tisdagsmys med Jennsan

Pluggat ganska mycket idag. Givetvis så fick Jenny hjälpa mig eftersom jag inte fattar mig på varken samhällsekonomi eller viss marknadsföring. Vi löste det i allafall efter mycket gap och skratt! Vi kom även fram till att pluggande tillsammans med tre mesiga och konstiga katter inte alls går hand i hand med plugg. Efter allt tråkigt plugg så blev det snack i soffan, jag har aldrig skrattat så mycket samtidigt som jag pratar om så allvarliga grejer. Hipp som happ skulle Jenny kolla på desparate housewifes, jag som aldrig sett ett ända avsnitt. Det verkade inte så bra som alla säger så jag kommer inte börja titta på det!

Till middag blev det kycklingvingar och potatissallad eftersom att vi blev väldigt sugna på det när vi var på kvantum och handlade. Det´var kanon gott, så vi har varit mätta och goa hela dagen. Vid 9 tiden blev jag givetvis sugen på en macka så då blev det lite te och smörgås, framför tv:n. Imorgon har jag sovmorgon och det är jag mycket glad över, då kan jag sova länge och sedan har jag nära till skolan så jag behöver verkligen inte stressa upp!

Blev ganska glad när jag pratade med min chef på jobbet idag. Hon berättade att jag ska börja vid 6-tiden på lördag och sedan vara kvar så länge jag behöver. Trodde jag skulle stanna och jobba tills det var dags att låsa men det behövde jag inte (troligen). Då blev jag mycket glad! Sen ska jag troligen inte jobba på marknaden så då får jag hjälpa till på maggan istället. Nu ska jag kolla om jag hittar kostym till Rasse, för imorgon ska balen betalas.

Bara så ni vet så snöar det här! Usch vad hemskt! 20 April och det snöar! hoppas det inte lägger sig i allafall med det kan jag inte tänka mig. Nu vet ni det! Vi hörs i morgon.

Puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0