Tisdag 8 december

Och ännu en dag närmare jul.

Igår var jag och kollade på en lägenhet. En två som ligger i Paradiset och vi ska svara på den denna veckan. Jag ringde mamma direkt när jag kom hem och berättade för att hon skulle börja räkna på om vi har råd. När emma och jag räknade hade vi konstigt nog 2000:- över men vi räknade fel :) För när Adrian var med hande vi inte det. Men sen sa Adrian att man kunde ansöka om bostadsbidrag och då skulle vi nog klara det uatn problem. Men som sagt mamma ska räkna och kolla. Jag tyckte om lägenheten och om jag bara fick göra om den till vår så skulle den nog bli superkanon fin!

Golven var suveräna!

Och på Maddan maddis kommentar, ja det blev Ullared! Och alla var där utom du :( Det sög för vi hade rätt kul förra året när vi sprang runt bland gardinerna och ringde din mamma för att du skulle köpa. Men jag hade det bra i år med! Och mycket handlande blev det.

Nehe nu ska jag jobba vidare med mitt skolarbete! :)

Tjilleling!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kuuul! :) vart i paradiset? Åh nyfiken!

2009-12-08 @ 10:36:15
URL: http://bempa.blogg.se/
Postat av: Madeleine

JAG HAR RINGT DIG, JAG VILL SES MEN HAR JESSAN JESSIS SVARAT PÅ MITT SAMTAL ELLER HÖRT AV SIG NÄR HON SETT ATT DET RINGT ? NEEEJ SÅ DÄRFÖR KONTAKTAR JAG DIG HÄR FÖR HÄR VERKAR MAN JU FÅ SVAR ;) hahha :)

2009-12-08 @ 23:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0