Bibliotekets datorer (Y)

Givetvis så sitter jag på biblioteket och förutom att de är väldigt bra så tycker jag att de ska byta ut personalen. Personalen på biblioteket i Nybro är så fruktansvärt otrevliga så man undrar om de ser fram emot livet. Ja ja, från det till något annat. Jag har varit på praktiken och hållt på med min APU uppgift. Så nu sitter jag på bibblan och skriver för fullt. Jag tror jag får komma igen och skriva färdigt för nu är jag trött i huvudet. i natt var den sista natten hos Jenny för den här veckan. Inatt ska jag sova hos mormor, ska även plocka upp alla mina saker så jag har allt på sin plats. Det ska bli skönt då vet jag vart jag har det! Ikväll var det nog inget särskilt jag skulle så på tv, men jag såg andra avenyn igår, helt sjukt!

Jag ringde till bröllopsbutiken idag och kollade om de hade kostymer och jag blev väldigt glad för det verkade som de hade mycket att låna ut. Så troligen åker vi och kollar på lördag. Och nej vi ska inte gifta oss, vi ska på bal. Det ska bli underbart och Rasse kommer bli så fin bredvid mig i min fina klänning, jag kommer givetvis vara finast tillsammans med Stina som har en likadan klänning. Så jag ska nog till Kalmar nästa vecka och köpa skor och studentklänning.

Jag pratade med min kära far idag och nämnde att jag behöver verkligen en egen bärbar dator. Jag tror att han förstod hur jag kände. För han sa att vi kanske kunde åka nästa vecka och kolla på det och han var inne på price runner samma dag och kollade. Så ska se vad han hittar för bra grejer till mig. Skulle vara skönt att ha en egen dator! Behöver inte alls vara dyr eller så, bara den är min och man kan skriva på den!

Nu ska jag ner till sibylla en sväng bara för att se hur det går för min kollega. Sedan blir det hem till mormor och duscha och packa upp. Och i morgon kommer min gos hem! Kanske därför jag är så himmlas lycklig idag!

Puss och hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0