Måndag efter en underbar helg

I fredags kom min man hem efter att ha jobbat en vecka på Öland. Jag hade varit och tränat och varit på jobbet för att kolla veckans jobbtider innan jag gick hem för att krama och pussa på honom. I fredags så kollade vi på tv, hela kvällen. Och på lördagen åkte vi och hyrde en smoking till Rasse som han ska ha på balen. Synd att jag inte fick någon bild för han var så fin! Det blev en dyr dräckt men det är det väl värt så jag hoppas att han tar ledigt till balen snart!

Senare på kvällen tid: klockan 18.00 så började jag jobba. Det var bara att hoppa in och skicka ut någon annan utan att veta exakt hur jag skulle göra. Allt gick bra ändå och efter att ha serverat många fulla och inte fulla män och kvinnor, skrattat med Stina hela kvällen, bränt fingrarna i brödrosten, stekt väldigt många burgare så fick jag gå hem. Klockan var då halv 11 och jag trodde inte jag skulle komma hem förens 1, så jag var nöjd. Sedan tittade jag lite på stan och sen hem till Rasse för att sova.

Tänkte gå förbi min bror har inte träffat honom på länge, men jag ville hem till Rassemannen. Sen på söndagen så åt vi anka, det var gott! och jag tänkte på en liten söt fågel i svartegöl. Hihi! men gott var det. Sen åt vi glass på MCdonalds jag bjöd för jag fick lön i lördags eller de kommer väl inte in på kontot förens på tisdag men jag har fått lappen i alla fall. Väldigt överraskad blev jag då. Sen skulle Rasse åka, och det ville jag inte. Men han hjälpte mig att köra sakerna till mormor då tävlade vi. Sen åkte han och jag saknade honom med en gång. Men vi ska ses på fredag för då kommer jag till honom. Då är det valborg och jag är ledig hela helgen.

På tisdag ska jag nog alltså, imorgon ska jag nog till kalmar med Jenny! kanske att mamma hänger med :)

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hejsan , jag fixar gärna din bloggdesign . Om du mailar mig ([email protected]) så ska vi ordna upp något .



/Jennie

2010-04-28 @ 15:28:25
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0