett bra manolo blahnik skor eller varför inte ett par jimmy choo. När jag någon gång flyttar ska jag köpa ett par nya plucks som ska få invigas i min lägenhet. Hoppas bara att det blir snart.

Det var nog det jag hade att säga så syns vi sen,
Laddar min kamera nu med för en gång skull så ja! det kommer blider.



God morgon :)

Läskigt att vakna av att någon är inne i lägenheten som inte var här när jag la mig. Tur var väl att det var bro min. Tyckte jag hörde en tv, och det var det också och jag var lite rädd först men´inte nu längre. Vaknade typ halv 8 och det ´var så varmt så jag satte på fläckten. Nu ska jag pallra mig upp käka frulle sen har jag lite att fixa innan jag börjar jobba, ´åh, jag orkar ju inte stressa!

Hejsan sveje!


Film med katterna

I natt somnar jag i sängen. Film: sanning eller konsekvens fick det bli. Är den lika bra som man minns den? en sak som är skit bra med Gunvald är att han äter upp alla flugor som flyger runt, 10 poäng till den fräääscha killen. Nehe nu säger jag god natt för nu blev klockan mycket kommer nog inte orka se hela filmen för klockan står på halv 10. I morgon åker jag över till Öland, Rasse man here i come!

Kyss. ..


Tjena, eller god kväll

Dagen på jobbet var jobbig, och näst intill outhärdlig. Men jag klarade det och nu är jag hemma. Min huvudvärk/mens värk gjorde inte jobbet bättre, i morgon är det dags igen och då börjar jag 12.00. Nu ska jag lägga ig i sängen gosa med djuren slå på en film och somna, men inte för gått för i morgon ställer jag klockan. På halv 10 tror jag, Men herre gud vad ska jag titta på då, fanns ju ingen film på den här datorn vad ska jag ta mig till.

Ne nu får det vara nog för idag, See you tomorrow :)


Hej, jag har ingat liv!

Ska träffa en Emme en stund innan jobbet. Spännande var längesen vi sågs. Sen ska jag jobba så jag återkommer väl någon gång efter 23.00. Då blir det nog sängen eftersom jag jobbar i morgon med!









Hej då!


Jej,

Fyller ut med
några saker om mig själv..

- Jag har bott i Orrefors nästan hela mitt liv
- Jag älskar min pojkvän Rasmus mer än jag älskat någon annan
- Jag vill förlova mig, men inte gifta mig
- Jag vill ha minst 3 barn
- Jag älskar att städa, speciellt kök!
- Jag älskar mitt långa hår och vill verkligen inte klippa mig!!
- Jag var super blond när jag var liten
- Jag tycker katten är världens bästa djur!
- Jag har endast några få riktigt nära vänner
- Jag tycker själv att jag är snygg
- Jag har inga riktiga fobier förutom fåglar
- Jag är rädd för döden
- Jag tror på gud
- Jag tycker Rihanna är sjukt snygg
- Jag har aldrig varit riktigt tjejig
- Jag älskar glass
- Jag älskar att sova, och kan sova ett helt dygn om det bara är så
- Jag ångrar att jag inte dansade ballet när jag var liten
- Jag tycker själv att jag är ganska rolig
- Jag älskar smink!
Bara så ni vet,

Jag

Nyduschad, nu matdags!

Efter att ha pallrat mig upp hur min sovplats: Soffan så blev det en snabb dusch i lagom kallt vatten. Vet inte riktigt hur man får varmt vatten på det här stället men det måste väl gå? Efter duschen var jag tvungen att fixa mig något att äta. Fick bli fiskpinnar i brist på dålig fantasi samt ingen tid till att laga något annat. Ska ju jobba kväll idag. Det har jag ingen lust med alls, men man måste ju. I morgon jobbar jag i allafall lunchen så jag slutar väl runt 16.00 16.30. Jobbar lunchen tillsammans med Helen, kan bli intressant.

Nehe nu blir det middag!



Vad tror ni? :D


God morgon :)

Somnade på soffan igår vaknade någon gång vid halv åtta men orkade inte lägga mig i sängen, tyvärr. Men jag lyckdes sova ganska länge ändå. Så då startar jag tvn med cartoon network! ska käka lite frulle och sedan ta en dusch. Trodde kissen skulle skrika hela natten men nej då. Hon har inte sagt ett ljud. Funderar på vad jag ska äkta idag när ingen annan är hemma och lagar tillsammans med mig, Sjukt tråkigt att äta då.

:D


Mallorca

Den 2 oktober bär det av. Då beger jag mig till Mallorca. Kommer bli härligt men lite semster. Stannar en vecka så kommer hem den 9 eller. ? Aja, kommer som sagt bli skönt, sol bad och vita stränder så sent på året! Åker tillsammans med mormor som var snäll nog att betala min resa, Snäll <3.
Hoppas bara att det är fint väder hela tiden och att man får utnyttja solen också. Vi ska bo på ett 4 stjärningt hotell som jag inte kommer ihåg namnet på men det var skit fint och massa poler, även om jag gärna badar i havet. En ny bikini behövs sen kan jag åka! :D


Nu ska jag leta upp en film på tvn
Sen god natt!


Kan inte sluta skratta!

Isa var ju bara för söt. Blev lite rädd för henne när han tjöt som en gris! men nu är hon ren, eller lite i allafall och jag försökte ta det lungt med henne, ville liksom att hon skulle bli av med all lös päls. Så jag bortade henne efter men då blev hon mer sur. Så jag tog tag i kissen, lättare sagt en gjort började med att jag fick leta efter henne i typ 20 minuter innan jag hittade henne. Sen var hon skit jobbig att få tag på så jag tänkte ge henne en prommenad istället. Vi gick bort till skolan där hon la en spya sen gick vi hem. När jag kommer hem sitter Isa fortfarande och tvättar sig. Lär ju ligga tusen borbollar här inne i morgon. Men roligt var det, kanske får ta och tvätta Kissen i morgon för Gunvald är ju ingen idé.

Skriver med Jenny nu i fråga om hon har någon film, eller snacks? ska se vad hon säger. Kan ju sova hela morgon i morgon. fast jag är rätt trött eftersom jag var uppe rätt tidigt.

Jahopp Jenny trodde det skulle finnas en film på usbn, och chips. Men det ville jag ju inte ha,.

:D


Nehe ,,

ångrade mig igen, gjorde något som jag är bättre på:  Steker lite. idag steker jag Bacon och kokar grönsaker. Tycker så mycket om det. Efter att jag käkat ska jag ta och gå en runda innan jag lägger mig framför tv:n, det ska bli sköönt. I morgon har jag sovmorgon och det är inte helt fel. Kanske kommer jag att sova jättelänge eller kommer jag att vakna tidigt. Det är en sak som återstår att se. Här har ni i allafall ett live inlägg direkt ifrån köket!

Nu blir det sen middag, skulle nog kalla det kvällsmat.




vad tror ni om detta?
Återkommer nog för att berätta vilken film det blir.


Hahaha!

Nehe nu vet jag vad det blir. Bad för katternas del, iallfall Isa och kissen Gunvald orkar jag nog inte med. Men innan det blir det bädda sängen. Får se sen om jag orkar baka en kaka eller om jag drar ner till stan en vända. Det får vi se sen. Ikväll ska jag i allafall kolla på en film!

Ciiiioa

Funderingar ..

Funderar så mycket på vad jag ska göra nu. Varför ska jag sitta kvar här och uggla när det är så fint väder. Kan lika väl ta cyklen en runda. Ne usch nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av denna dagen. Kanske ska man bara lägga sig framför tv:n. Ne nu blev jag velig då tror jag att jag bakar istället. Ska bara hitta något smarrigt att göra.. Kanske att det finns glass..


Sommrigt klädd i dag med kjol och gult linne :)


Sommar läsning ..

Jag som alltid ska vara så sent ute började läsa Gömda för drygt två månader sedan. Den läste jag ut på två veckor och sedan började jag med andra boken asyl. Den tog lite längre tid men nu är den färdig också så nu är det tredje som återstår: Mias hemlighet. Jag tyckte verkligen böckerna var skit bra så jag tänkte jag skulle skriva om dem här och sedan skulle jag lägga in en bild men då lyckades jag komma in på en sida som inte alls stämde med den bilden jag hade. Vist okej, jag visste om att den var "baserad" på en sann historia men enligt den här bloggen så var det igenting som egentligen stämmde. Vad vet man vad man ska tro. Enligt dennes blogg så skulle Mias man vara den försöljda och Mia och hennes barn behövde inte ens gömma sig eller fly. Detta verkar helt konstigt, men boken var bra men man ska kanske inte ta den helt över orden.

En bok som jag verkligen skulle vilja läsa i samand med detta är den som dottern har skrivit och även den som mannen som "förföljer" Mia har skrivit om det nu finns en sådan som jag har hört. Men ärligt talat så har jag ingen aning om någonting. Jag trodde allt var sant från början men sedan blev det massa debat och grejer och då förstod jag att den inte var det. Men att nästan i stort sett allt var en bluff? Ne, jag vet inte. Men de var bra i allfall och nu ska det bli så intressant att läsa den tredje. Hoppas den är lika bra den.


I´m back

Då var jag p´å plats hemma hos Mattias och Jenny. Stannar här i typ två nätter nu och passar dem små liven och sedan åker jag nog hem till Rasse på Öland. Är ledig i helgen och jag saknar honom så det får nog bli det. Nästa vecka blir det jobb igen och sedan en vecka ledigt. ska snart ge kissarna lite mat och så annars blir det nog inte så mycket mer idag. Det gick alldeles utmärkt på jobbet idag och fast att jag var lite nervös för att beställa så gick det bra. Skickáde nyss mejl om den lägenheten som vi var och tittade på så vi får väl se vad hon säger om det och sedan kanske det blir något om ingen annan ska komma och lägga bud på miljoner för det har vi inte. Några tusen lappar har vi ju men inte så vi vill lägga hur mycket som heslt på den.

Men jag skriver mer sen ..


Tidsfördriv...

Ska alldeles snart kila vidare till bussen så att jag inte missar den. När jag kommer till Nybro blir jag varmt välkommnad av min kära vän. Det ska bli kul att ses igen :D
Klockan är nu 07.33 och jag var uppe vid sju. Tror jag ska börja gå upp tidigt om dagarna hinner med så mycket mer då än jag gör nu. Men trots allt är jag en riktigt morrgontrött j*vel så det blir nog inget med det.




Semester

Ja inte riktigt kanske, men jag har varit ledig i ett par dagar nu och har verkligen tagit det på allvar. Släppt alla vardagsbekymmer och bara tagit vara på mig själv och man kära pojkvän. Imorgon åker jag tillbaka till stökiga, tråkiga, dystra Nybro igen och fortsätter mitt fantastiska liv utan Rasmus för ett tag. Då ska jag hinna med att jobba, vara kattvakt åt Majsan och troligen åt mina egna brorskissar, haha också. Mysigt minsann. Så ska vi hinna med den lägenheten också. Nu på Öland har jag hunnit med att sola, bada och läst och ätit massor av godsaker. Funderar på att dra med min man ut på äventyr när han kommer hem rån jobbet. Om han orkar vill säga.

bye kära blogg



Solbränd

Igår solade jag så därför är jag inne idag. Har kollat klart på hela första säsongen av Carliornication en andra gång. Jag brände mig lite igår nämligen. Men nu är klockan 15. Då kan jag nog gå ut. Rasse slutar nog runt 19 idag och i morgon åker jag hem. På måndag ska vi titta på en lägenhet i paradiset. Det ska bli spännande. Annars händer det inte så mycket, ska jobba hela helgen och mamma och pappa fyller år på lördag. Så då ska det nog firas lite.

Nehe nu ska jag fortsätta läsa boken igen.

LoveÄÄÄ




På öland med myggorna

Vet inte om det finns något ställe på min kropp där det inte är ett ända myggbett! Och vart kom dessa ifrån? hade inga igår? det är nog det värsta jag vet så är det att vara tvungen att klia sönder min kropp helt och fullt. Kom hit i söndags kväll. Slappade i måndags och igår och idag är det sol så då kan man sola. Rasse fick en ledig dag i måndags men då var det inte så fint väder så det blev inte så mycket sola då. Jag gör inte så mycket om dagarna utan vilar mest bort de lediga dagarna. Igår hade jag och pappa namnsdag. Blev grattad av pappa, och Elina och Rasse sa grattis. Nu ska jag läsa min bok så jag blir färdig någon gång.


Oj, oj

Nej men gud vad det var länge sen man skrev lite här. Nu ska ni få en uppdaterinf av mitt liv. Jobb! Ja det har varit jobb hela veckan från tisdag till idag. Men nu är jag ledig fram till fredag! Så jag åker till Rasse idag. Var tvungen att kila hem till Mattias och Jenny och skicka ett returmejl till himmelriket eftersom jag beställde lite mer saker än vad jag hade råd med. Tåget går från Nybro 18.41 så jag måste hem och göra mig i ordning snart. Plus packa väskan. I morgon ska Rasse vara ledig så då ska vi ligga på stranden hela dagen. Sen ska han jobba då vet jag inte vad det blir.

Har inte hänt så mycket annat denna veckan. Man har fått reda på lite skit och så men inget allvarligt. Har varit lite sura miner både här och där. Mest här, sen är det väl inget annat direkt. Ne nu ska jag hem till mormor och äta fisk packa och duscha mina fötter!!

Puss och kram






Gunvald är bara i vägen när jag ska blogga, men jag är för snäll för att putta bort him!
<3


RSS 2.0