morgon frilla på balkongen

sitter på mattias och jennys balkong , dröjer inte länge förens jag sitter på min egna :) ska snart slänga på mig lite smink och sedan möta Madde som kommer med bussen 20 över 2. Idag åker vi till Orrefors och jag ska hem till mamma och pappa. Vädret är fint, och allting är fint. Tror kanske inte att ni förstår vad lycklig jag är just nu när jag och min sambo (nu kan jag skriva det på riktigt) äntligen ska kunna vakna varje morgon bredvid varandra i vårat egna hem. Som sagt ska åka hem till mamma och pappa och packa ihop mina saker i en kartong. Mamma har sagt att jag ska få ha kvar mitt rum och det känns bra det, även om jag inte bott där på väldigt länge så känns det bra ändå.

Sa ju att det skulle komma upp en bild på mitt nya hår, och ja det kommer nu. Ingen bra bild men det får ni ju bara nöja er med. Har så mycket att skriva egentligen men vet liksom inte vad jag ska skriva för det ända jag vill tänka på är mig och min SAMBO Rasmus. Funderar på att gå förbi mitt nya hem bara för att se så det verkligen är på riktigt. Pappa ska hjälpa mig sedan att betala avgiften som man måste för att bli medlemmar i HSB. Det kommer bli kanon det här.

För er som ej vet då. Vår nya adress blir Jakobsgatan 30. Och det är en 2:a på 59 kvadrat med inglasad balkong och massor av skåp och garderober. Ikväll ska jag ringa min Sambo och säga hur allt gick till! För det blev så sent igår. Då ska han få höra! Saknar honom så mycket nu!!

ne, nu kommer bilden!





Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Nova

vart bor du nu? =D

2010-08-12 @ 13:46:59
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0